31 مرداد 1396 یادداشت - یادداشت سیاسی ،

گذشته و آینده راه و شهرسازی با آخوندی

گذشته و آینده راه و شهرسازی با آخوندی

به گزارش پایگاه عدالت خواهاندر اسفند ۹۵ وقتی عباس آخوندی برای دومین بار در دوره وزارت خود در دولت یازدهم، در مجلس شورای استیضاح شد، توانست با کسب ۱۷۶ رای مخالف استیضاح، ‌۷۴ رای موافق استیضاح و ۴ رای ممتنع، در وزارت باقی بماند. نتایج رای‌گیری جلسه استیضاح دوم آخوندی، مقتدرانه‌تر از نتایج استیضاح نخست و حتی جلسه رای اعتماد بود و حالا اضافه شدن ۱۲ رای موافق به آرای پیشین او نشان می‌دهد آنچه آخوندی در دفاع از خود و اقداماتش گفته از یک سو و عملکرد ۴ ساله او از سوی دیگر، برای بخش زیادی از نمایندگان مردم راضی‌کننده بوده است. عملکرد او اگرچه از نظر بسیاری از نمایندگان مجلس و کارشناسان حوزه‌های حمل‌ونقل و مسکن، راضی‌کننده بوده، اما برخی پیشنهادها نیز از سوی بخش خصوصی برای تقویت عملکرد او در دولت دوازدهم مطرح شده است.
به گزارش گسترش تجارت، با پایان جلسه‌های بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی حسن روحانی، عباس آخوندی توانست با کسب ۱۸۸ رای موافق، به وزارت خود در حوزه راه و شهرسازی ادامه دهد. حسن روحانی، رئیس دولت دوازدهم که در معرفی دوباره عباس آخوندی برای تصدی وزارت راه و شهرسازی در مجلس شورای اسلامی، او را وزیری بسیار فعال معرفی کرده بود، در آخرین دفاع از او در مجلس آخوندی را در جایگاه خود یک نشان دانست و گفت: ما به وزیری نیاز داریم که نام او در جامعه بین‌المللی نشان بوده و برای همه جذاب و آشنا باشد مانند زنگنه و آخوندی. در وزارت راه و شهرسازی وزیری می‌خواهیم که بتواند میلیاردها دلار سرمایه خارجی را بدون گرفتن ضمانت از دولت وارد کشور کند. روحانی تاکید کرد: در این دوره وزارت آخوندی از او می‌خواهیم با مقاومت کامل بگوید بدون نیاز به استفاده از بودجه کشور هواپیما خریده‌ام، قراردادهای بزرگی با شرکت‌های بزرگ اروپایی امضا می‌کنم و در مقابل شاهد اعتماد آنها به دولت و کشور هستم.

 


