به گزارش پایگاه عدالت خواهان"محمدرحیم نیازی بعد از ظهر امروز در نخستین جلسه کمیسیونهای تخصصی بخش کشاورزی اتاقهای بازرگانی همدان و سنندج که در خصوص بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی دو استان، که در سالن جلسات اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: اساس کار اتاق بازرگانی بهبود فضای کسب و کار و قدم برداشتن در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی به تولید سالانه 250 تا 300 هزار تن سیبزمینی در دشتهای قروه و دهگلان، اشاره کرد و گفت: 8 تا 10 هزار هکتار از اراضی استان، زیر کشت سیبزمینی است که برخی به مصرف داخلی و مقداری نیز به خارج از استان صادر میشود.
نیازی عنوان کرد: با توجه به کمبود بارندگیها در چندساله اخیر و بهخصوص امسال، وضعیت بحرانی در بخش آب و کشاورزی خواهیم داشت و بهرهوری به شدت کاهش مییابد.
رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی سنندج خاطرنشان کرد: سطح چاههای آب بسیار کاهش یافته و زمین برخی مناطق کاملاً سست شده و قطعاً در آینده دچار چالش شدید خواهیم شد.
نیازی خاطرنشان کرد: رسالتی که بر دوش ما است کمک به بهبود روشهای آبیاری و افزایش بهرهوری در کشاورزی است تا منابع آبی را حدالمقدور حفظ کنیم.
وی اظهار کرد: همجواری با استان همدان یک امتیاز برای ما بوده به گونهای که هر زمانی که در استان مشکلی از لحاظ ماشینآلات و خدمات کشاورزی داشتیم از طریق همدان رفع میکردیم و این موضوع سالهاست که ادامه دارد.
به گفته رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی سنندج، متاسفانه به دلیل کاهش آبهای زیرزمینی در شهرستان بهار، کشاورزان این مناطق به کردستان میآیند و از ظرفیتهای استان استفاده میکنند.
وی بیان کرد: استان همدان و کردستان در آینده میتوانند کمکحال یکدیگر باشند و به دلیل نزدیکی کردستان به مرزهای اقلیم کردستان میتوانند بازاریابی و راه انتقال خوبی برای محصولات تولیدی استان همدان باشند./فارس
انتهای پیام/