به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران"«مسیح مهاجری»، فعال اصلاحطلب و مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در یکی از سرمقالههای اخیر این روزنامه که سایت جماران هم آنرا بازنشر داد نوشته است: «رئیس جمهور روحانی هفته گذشته در جمع معاونین و مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تشریح وضعیت عمومی کشور از دیدگاههای مختلف تصریح کرد که باید اقتصاد کشور اصلاح و مسائل و مشکلات به صورت ریشهای حل و فصل شود. وی افزود: مقام معظم رهبری براین مسئله تاکید کردهاند و نسبت به نیروهای مسلح نیز همین نظر را دارند و چند بار فرمودهاند که نیروهای مسلح باید از اقتصاد دست بردارند و آنرا به مردم واگذار کرده و به وظایف اصلی و سنگین خود بپردازند.
اینها نکات کلیدی و مهمی هستند که تجربههای فراوان میدانی، موید اهمیت و ضرورت اقدام جدی در این زمینه است. هرگونه مسامحه، تعلل و تردید برای برخورد جدی و مؤثر در اجرای این موارد باعث پدید آمدن مسائل و مشکلات جدیدی میشود که شاید راههای بازگشت به وضع مطلوب و اصلاح اوضاع اقتصادی کشور را برای همیشه مسدود کند و شرایطی را به وجود آورد که حتی در صورت اقدام برای عملی شدن چنان تصمیمی، زمینهها از میان برود و ابزارهای مؤثر امروز، ناکارآمد شود.»
او همچنین میافزاید: هدف این بود که این ظرفیت عظیم آماده برای خدمتگزاری که از سازماندهی، انضباط و ظرفیت مهندسی و اجرائی بالائی برخوردار است، در طرحهای زیربنائی و بزرگ کشور به کار گرفته شود تا بلکه طرحهای بنیادی با شتاب و دقت نظر بیشتری انجام شود و در عین حال منبع درآمدی هم برای نیروهای مسلح باشد. این استراتژی اگر به درستی هدایت، نظارت و سازماندهی میشد، بسیار مؤثر، مطلوب و هوشمندانه بود ولی به تدریج ابتکار عمل از دولتها سلب شد و در آن دوره تاریک ۸ ساله، با خلط مبحث، جای کارفرما، مجری، ناظر، کارفرما و پیمانکار به کلی عوض شد به صورتی که امروزه کنترل اوضاع در برخی از موارد به کلی از دست مراکز تصمیم گیرنده خارج شده و مجموعههای مختلف با روی آوردن به «مدیریت جزیرهای» به گونهای عمل میکنند که نوعی «دولت در دولت» را به وضوح در ذهن عناصر هوشیار و کارآشنا، تداعی میکند.
مهاجری در بخش دیگری از یادداشت خود تصریح کرده است: «امام خمینی میفرمود که نظامیان در امور سیاسی دخالت نکنند که آن فرمایش متین و مبنائی با توجیهات مختلف به فراموشی سپرده شد.»
در خطوط پایانی این یادداشت میخوانیم: هدف این نیست که عملکرد صادقانه نیروهای مسلح را به کلی به زیر سؤال ببریم. بسیاری از این عملکردها شایسته تقدیرند ولی یک قاعده کلی وجود دارد که میگوید قدرت بدون نظارت و پاسخگوئی، زمینه ساز فساد و لغزش است، نکتهای که تجربه گذشته و حال، موید آنست و مصلحت نیست تکرار شود.
*ما پیش از این و در یکی از شمارههای قبلی وبلاگ مشرق به صحبتهای اخیر رئیسجمهور روحانی در کنایه به فعالیتهای اقتصادی نیروهای مسلح که درست چند روز بعد از افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارساظهار شدند، پرداختیم و تأکید کردیم رسمش این نبود که تنها چند روز بعد از افتتاح این پالایشگاه که ساخت آن توسط سپاه صورت گرفت و خطر تحریم بنزین را از سر آقای روحانی و دولت او دور کرد؛ شنوای چنین سخنانی باشیم!
در همان مطلب نیز اشاره شد که بعید است صحبتهای رئیسجمهور محترم مبنی بر اینکه رهبری فرمودهاند: «نیروهای مسلح باید از اقتصاد دست بردارند»! با این لحن و بیان و با اغراض دولت؛ صحیح بوده باشد.
خاصّه اینکه صحبتی هم از سردار جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران نقل شد مبنی بر اینکه «رهبری تنها حامی ما در ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس بودند»
جالب است که این صحبتهای آقای روحانی و حامیان اصلاحطلب ایشان در حالی بیان میشود که تنها چند روز از افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس میگذرد. و ایضاً چند روزی بیشتر از مجوز وزارت کشور به سپاه برای مقابله با قاچاق کالاهای اساسی نگذشته است.
و نیز همین چند روز قبل بود که سپاه پاسداران «مافیای شیلات جنوب» که روزی صیادان جنوبی را قطع کرده بود از بین برد …
منبع: مشرق
حسینی
سلام خود بینی وعرور باعث بدبختی است بسیج لشگر الاهی است وباید مسولین بسیجی واقعی عل کرده وا تجمل گرایی جدا خودداری کنند بزرگترین باای کشور گروه گرایی بجای خداوملت گراییاس