آخوندی: می‌توانستم وزیر محبوبی باشم؛ اگر...
عباس آخوندی در دفاع از عملکرد و برنامه‌های خود برای وزارت دولت دوازدهم- که چهارمین دفاع از خود و برنامه‌هایش در مجلس شورای اسلامی بود- مطالبی گفت که نشاندهنده عملکرد مثبت وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم در بسیاری از بخش‌های مختلف بود و به نظر می‌رسد این مطالب در کسب رای موافق بی‌تاثیر نبوده است.
براساس آنچه آخوندی در دفاع از خود و برنامه‌هایش گفت، میانگین توسعه خطوط ریلی در دولت دهم سالانه کمتر از ۱۸۰ کیلومتر بود این درحالی است که وزارت راه و شهرسازی آمادگی این را دارد که در امسال ۱۸۰۰ کیلومتر خط ریلی را مورد بهره‌برداری قرار دهد؛‌ اتفاقی که در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور بی‌نظیر خواهد بود. وجود ۱۳ هزار کیلومتر راه ریلی در مقایسه با ۲۱۷ هزار کیلومتر انواع جاده در کشور، نکته‌ای است که آخوندی با بیان آن، بر اهمیت توسعه ریلی در کشور تاکید کرد. از جمله اقدامات او در این زمینه، افزایش ۳۰ درصدی جابه‌جایی کالا با ریل در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲ بوده است. تامین منابع مالی بین‌المللی برای پروژه‌های عمرانی، از دیگر نکاتی بود که آخوندی به آن اشاره کرد. به گفته او، در دولت یازدهم، تامین مالی پروژه‌های قطار پرسرعت تهران- قم- اصفهان و برقی کردن قطار تهران- مشهد به ارزش ۲ میلیارد دلار، به روش فاینانس بوده و برای نخستین بار، فاینانس ۱۵۰ میلیون دلاری هند برای توسعه چابهار محقق شده است. از نظر آخوندی خرید هواپیماهای نو به‌عنوان مسئله‌ای که بیش از هرچیز، محور سخن موافقان وزیر راه و شهرسازی بود، نشان می‌دهد وزارت راه و شهرسازی بیش از هر وزارتخانه دیگری از فرصت برجام بهره برده است زیرا در روند خرید این هواپیماها، دولت موفق شد بیش از ۳۳ میلیارد دلار قرارداد با هواپیماسازان بزرگ دنیا بسته و از منابع بین‌المللی استفاده کند. آخوندی وزارت راه وشهرسازی را پیشتاز استفاده از منابع بین‌المللی می‌داند به‌طوری که تاکنون، حدود ۴۱ هزار میلیاردتومان قرارداد خارجی مربوط به این وزارتخانه در هیات دولت به تصویب رسیده یا در دست بررسی است. مسکن که یکی از مهم‌ترین محورهای انتقاد مخالفان از وزیر راه و شهرسازی تاکنون بوده است، از مسائلی است که آخوندی برای آن هم برنامه‌هایی دارد اما آنطور که سخنان او نشان می‌دهد، این بخش با حجم زیادی از مشکلات روبه‌رو است. آخوندی وجود بیش از ۲/۵میلیون خانه خالی در کشور به ارزش ۴۷۰ میلیارد دلار را نمادی از دستکاری بخش مسکن می‌داند. به گفته او بیش از ۱۹ میلیون نفر در بدمسکنی مطلق زندگی می‌کنند. همچنین با توجه به اجرای طرح مسکن مهر، فقط بانک‌مرکزی برای یارانه‌های مسکن، بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان ادعای مطالبه از دولت کرده است. او معتقد است افزایش نرخ مسکن و افزایش بی‌رویه مطالبات بانک‌ها از دولت، اتفاقی نبوده و نتیجه سوداگری و فساد در بازار ساختمان کشور است.
وزیر راه و شهرسازی می‌گوید دولت یازدهم در مقابل شهرفروشی، مجوزفروشی و تراکم‌فروشی را گرفته است. او در این زمینه می‌گوید: اگر می‌بینید تورم مسکن حتی از تورم میانگین عمومی کشور- در شرایطی که بزرگترین افتخار رئیس‌جمهور کاهش تورم است- نیز پایین‌تر است نتیجه سیاست‌هایی است که در وزارت راه و شهرسازی دولت یازدهم اعمال کردیم. آخوندی که بارها به دلیل بی‌توجهی به مسکن مهر مورد انتقاد قرار گرفته است، درباره این پروژه می‌گوید: بیش از ۱۰۰ هزار میلیاردتومان در کشور هزینه شد و ادامه این کار به سود کشور نبود اما متعهد بودم تمامی تعهدات دولت گذشته در این زمینه را انجام دهم و ۹۰۰ هزار خانه را به صورت کامل تمام کردم و تحویل دادم. او می‌گوید: می‌توانستم وزیری محبوب باشم؛ ۹۰۰ هزار واحد یعنی بیش از ۴۰۰ بار افتتاح. ۱۴۰۰ روز وزیر بودم و می‌توانستم هر ۳ روز یکبار یک افتتاح در مسکن مهر انجام بدهم اما این کار را نکردم. معروف شدم به شخصی که درباره مسکن مهر، بی‌مهری می‌کند در حالی که این‌گونه نبود.
 تمامی این واحدها به پایان رسیده و کل واحدهای باقیمانده به ۹۰ هزار واحد می‌رسد که آن را هم تمام خواهیم کرد. اجرای مسکن اجتماعی، موضوع مدنظر آخوندی برای تامین مسکن کم‌درآمدهاست که در دولت یازدهم به دلیل تعهد دولت به مسکن مهر، محقق نشد. به گفته وی، در این طرح سالانه ۱۰۰ هزار مسکن اجتماعی با حمایت دولت در ارائه زمین و تسهیلات، احداث خواهد شد. این مسئله در هیات وزیران و برنامه ششم توسعه به تصویب رسید و قرار است از امسال ساخت این واحدها آغاز شود.

