به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان" باشگاه خبرنگاران"دوازدهم مرداد ماه 92 بود که حکم ریاست جمهوری حسن روحانی تنفیذ شد، حالا با گذشت بیش از دو سال دولت روحانی در نیمه دوم عمر کاری خود به سر میبرد. جدا از آن چه گذشته و این که چه میزان از وعدههای انتخاباتی رئیس دولت تدبیر وامید انجام شده باشد، آنچه تا کمتر از دو سال دیگر پیش روست، انتخابات ریاست جمهوری دولت دوازدهم است.

محسن رضایی در سه دوره انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شد و اصطلاحاً او را پای ثابت انتخاباتهای اخیر مینامند. او در 14 اسفند 91 و در جمع مردم شهر دیواندره استان کردستان، به طور رسمی کاندیداتوری خود را برای ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرد. رضایی در جمع مردم دیواندره اظهار داشت: پیشنهاد شده بود در تهران کاندیداتوری خود را اعلام، تا از امکانات وسیع رسانهای استفاده کنم اما با اعلام کاندیداتوری در این شهر، بر رویکردم نسبت به پیشرفت و توسعه همهجانبه کشور و حل مشکلات مردم تأکید میکنم.

علی اکبر ولایتی؛ او یک روز پس از انتخابات در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت داشته است و بعد هم به کارهای مربوط به تالیف کتابش پرداخته است. سیاستمدار 70 ساله متولد شمیران مدرک دکترای تخصصی کودکان را از دانشگاه جان هاپکینز اخذ کرده و هماکنون رئیس بیمارستان مسیح دانشوری تهران میباشد. او وزیر امور خارجه ایران در سالهای 1360 تا 1376 (16 سال) بوده و هم اکنون مشاور امور بینالملل رهبر انقلاب و رئیس فعلی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

کاندیدایی متفاوت...
سید محمد غرضی برای نسل سومیها و چهارمیها، چهره کمتر شناختهشدهای بود. آنها او را با انتخابات سال 92 به یاد میآورند با حرفها وشنیدههای متفاوتاش در مقابل دیگر نامزدها. شاید حتی خیلی ها یادشان نبود که او در دور اول انتخابات شورای شهر به عنوان نماینده مردم تهران انتخاب شد، چه برسد به اینکه دوران حضور او در وزارتخانههای نفت و پست و تلگراف و تلفن را به یاد بیاورند.

غلامعلی حداد عادل سیاستمدار 70 ساله، پنجمین رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی است. او اولین رئیس غیر روحانی مجلس شورای اسلامی بود و اردیبهشت 92 کاندیدای ریاست جمهوری شد و به کارزار فعالیت های انتخاباتی آمد.

جلیلی در آخرین روز ثبت نام انتخابات ریاستجمهوری 1392، با حضور در وزارت کشور، بهمنظور کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری ثبت نام کرد اما پس از ثبت نام در جلسه مطبوعاتی شرکت نکرد.شعار او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ حیات طیبه بود.

در آستانه انتخابات دهم ریاست جمهوری و در سومین مناظره تلویزیونی ولایتی خطاب به جلیلی و در انتقاد از عملکرد او گفت: دیپلماسی این نیست که در داخل کشور بگوییم ما اصولگراییم و انعطااف نداریم. دیپلماسی خشونت و سرسختی نشان دادن نیست. دیپلماسی تعامل و بده بستان است. نمیشود که آنها هرچه که ما می خواهیم بدهند و ما هیچ کاری نکنیم! دیپلماسی بیانیه صادر کردن پشت تریبون نیست!
جلیلی هم در پاسخ به ولایتی گفت: اگر اطلاعات دیگرتان هم مثل اخبار شما درباره آلماتی باشد، واویلا است!
سعید جلیلی نهایتا پس از حسن روحانی و محمدباقر قالیباف در انتخابات سوم شد.
جلیلی اخیرا و در واکنش به حضور در انتخابات سال 96 اینگونه پاسخ داد: "هرگونه اعلام نظر درباره حضورم در عرصه دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسیار زود است." همین یک جمله کافی است تا گمانه زنی پیرامون کاندیداتوری او در انتخابات 96 فعلا کار راحتی نباشد.
قالیباف 21 اردیبهشت 1392 در انتخابات ریاستجمهوری ثبت نام کرد. او در سخنان خود گفت: «پای دو چیز ایستادهام که به طور جدی به آنها توجه کنم؛ نخست اجرای قانون اساسی و دوم حفظ حرمت محکومان و زندانیان.»

