به گزارش پایگاه عدالت خواهان"به نقل از سایت خبری کمیته امداد، امان اله حسین پور، مدیرکل کمیته امداد استان گلستان در نشست تخصصی "طلاق، متارکه و تشویق به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار" گفت: کمیته امداد نهتنها با ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار آنها را از گردونه حمایتهای خود خارج نمیکند، بلکه اگر همسر آینده زن بیکار باشد، میتواند از تسهیلات اشتغال کمیته امداد نیز استفاده کند.
وی بابیان اینکه کمیته امداد بستههای تشویقی متنوعی برای ازدواج مددجویان تحت حمایت خود بهویژه زنان سرپرست خانوار تدوین کرده است، افزود: تأمین کمکهزینه جهیزیه و تأمین مسکن، استمرار پوشش درمان آنها و فرزندانشان، مشاوره و قطع نشدن مستمری ازجمله محتوای بستههای تشویقی برای ازدواج زنان سرپرست خانوار است.
حسین پور بابیان اینکه متأسفانه در بسیاری از موارد زنان تحت حمایت کمیته امداد در سنین پایین همسران خود را از دست میدهند، متذکر شد: برای کمک و عدم وابستگی بیشازحد این زنان به حمایتهای امداد، راهکارهایی برای تشکیل خانواده مجدد آنها اتخاذشده که این بستههای تشویقی میتواند یکی از این راهکارها باشد تا دیگر هزینه امرارمعاش آنها سربار نظام نباشد.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اینکه توجه به ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار از مسائل بسیار مهمی است افزود: این امر علاوه بر پیدا شدن سرپرست برای این زنان و فرزندان آنها، منجر به ایجاد امنیت و آرامش در خانوارها شده و به خودکفایی خانوارهای تحت حمایت کمک شایانی میکند.
حسین پور با تأکید بر لزوم فرهنگسازی درزمینهٔ ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار بهعنوان یکی از عوامل توانمندسازی این قشر، گفت: زنان سرپرست خانوار بعد از ازدواج مجدد نسبت به دیگر زنان مطلقه بهدوراز بیماریهای روحی مانند اضطراب، پرخاشگری، افسردگی، انزواطلبی، وسواس از سلامت جسمانی و روانی بهتری برخوردارند.
وی بابیان اینکه عمدتا زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد، فرزندانی دارند که ایتام هستند گفت: اگر بتوانیم مقدمات لازم را فراهم و آنها را به سمت ازدواج سوق دهیم، موفق شدهایم بسیاری از مسائل و دغدغههای درون این خانوارها را حل کنیم.
حسین پور با اشاره بهضرورت از میان بردن قبح اجتماعی ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار گفت: اگر این زنان ازدواج کنند دیگر در کنار مشکلات اقتصادی، درگیر مشکلات عاطفی نخواهند بود و با کمک یکدیگر از پس مشکلات زندگی برمیآیند.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اینکه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از اولویتهای اصلی کمیته امداد است، گفت: یکی از مشکلات اصلی ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار به دلیل باورهای اجتماعی و فرهنگی است که در این زمینه کمتر تمایل به ازدواج داشتهاند اما با انجام فعالیتهای فرهنگی و مشاورهای این نهاد در سالهای اخیر نتایج بسیار خوبی حاصلشده است.
وی افزود: زنان سرپرست خانوار درصورتیکه پیش از ازدواج مشاورههای لازم را دریافت کنند میتوانند تصمیم صحیحی را اتخاذ کرده و شرایط تغییر زندگی خود را فراهم کنند.
حسین پور بابیان اینکه هدف اصلی از ترویج ازدواج مجدد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و تحکیم خانواده است، گفت: با توجه به اینکه ازدواج از مهمترین تصمیمات فرد در زندگی است، در بسیاری از مشاورههایی که تاکنون با زنان بیسرپرست مددجو انجامشده، بسیاری از آنها به خاطر عدم تمایل به جدایی از فرزندانشان و مشکلات دیگر اجتماعی از ازدواج مجدد خودداری میکنند.
انتهای پیام/