 


نمره قبولی آخوندی از مجلس
در جلسه رای اعتماد نمایندگان به وزیران، گفته شد ۱۳۲ نماینده برای دفاع از عباس آخوندی ثبت‌نام کرده‌اند. در این میان، ۳ نماینده موافق موفق به صحبت شدند که عملکرد ریلی و هوایی آخوندی را بیش از همه موفق و عملکرد او در حوزه مسکن را قابل‌قبول می‌دانستند.
شکسته شدن حبس ریلی
جهانبخش محبی‌نیا، نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب: آخوندی وزیری است که شجاعت لازم را برای وزارت راه و شهرسازی دارد و می‌تواند شجاعانه ادامه‌دهنده طرح‌ها و برنامه‌هایی باشد که در ۴ سال گذشته شروع شد و در حال ادامه است. یکی از کارهای اساسی و استراتژیک آخوندی، شکستن حبس شبکه ریلی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید کرده و در برنامه ششم توسعه نیز آمده است. ما نمی‌خواهیم داخل مرزهای ایران محبوس شویم و درحال‌حاضر، توجهی که به کشورهایی همچون جمهوری آذربایجان، افغانستان، عراق و ترکمنستان پیدا شده است فراتر از سرزمین است که آخوندی بر آن اهتمام داشت. در داخل نیز برای راه‌آهن زاهدان- چابهار- مشهد، اصفهان- اهواز نیز کارهای قابل‌توجهی انجام شده. در انتقال حمل‌ونقل خودرو محور به ریل‌محور نیز کارهای مهمی انجام شده است. در سال ۸۴ تلفات جاده‌ای ۲۷ هزار نفر بوده اما در سال ۹۵ این آمار به بیش از ۱۵ هزار نفر رسیده است. برقراری مدیریت یکپارچه حمل‌ونقل از کارهای بسیار مهم این دولت است. توسعه یکپارچه شبکه حمل‌ونقل در قالب ۱۰ کریدور از جمله مسائل مهم است که آخوندی به آن اهتمام دارد. یکی از آنها کریدور زاگرس است که در ۱۰ استان را دربر می‌گیرد از بندر امام شروع می‌شود کردستان، ایلام، لرستان، کردستان، همدان و آذربایجان‌غربی را به هم وصل می‌کند.

 


بازسازی ۳۹ هزار هکتار بافت فرسوده
سیداحسن علوی، نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران: مجموع اختصاص اعتبار به وزارت راه و شهرسازی ۳۰ درصد بوده و اگر می‌گوییم ایران چهارراه حمل‌ونقل است نمی‌توانیم سال‌ها بدون اختصاص اعتبار بنشینیم. آخوندی با بهره‌گیری از بخش خصوصی توانست اقدامات اساسی انجام دهد و اکنون ۲۵ پروژه ریلی، ۴۰پروژه جاده‌ای و ۱۰ پروژه فرودگاهی دارد و در راستای نوسازی ناوگان هوایی و دریایی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان قرارداد را با بخش خصوصی منعقد کرده است. نیازسنجی و مکان‌یابی مسکن مهر اشتباه بوده و ۱۱۰ هزار واحد بدون متقاضی، ۲۴ هزار واحد دارای متقاضی غیرموثر و ۳۶ هزار واحد دارای تنازع بین سازنده و متقاضی داریم. در دولت دوازدهم بازسازی ۱۸ هزار هکتار بافت تاریخی و ۳۹ هزار هکتار بافت فرسوده انجام شده و در راستای توانمندسازی ۶۲ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی فعالیت شده است. آخوندی فردی فرصت‌جو، متعهد دارای تفکر روان و تشخیص‌دهنده روندهای توسعه است. او کارنامه موفق و بی‌سابقه‌ای داشته و با بهره‌گیری از بخش خصوصی، اقدامات اساسی در حوزه حمل‌ونقل انجام داده است.