محمدباقر قالیباف اما به نظر میرسد هنوز یک رقیب جدی است. برخی انتقادهای او به دولت را که کنار بگذاریم او همچنان خود را یک مدیر اجرایی میداند، قالیباف که یکی از طراحان و مجریان طرح زوج و فرد در تهران بوده، مشتری دورههای فرد انتخاباتهای ریاست جمهوری است و نشان داده که تمایلی ندارد در دورههای میانی وارد گود انتخابات شود. او یک بار سال 84 با لباس خلبانی و البته یک تاکسی زرد وارد انتخابات شد اما رأی نیاورد و 8 سال بعد هم نتوانست از خیابان بهشت راهی پاستور شود او شاید عزمش را جزم کرده باشد و بخواهد در سال 1400 و در سن 60 سالگی، در سومین تلاشش جامه ریاست جمهوری را بر تن کند.
محمدرضا عارف به عنوان سیاستمدار 64 ساله اصلاحطلب این روزها بیشتر از هر فرد دیگری صحبت از کاندیداتوریاش مطرح است اما نه برای ریاست جمهوری، بلکه انتخابات اسفندماه مجلس. او در سال 92 حضورش در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را منوط به نظر برخی بزرگان اصلاحطلب کرده بود و در نهایت در روز چهارم ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام کاندیداتوری کرد اما علی رغم شرکت در مناظره ها و انجام سفرهای تبلیغاتی در نیمه شب 20 خرداد از طریق سایت اینترنتی اش با عنوان تمکین از اجماع اعلام انصراف کرد.

پس از اعلام نتایج انتخابات و به مسند رسیدن روحانی بسیاری به دنبال تعیین سهم او از دولت تدبیر و امید بودند تا رأیهایی که به سبد روحانی آمده بود از کابینه دولت خارج شود، همزمان گفته می شد روحانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را به عارف پیشنهاد داده ولی عارف نپذیرفته است. این روزها اما صحبت از سرلیستی عارف در انتخابات مجلس است.برخی می گویند اگر مهندس مو سپید اصلاحطلبها وارد مجلس شود حضورش در انتخابات 96 دور از ذهن خواهد بود. (بیشتر بخوانید)
معتدل، کمی تا قسمتی پیش بینی ناپذیر...

شاید وقتی دیگر...
اما از هر چه بگذریم سخن گفتن از حضور یافتن یا نیافتن محمود احمدی نژاد و یار همیشگی اش اسفندیار رحیم مشایی در انتخابات 96 کاری بس دشوار به نظر می رسد. هرچند که احتمال حضور احمدی نژاد یا مشایی در انتخابات 7 اسفند سال جاری کمرنگ به نظر می رسد، حضور رئیس دولت های نهم و دهم در انتخابات سال 96 محتمل تر است. بسیاری از تحلیل گران نیز معتقدند که احمدی نژاد به جای برنامه ریزی برای انتخابات مجلس دهم بیشتر باید افق دید خود را به سوی انتخابات دور دوازدهم ریاست جمهوری تنظیم نماید اگرچه احتمال حضور مشایی به عنوان نفر اول تیم احمدی نژاد باتوجه به گفته اخیر علی اکبر جوانفکر که صراحتا اعلام کرد مشایی دو سال پیش از سیاست خداحافظی کرده است(بیشتر بخوانید) نزدیک به صفر شده و به نظر می رسد پس از رویدادهای انتخابات سال 92 دیگر سرمایه گذاری بر حضور مشایی جدی نیست. در صورت حضور احمدی نژاد در انتخابات 96 می توانیم شاهد دوقطبی احمدی نژاد - روحانی باشیم. دو قطبی ای که هر نتیجه ای می تواند به دنبال داشته باشد. شاید پیروزی روحانی؛ شاید پیروزی احمدی نژاد!

