به گزارش پایگاه جنبش عدالت خواهان ایران حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا احمدی نمایندگی سابق ولی فقیه در دانشگاه امام حسین علیه السلام سپاه کل.نوشت :
من هم که دو دهه خارج از فضای سازمانی سپاه خدمت می کردم و در سازمانی فرهنگی در مناطق برخوردار و غیر برخوردار مسئولیت داشتم پس از حضورم در دهه سوم خدمتم در سپاه در جریان تغییرات مدیریتی شاهد رفتارهای عجیب و درس آموز قرار گرفته ام.
در تغییرات یا کمتر دیده ام و یا اصلا ندیده ام که مدیران سابق و لاحق بعد از تودیع و معارفه رفیق بمانند و یا پس از تغییرات،مدیران جدید سبک و سیاق و موفقیت مدیران قبلی را تایید کرده باشند و پس از معارفه تبدیل به یک ارزیاب از عملکرد مدیر قبلی تبدیل نشده باشند.
در مدت دوران مدیریتی سی ساله ام بارها و بارها دیده ام که رفاقت های قبلی دو مدیری که جابجا شده اند و یکی جای دیگری معرفی شده است در همان ساعات اولیه دشمن سرسخت هم شده اند بطوریکه حتی در روابط خانوادگی آنان تاثیر منفی گذاشته است. این رفتارهای مذموم و شیطانی در اغلب سطوح مدیریتی بوده و هست؛ الا در جاهایی که با مسئولیت مومنانه برخورد شود؛ فرقی هم نمی کند که در کدام سازمان و اداره و نهاد بوده باشد.
فقط یک استثناء وجود دارد و آن در نهاد مقدس سپاه است که تغییرات آسیبی به تقوی،دوستی،برادری و... نمی زند و این واقعیت را وقتی وجدان کردم که به دانشگاه امام حسین علیه السلام سپاه کشور منتقل و ادامه خدمت خود را در این نهادمقدس (در یکی از بالاترین رده خدمتی)گذراندم.
در طی مدت حدود هشت سال خدمت سپاه دو فرمانده را درک کردم و در دانشگاه امام حسین علیه السلام پنج رییس تغییر کرد و من بنده همچنان در جایگاه و مسئولیت خود در دانشگاه بودم؛ بنابراین بخوبی
می توانم "واکنش در تغییرات" در سپاه داوری را کنم.از باب تشیبه، مسئولیت در سپاه، به حضور امام جماعتی بزرگ می ماند که در مسجد و برای اقامه نماز حضور یافته و به محض اطلاع از حضور یک مرجع تقلید در مسجد با افتخار به سمت آن مرجع آمده و او را جایگزین خود ساخته و به او اقتدا می کند، این نوع رفتارها را در تغییرات مدیریتی سپاه فراوان دیده ام زیرا جنس مدیر،ماموریت و سازمان متفاوت و رفتار شخص و واکنش او نیز متفاوت است.و معتقدم که عیار تغییرات در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، معنوی و الهی و بی بدیل است.
جالب تر از همه،این که بر خلاف شرایط جنگ، در شب حمله، مجاهدان اسلام بر حسب تکلیف از هم سبقت می گیرند؛ اما شرایط صلح ، در پشت جبهه و در ایام پیشنهاد مدیریت و ریاست،مجاهدان فی سبیل الله،دیگران را بر خود مقدم و برتر می شمرند که راقم این سطور دهها مورد آنرا (در سطوح عالیه) خود شاهد بوده ام؛ بطوریکه کسانی که در مظان احتمال در تغییرات بوده اند برای مناصب بالاتر دیگران را بر خود مقدم شمرده اند و پس از معارفه ی فرد منصوب شده از سوی فرماندهی کل قوا به ریاست و یا فرماندهی، خود را پیرو تلقی کرده و در نهایت تواضع عمل کردا و می کنند چنانکه سردار سرلشکر سلیمانی که اشتهار جهانی دارد در مواجهه با انتصاب سردار سرلشکر سلامی بعنوان فرماندهی کل سپاه با توصیفی از سردار جعفری اظهار می دارد: "سرلشکر جعفری را شهید زنده و سرلشکر سلامی را شبیه به شهید باکری میدانم.
در سپاه این موضوع وجود دارد که هر انتصاب و هر امری که از سوی رهبری وجود دارد، حکمتی در آن نیز هست و این موضوع را در طول بیست و چند سال فرماندهی نیروی قدس می دیدم که آنچه ایشان می فرمودند، درست تر بود.
امروز به دلیل بغض و کینه دشمنان نسبت به انقلاب و سپاه به برادری و همدلی بیشتری نیاز داریم. ضمن اینکه عاقبت به خیری خودمان را در پیروی از حکم رهبری می دانیم، به شما می گوییم که در فرمان و پیروی از شما مانند گذشته خواهیم بود."
به اعتقاد راقم این مختصر؛ فراوانی این نوع رفتار ها از عدد و اندازه فراتر است و خود
می تواند الگویی برای فراهم سازی تمدن نوین اسلامی و نیز زمینه طلوع ولایت مطلقه دولت مهدوی باشد.
در پایان، سلامی دوباره به شهید زنده سردار سر لشکر عزیزجعفری فرمانده سابق اهداء و برای فرماندهی کل سپاه نصرت و عاقبت بخیری را از خداوند مسئلت نموده و آرزو می کنم "عزیز" بمانند.
حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا احمدی نمایندگی سابق ولی فقیه در دانشگاه امام حسین علیه السلام سپاه کل.
اسماعیل جاویدنژاد طرقبه
من از زمان عملیات کر بلا ی پنج که سردار جعفری مجروح شدند ایشان را می شناسم واقعا حرف های نما ینده و لی فقیه را درمورد تغییر ات در سپاه را قبول دارم خداوند متعال موفقشان بدا رد