 


نوسازی بی‌نظیر ناوگان هوایی
قرجه طیار، نماینده مردم گنبد کاووس: بازسازی ناوگان هوایی کشور و کشاندن شرکت‌های بزرگ اروپایی و امریکایی به پای میز مذاکره و عقد قرارداد با شرکت‌های بوئینگ، ایرباس و ای‌تی‌آر در تاریخ ۳۸ ساله انقلاب شکوهمند اسلامی یکی از اقدامات بی‌نظیر آخوندی است. دولت یازدهم در امور زیربنایی و زیرساخت‌های راه، راه‌آهن، کشتیرانی، هواپیمایی و مسکن و شهرسازی موفق عمل کرده است. رشد حدود ۳برابری ترانزیت ریلی و رشد ۵/۲ برابری ترانزیت کالای غیرنفتی از بنادر تجاری، رشد ۱۱۴درصدی پروازهای ترانزیتی از فراز کشور، رشد ۴/۳۲ درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی از بنادر و همچنین بهسازی و بازسازی ۱۴۰۰ کیلومتر از خطوط ریلی کشور، ساخت، توسعه و تکمیل بیش از ۱۶ هزار کیلومتر راه‌های روستایی، اصلی و زیرساخت جاده‌ها و همچنین بهره‌برداری از بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور در بندر حقانی استان هرمزگان، بخشی از اقدامات وزیر راه و شهرسازی در ۴ سال گذشته است.
تلاش برای بازآفرینی سکونتگاه‌های غیررسمی، شهری شامل بافت‌های حاشیه‌ای با جمعیت ساکن ۱۱ میلیون‌نفر و بافت‌های فرسوده با جمعیتی بیش از ۸ میلیون نفر و تامین مسکن اقشار آسیب‌پذیر و کم‌درآمد، بخش دیگری از اقدامات وزارت راه و شهرسازی در دوره تصدی آخوندی است.

 


پیشنهادهای کارشناسانه برای آخوندی
علاوه بر نمایندگان مجلس، بیشتر کارشناسان، عملکرد آخوندی در وزارت راه و شهرسازی را قابل‌قبول می‌دانند و در عین حال، پیشنهادهایی نیز برای وزارت او در دولت دوازدهم دارند.
لزوم اولویت‌بندی کریدورهای ریلی
سعید قصابیان، کارشناس حمل‌ونقل ریلی: یکی از نکته‌های برجسته در برنامه آخوندی برای دولت دوازدهم، افزایش سهم ترانزیت بار است. در این زمینه ساخت خطوط ریلی به‌منظور تکمیل کریدورهای ترانزیت ریلی بین‌المللی، باید اولویت‌بندی شود.
یادمان نرود اگر دیر بجنبیم، کریدور ریلی بین‌المللی شرق-غرب به‌جای ایران از شمال دریای خزر عبور خواهد کرد. البته آخوندی در دولت یازدهم، همت خوبی برای توسعه خطوط ریلی مسافری داشت که از این میان می‌توان به تکمیل راه‌آهن غرب کشور اشاره کرد.
آخوندی در برنامه خود در حوزه حمل‌ونقل هوایی نیز بر نکاتی تاکید کرده که پیش‌نیاز همه آنها، باز شدن ارتباطات بین‌المللی ایران با دنیا و این مسئله نیز منوط به گشایش سیاسی در روابط ایران با قدرت‌های اصلی است.
به نظر می‌رسد هنوز با چنین گشایشی فاصله زیادی داریم، بنابراین او باید سناریوی دومی ارائه کند تا در صورت محقق نشدن پیش‌فرض‌های فعلی، بتواند پاسخگوی مردم باشد.