دیپلماسی و دیگر هیچ...
"محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در قاموس یک دیپلمات کارکشته، برای کمتر کسی ناشناخته است و پس از توافق هسته ای برخی که قبل تر او را به مصدق تشبیه می کردند از او به عنوان یکی از گزینه های کاندیداتوری در انتخابات سال 1400 یاد میکردند اما چندی پیش وی در پاسخ به سوالی مبنی بر کاندیداتوری اش در انتخابات سال 1400 گفت: به ضرس قاطع می گویم، خیر! وقتی ظریف اینقدر جدی و بی تعارف از بی میلی اش برای حضور در انتخابات 1400 صحبت می کند بنابراین تحلیل درباره حضور نماینده اسبق ایران در سازمان ملل در انتخابات 96 تلاشی بی فایده است و برای برخی که مدل پوتین-مدودف را با روحانی-ظریف پیش بینی می کردند معادلات تغییر کرده، اگرچه دیپلماسی انواع مختلف دارد و یکی از آنها دیپلماسی کلامی است!
هرگاه چراغ بردارید و به صورت سیاست بندازید با چهره ای متفاوت روبرو می شوید، آنچه از نظر شما گذشت چینش سیاسی این روزهاست و صدالبته که هنوز دستخوش اتفاقات و هیجانات نشده ، انتخابات می تواند با تغییراتی جدی رقم بخورد و همواره با جذابیت های خاص خود همراه بوده است.
, , ,عدالت خواهان گلستان ،عدالت خواهان ،ترکمن سسی ،گلستان ما،,گلستان ما،گلستان ما،اولکامیز،گرگان ,اخبارگرگان ,اخباراخبارروزگلستان,اخبارگنبدکاووس ,اخبارکردکوی ,اخبار مینودشت ,اخبار علی آباد ,اخبار کلاله ,اخبارکردکوی ,اخبار بندرگز ,اخبار بندرترکمن ,اخبار استان گلستان,اخبارویژه،اخبار روز کشور، شهردار گرگان ،صادقلو شهردار گرگان ،اعضای سورای شهر گرگان ، شورای شهرگرگان ،اخباربین المللی،استان گلستان ,گلستان ,اخبار انتخابات مجلس ,اخبار مطالبه گری و مبارزه با مفاسد اقتصادی ,اخبار جریان فتنه ,اخبار ایثار ,اخبار مدافعان حرم ,اخبار مدافعان حرم ,اخبار فرهنگی ,اخبار داعش ,اخبار حوادث ,عکس/فیلم ,اخبار روز ترکمن صحرا،مارزه با ساحل خواری،مبارزه با زمین خواری، جزئیات حادثه امروز ،جانبازمحمد خادملو ،مطالبات مقام معظم رهبری ،مبارزه با مفاصد اقتصادی ،مبارزه با زمینخواری ،جنگا خواری ،عدالت ،عدالتخواهی ،عدالت طلبان ،عدالت طلب ،مطالبهگری ،خون دل ،مافیای ثروت و قدرت ،انتصابات باندی و جناحی ،جریان فتنه ،سران فتنه ،رهبرمعظم انقلاب ،امام خامنه ای ،حضرت آقا ،رهبر ،رهبری ایران ،آیت ا...خامنه ای ،امام خامنه ای ،امام خمینی ،امام ،مطالبع عدالت ،ترکمن صحرا ،خلق ترکمن ، عدالت خواهان گلستان ، گلستان ما ,گلستان ما ،ترکمن ،ترکمن امنه ،زمین? برهای ،اقتصادی کشور واری اقنصادی،رهبر،امام برهای پرده واهان آسیب برهای پایگاه،عدالت واهان امربه ،حوادث فوری طلبان اقتصادی محرمانه پایگاه برهای ارجی مفاسد طلبانعدالت برهای گلستان نهضت برهای عدالت آقا،مبارزه فوری منکر واهان شناسی، عدالت معروف کشور،جدیدترین واری، ورزشی، واهان، ،عدالت صحرا، ای،حضرت ،آسیاسی ،حراست،مشکلات عدالت واهان اجتماعی واری،دستگاه ولایتمدار، گلستان،عدالت ،رشوه رانت? صحرا،? برهای قضایی , , , , , س