به گزارش عدالت خواهان گلستان"
عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اخیرا اظهارداشت :بر اساس اطلاعات بدست آمده حدود 4 میلیون هکتار از زمینهای منابع ملی واگذار شده است، تأکید کرد: باید این موضوع را بررسی کنیم که از این چهار میلیون هکتار زمین چه مقدار تبدیل به دانشگاه، مراکز آموزشی و درمانی، بیمارستان، شهرک صنعتی و... شده است و چه مقدار تخلف صورت گرفته است که قطعا رقم تخلفات صورت گرفته بسیار بالا است.
یوسفیان ملا، تصریح کرد: اگر این چهار میلیون هکتار زمین برای تولید، آموزش و بهداشت بکارگیری میشد قطعا اقتصاد کشور وضعیت کنونی را نداشت و تصور بنده بر این است که حداکثر یک چهارم از این میزان اراضی، صرف ساخت و ساز و توسعه شده است و مابقی آن را زمینخواران تصاحب کردهاند.
سخنان این عضو ناظر نشان می دهد مسئول نظارتی در انجام وظیفه خود کوتاهی های زیادی کردند بطوریکه نسل حال و آینده آنها را نخواهند بخشید .
از طرفی وقتی مسئولین دست اندار کار که وظیفه برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز را به عهده دارند خود صاحب ویلای آنچنانی هستند چگونه میشود انتظار داشت اینها در حفظ بیت المال و مبارزه با ساخت و سازهای غیر قانونی قدم بردارند .
مبارزه با ساخت و سازهای غیر مجاز و باطل سندهای زمین که بواسطه رابطه و یا سوء استفاده از موقعیت شغلی در منطقه زیارت گرگان از سوی منابع طبیعی صادر شد . از نظر مردم محکی برای صداقت و پاک دست بودن مسئولین امر میباشد
دغدغه جلوگیری و مبارزه با تغییر کاربری اراضی استان گلستان از جمله محدوده های گرگان از قبیل توشن گرگان ، شصت کلاته و ... هر چند ارزشمند و قابل تقدیر میباشد و نشاندهنده توجه ویژه دادستان فعلی به این موضوع است اما با دستورات کوتاهمدت، تشریفاتی و به نوعی فانتزی، نمی توان چنین مشکل بزرگی را به آسانی حل کرد.
اگر تهاجم انواع زمینخوارها، دلالها و ویلاسازها در منطقه زیارت گرگان را در نظر گرفت ، نمیتوان تنها با تکیه به یک مصوبه باچنین مهاجمان بی رحم مقابله کرد.
متأسفانه کسانی را در فهرست متصرفان قرار میگیرند که از جنس مردم عادی یا کشاورزان نیستند، چرا که کشاورزان به شکل طبیعی نمیتوانند در زمینهای خود حتی ۱۰۰ متر از اراضی کشاورزی را مبدل به منزل مسکونی برای فرزندان خود کنند، چون بهسرعت از سوی دستگاههای ناظر مورد برخورد قانونی قرار میگیرند.
آن دسته از افرادی که میتوانند دهها هکتار از اراضی کشاورزی یا جنگلی را مبدل به ویلا کرده و یا با حلقهسازی، قیمت آن را تا چندین برابر افزایش دهند، جزو مردم معمولی نیستند.
سالهاست نمایندگان مجلس درباره استفاده از رانت و ارتباط گیری با سران قدرت برای زمینخواری، هشدارهای لازم را به بخشهای مختلف نظام از جمله قوه قضاییه دادهاند اما تاکنون راهکاری اساسی و اجرایی شکل نگرفت.
هر چند دستگاه قضا طی سالهای اخیر بارها درباره زمینخواری، سیاستهایی را اتخاذ کرده اما عملکرد دادگستری و روند رو به رشد تصرف اراضی بیانگر این است که این دستگاه نیاز به همیاری دیگر دستگاه ها دارد.
از سوی دیگر، بسیاری از مدیران استان گلستان نیز به علت گرایشهای مختلف سیاسی، در برخورد با این پدیده شوم با محدودیت مواجه هستند، بنابراین بهنظر میرسد برای جلوگیری از به تاراج رفتن ثروت ملی کشور، باید دستگاهی نظارتی، متشکل از هر سه قوه تشکیل شود تا دست رانتخواران و امتیازگیران زمینخواری برای همیشه کوتاه شود.
و اما حسب شنیده ها تعدادی از افراد با نفوذ باحمایت احدی از مسئولین سابق 25 هکتار از زمینهای منابع طبیعی را که در مرز بین استان گلستان و سمنان قرار دارد را تصرف که ضمن ساختن چند خانه در حریم تصرف شده چندین درخت قدیمی را آتش زدند .
این زمینهای تصرف شده بخشی از از همان زمینهای منابع طبیعی میباشد که مسئولین دست پاک و خدا ترس بارها فریاد زدند !!!
عکس ذیل مربوط به ساخت جاده از روستای نومل به روستای زیارت گرگان میبیاشد !
بدون شرح ؟!!!