 


ضرورت تقویت نوسازی ناوگان هوایی
علیرضا منظری، کارشناس حمل‌ونقل هوایی: برخی نکات در حمل‌ونقل هوایی باید بیشتر مورد توجه آخوندی قرار گیرد. به‌عنوان نمونه علاوه بر نوسازی ناوگان هوایی شرکت دولتی ایران‌ایر، باید زمینه همکاری برای نوسازی ناوگان شرکت‌های هواپیمایی خصوصی از سوی وزارت راه و شهرسازی به وجود آید. در این زمینه فقط نوسازی ناوگان مشکل را حل نمی‌کند و ضروری است اصلاح ساختار انجام و به‌ویژه بخش بازرگانی شرکت‌های هواپیمایی تقویت شود که در این زمینه توجه و بهره‌گیری از تجربه‌های جهانی، لازم است.
نکته مهم دیگر، ترویج هوانوردی همگانی است که دولت باید به آن اهمیت دهد. در این زمینه وزارت راه و شهرسازی باید ضمن ساماندهی فعالیت‌های هوانوردی عمومی و واگذاری امور مربوط به آن به بخش خصوصی، در زمینه تقویت حضور فعال شرکت‌های فعال این حوزه در جامعه اقدام کند. این وزارتخانه همچنین باید توجه کافی را به مسئله آموزش‌های هوانوردی عمومی داشته باشد و با توجه به هزینه‌های بالای این بخش، با حمایت‌های خود امکان گسترش آموزش را در این حوزه فراهم کند./گسترش تجارت

 

