به گزارش پایگاه عدالت خواهان"به نقل از فارس چه زیبا گفت سید شهیدان اهل قلم آنجا که قلم بر دست گرفت و این گونه نگاشت که «زمان بادی است که می وزد، هم هست هم نیست، آنان را که ریشه در خاکِ استوار دارند از طوفان هراسی نیست، جنگ می آمد تا مردان مرد را بیازماید، جنگ آمده بود تا از خرمشهر دروازهای به کربلا باز شود. پندار ما این است که ما ماندهایم و شهدا رفتهاند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند».
شهید قلب تاریخ است و شمع محفل بشریت و امروز دنیا محتاج ذرهای معرفت و نور ایمان شهیدانی است که تاریخ را در برابر عظمت خود به تعظیم تکریم وادار کردهاند.
استان گلستان در آذرماه امسال مفتخر به میزبانی مراسمی است که بی تردید تا سالها بر تارک پرافتخار این استان سرسبز و ولایتمدار خواهد درخشید، مراسمی بزرگ برای آنکه گلستانیها تمام قد به ساحت مقدس و نورانی بیش از 4 هزار شهید خود عرض ارادتی عاشقانه و عارفانه کنند.
به همین مناسبت گفت و گویی انجام دادهایم با علی بیگدلی پدر بزرگوار طلبه شهید امیر بیگدلی که مشروح آن را در ادامه مشاهده میکنید:
فارس: خودتان را معرفی کنید و بفرمائید در حال حاضر مشغول چه کاری هستید؟
بیگدلی: علی بیگدلی هستم، بازنشستهام و در حال حاضر به همراه همسرم در منزل شخصی در گنبدکاووس زندگی میکنیم و خداوند را شاکریم که به لطف انقلاب اسلامی و عنایتهای خداوند متعال از قبال نیازهای خود بر میآئیم و سربلند و باعزت زندگی میکنیم.
فارس: مشخصات کامل فرزند شهیدتان را بیان کنید؟
بیگدلی: پسر دوم من امیر بیگدلی، متولد 12 دی ماه سال 1345 است که در همین شهرستان گنبدکاووس به دنیا آمد و از همان ابتدای کودکی نورانیت خاصی داشت و به همین دلیل از دوره راهنمایی به سمت طلبگی علاقه مند شد و به حوزه علمیه رفت تا دروس حوزوی را دنبال کند.
امیر با عضویت در بسیج مسجد محل بدون آنکه ما بدانیم آموزشهای خوبی را اعم از نظامی و عقیدتی دیده بود و برای اعزام به جبههها آماده شده بود و با وجود اینکه در ابتدا برای ما خیلی سخت بود از او جدا شویم در نهایت با رضایت من و مادرش، امیر به ندای امام خمینی (ره) پاسخ داد و عازم جبهههای حق علیه باطل شد.
فارس: ایشان در چه تاریخی و در کدام منطقه به شهادت رسیدند؟
بیگدلی: امیر در 21 دی ماه سال 1365 و در عملیات کربلای پنج و در حالی که برای تخریب مسیر عبوری دشمن به درون لشکر دشمن زده بود در حوالی پاسگاه زید با اصابت ترکش به فیض شهادت رسید و ما را تنها گذاشت و از آن سالها تا به امروز تنها برخی از شبها در خواب چهره معصوم او را میبینم تا شاید کمی از دلتنگیهایم کم شود.
فارس: از ویژگیهای شخصیتی شهید امیر بیگدلی کدام ویژگی برجسته و ممتاز بود؟
بیگدلی: امیر از همان سن کودکی به خوش اخلاقی معروف بود ولی در عین حال بسیار بازیگوش و فعال بود و هر روز برای بازی فوتبال به کوچه روبه روی منزل ما میرفت و همواره با لباسی که سر زانوهایش پاره بود و دست و پای زخمی به منزل بر میگشت و مادرش مشغول مداوا و نوازش او می شد.
خوش اخلاقی و خوش رفتاری، مهربانی و شوخ طبعی از ویژگیهای مهم شخصیتی امیر بود و اینکه همیشه به اقامه نماز خود در اول وقت اهمیت میداد را میتوان به عنوان ویژگی ممتاز و برجسته رفتاری او نام برد، البته این راهم باید بگویم که امیر هیچ وقت به افراد بد حجاب و بی حجاب نزدیک نمیشد و با رعایت احترام از آنها دوری میکرد و همیشه در میان اقوام و فامیل به فردی با تقوا مشهور بود که نسبت به رعایت حجاب به سایرین توصیه میکرد و تذکر میداد.
فارس: امیر در منزل با سایر فرزندانتان تفاوتی داشت؟
بیگدلی: بله. خیلی امیر با بقیه بچههای منزل ما فرق میکرد. من به یاد ندارم امیر کوچکترین بیاحترامی به من و مادرش کرده باشد و یا کاری انجام داده باشد که موجب عصبانیت یا رنجش ما را فراهم کند.
امیر همیشه از بقیه فرزندان ما که همان برادران و خواهرانش بودند مراقبت میکرد و حتی بارها اشتباهات آنها را گردن میگرفت تا آنها در مقابل ما شرمنده نشوند و با مهربانی رفتارهای آنان را اصلاح میکرد زیرا به شدت فردی احساسی و مهربان بود.
نمیخواهم بگویم بین او و فرزندان دیگرمان فرق میگذاشتیم اما قطعا او به واسطه رفتارهای مهربانانه و رعایت تقوا و پرهیزگاری، بیشتر خودش را در دل من و مادرش جای داده بود و حس بسیار عمیقتری به او داشتیم که با شهید شدن او این حس بیشتر و عمیقتر شد.
فارس: چه کسانی را در تربیت و سعادتمند شدن امیر موثر میدانید؟
بیگدلی: اگر بخواهیم واقع بینانه به این موضوع بپردازیم باید گفت که قطعا خانواده نقش مهمی در تربیت فرزندان دارد اما درباره امیر باید در کنار خانواده به نقش معلمهای او در دوران ابتدایی و راهنمایی و همچنین روحانی مسجد و بچههای بسیج که من خودم را مخلص همه آنها میدانم هم اشاره کرد زیرا آنها هم نقش مهمی را در تربیت دینی و اسلامی امیر و ترغیب او به سمت جبههها و دفاع از مرز و بوم ما ایفا کردند.
فارس: انتظار شما از مسوولان به ویژه مسوولان فرهنگی شهر چیست؟
بیگدلی: ما خانوادههای شهدا هیچ انتظار شخصی از مسوولان نداریم جز اینکه تلاش کنند تا خون شهیدان عزیز این کشور که بهترین جوانان دنیا بودند پایمال نشود و ارزشهای انقلابی که امام خمینی (ره) برای ما به ارمغان آورد به فراموشی سپرده شود.
من امیدوارم مسوولان کمی به وضعیت حجاب در جامعه رسیدگی کنند و نگذارند برخی عامدانه یا جاهلانه به ارزشهای اسلامی توهین کنند و فضای جامعه پاک و اسلامی را به بیحجابی و بدحجابی آلوده نکنند.
از فرماندهان سپاه و بسیج هم میخواهم با تقویت راهیان نور باعث شوند تا جوانان و نوجوانان با مناطق جنگی آشنا شده و با مظلومیت رزمندگان کشور و سختیهای جنگ از نزدیک روبه رو شوند و بدانند این انقلاب و نظام به آسانی به این جایگاه والای خود نرسیده است.