انتهای پیام/

برچسب ها: آینده آخوندی گذشته راه و شهرسازی

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه
1
دیدگاه شما :
عکس/آیا رئیس‌جمهور این فرد را که برای عکس گرفتن در کنارش قرار دارد را می‌شناسد؟/ آیا پزشکیان از هویت او مطلع بود یا نبود؟ عکس/انتصاب با سوابق هتاکی و فحاشی به شهدای جان فدای مردم ایران؛ به مدیرعاملی ابر پالایشگاه نفت و بزرگترین شرکت قیرسازی در ایران و خاورمیانه اصرار رسانه‌های اصلاح‌طلب بر مذاکره با امریکا/ اگر می‌توانی بزن، اگر نمی‌توانی، صبر و پایداری کن؛ و اسیر هیجان مشو فیلم، جزئیات و تصاویر/ سوال از رئیس جمهور؛ عناصر بدسابقه در دولت روز به روز بیشتر می‌شوند؟! خوابگاه دانشجویی دختران مجدد دچار آتش سوزی شد +بسته عزاداری به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر مهربانی و شهادت امام مجتبی(ع)/ چرا امام‌ حسن(ع) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است؟ افشای بازدید مالک تلگرام از مرکز صهیونیستی در باکو چگونه موساد در لبنان با تلفن همراه جاسوس جذب می‌کند؟ جزئیات دستگیری یکی از عوامل گروهک جیش‌الظلم شماره موبایل محسنی اژه‌ای شماره موبایل آقای اژه ای شماره موبایل شخصی آقای اژه ای شماره تماس مستقیم آقای اژه ای شماره موبایل آقای محسنی اژه‌ای تماس مستفیم با اژه ای ارتباط و تماس واکنش حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیرپزشکیان جزئیات تازه از ماجرای مرگ مرحوم میرموسوی متهم فوت شده در لاهیجان اقدام اسپانلو دادستان انقلابی و تلاشگر استان گلستان در راستای حفظ چند صد میلیارد پول بیت المال در شهرداری گرگان طرز درست کردن عصاره لیمو سیر و جعفری برای درمان پاکسازی و سم زدایی کبد و گرفتگی عروق قلب/طب سنتی, نحوه تهیه عصاره سیر لیمو جعفری, نحوه تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره سیر لیمو جعفری عکس اسناد/ درخواست مطالبه گران انقلابی گلستان از وزیر راه و شهرسازی در راستای دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان گلستان انتصابات افراد مسئله دار مسعود پزشکیان نهمین رئیس‌جمهور و رئیس چهاردمین دولت جمهوری خانم ترک فرماندار کردکوی! مگر بیت المال شهرداری ارث پدرتان است؟ ظریف را بیشتر بشناسید/ از شانتاژ و جنجال تا ژست استعفا محمد جواد ظریف رئیس شورای موسوم به «شورای راهبری کابینه» پیدا و پنهان رای اعتماد نمایندگان به لیست رئیس جمهور عکس/بازگشت تیم زنگنه به وزرات نفت فیلم و عکس/سخنان کامل رهبرانقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم قرار است، تیم اقتصادی مسعود پزشکیان چگونه مشکلات اقتصادی را حل کند؟ مداحی و فیلم/به مناسبت اربعین/ ابا عبدالله الحسین؛ این راه، راه عشق است فیلم و عکس/ انتقاد خادملو مطالبه گر گلستانی به ایجاد کانال اتصال خلیج گرگان به دریای خزر در بستر شن روان/ پیش بینی خشک شدن کانال ایچاد شده تا 4 سال دیگر در شهرداری شهرستان کردکوی چه خبر است ؟ _ ۱ اسناد/آزمون بزرگ برای مدیرکل راه و شهرسازی و نهادهای نظارتی در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات نظام مهندسی استان گلستان عکس/صدور مجوزهای کیلویی و بدون حساب و کتاب برای استخراج ید از اراضی شمال گلستان فیلم/این موشک ضد موشک ندارد آسیب شناسی مدیریت / مدیران استان گلستان برخلاف دولت انقلابی , مردمی ,سخت کشی و فسادستیزی شهید رئیسی , انتصاب باندی و ناکارآمد , کار نمایشی , صددرصد انتقادپذرنبودن , عدم مبارزه با فساد, برکناری کارکنان جریان انقلابی و مطالبه گر,, ریخت پاش بیت المال و ... از جمله عملکرد آنان میباشد مطالبه گری/مطالبه گری از دیدگاه اسلام و در کلام رهبران انقلاب/مطالبه گری چیست؟/هدف مطالبه گری/ مطالبه گری در کلام رهبری مطالبه گری در نهج البلاغه مطالبه‌گری‌ها منطقی دلیل ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس مشخص شد +جزئیات ترور اسماعیل هنیه در تهران/ علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. كساني كه كار را نمي‌شناسند ولي مسئوليت قبول مي‌كنند، خائن هستند. پرونده پولشویی موسسه نور روی میز حجت الاسلام محمدرضا مزیدی رئیس پاک دست و عدالت محور دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان گلستان فیلم/دلیل شهادت مصطفی نوروزی و مهدی جهانتیغ و محسن جعفری/لحظه پیدا شدن پیکر شهیدان وزارت اطلاعات(مصطفی نوروزی،مهدی جهانتیغ،محسن جعفری) از آب های دریای عمان انتشار لیست ثبت نام کنندگان انتخابات هیت مدیره نظام مهندسی استان گلستان قبل از تایید صلاحیت+اخبار نظام مهندسی ساختمان استان گلستان جمعه روز یک انتخاب مهم است/ اکثر دولتمردان روحانی در ستاد این نامزد اصلاح طلب مستقر شدند واکنش‌ها به مناظره دوم جلیلی و پزشکیان با نظرات پزشکیان درباره استادیوم رفتن زنان، فیلترینگ و مزایای نایب رییسی مجلس بیشتر آشنا شوید کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود را برای اطلاع عموم منتشر می‌کرد با ستادی ملغمه‌ای و شترمرغی نه می‌توان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه می‌توان آن را به اجرا گذاشت. امروزه در نقطه حساس و بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ برای ما جای تعارف و درنگ وجود ندارد این همان چیزی است که اصلاح‌طلبان دوست ندارند در مورد آن حرف بزنند./اکنون آن پایگاه رأی کجاست؟ اوضاع کشور در دولت پزشکیان قابل پیش بینی است/ منتظر باک‌های میلیونی بنزین باشیم؟ اولین مناظره مرحله دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری یسعید جلیلی و پزشکیان در تلویزیون جزئیات جدید از قتل پنج نفر در روستای قزلجه از توابع شهرستان رزن همدان با سلاح گرم سند بر وقوع فجایع گسترده ی اقتصادی در مجموعه ی مدیریتی شیلات استان گلستان/ با عبرت از حواشی پرونده سه هزار میلیاردی شیلات بعنوان محصول عملکرد اصلاح طلبان با انتخاب کاندیدای اصلح و فسادستیز به عقب بر نگردیم +سند انتخابات ترسیم مسیر عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد و تجلی عزت و اقتدار کشور است رئیس ستاد انتخابات گلستان: اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در گلستان/ بیش از ۵٩١ هزار تعرفه اخذ رای استفاده شد