به گزارش پایگاه عدالت خواهان" اگر توجه لازم به نیروهای توانمند بومی داخل استان نشود و اگر نیروهای بومی به بهانههای واهی کنار زده شوند و برای کرسیهای مدیریتی، افرادی از سایر استانها و مناطق در نظر گرفته شوند، به سیستم پرورش نیروی انسانی و مهمتر از آن به سازوکار تربیت مدیر در استان آسیب زدهایم و توان فرزندان استان را با یاس و نومیدی، فرسودیم.
هرچند اعتراض به نصب مدیر غیربومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، شنیده نشد اما این اعتراض، کاملا بجا بود. دانشگاه علوم پزشکی مازندران از وسیعترین مراکز علمی آموزشی کشور است. این مرکز درسال ۶۵ با توسعه آموزشگاه عالی مامایی ساری که در سال ۱۳۵۴ به عنوان اولین مرکز آموزشی شروع به کار کرده بود تاسیس شد. در ادامه و با جداشدن دانشگاه علوم پزشکی بابل و گرگان، دانشگاه علوم پزشکی مازندران به شکل نوین پایهگذاری شد.
در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران با پذیرش بیش از ۷۲۰۰ دانشجو در ۱۱ مقطع و ۹۶ رشته تحصیلی و ۱۰ دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بهداشت، پرستاری و مامایی و بهرهمندي از ۳۸۲ عضو هیأت علمی، سعی کرد رسالت آموزشی خود را به نحو مطلوب به انجام برساند. این دانشگاه دارای هفت معاونت شامل معاونتهای تحقیقات و فناوری، درمان، آموزشي، توسعه مديريت و منابع، دانشجويي فرهنگي، غذا و دارو و بهداشت است و در قالب ۲۳ بیمارستان، ۱۸ شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ۲۶۶مرکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری فعال، ۴۵ پایگاه بهداشتی و هزار و 110 خانه بهداشت روستایی فعال، یکی از دستگاههای پیچیده اجرایی نه در مازندران که در سطح کشور محسوب میشود و تعجبی ندارد اگر میبینیم رییس این دستگاه اجرایی، بعد از یک دوره موفق کاری، به معاونت وزیر ارتقا پیدا میکند.
خبرشمال در نقدی که بر این انتصاب نوشت خطاب به نمایندگان و مدیران ارشد استان تاکید کرد: مازندران قحطالرجال نیست. امروز نیز بر آن هستیم تا تکرار کنیم که یکی از فرزندان شایسته مازندران، پس از مدیریت موفق بر این دستگاه به جایگاه معاونت درمان وزیر ارتقا یافت و توقع میرفت یکی از معاونان ایشان و فرزندی دیگر از شایستگان مازندران، در این جایگاه قرار میگرفت نه اینکه رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که شاید یک سوم این مجموعه هم نباشد به عنوان مدیر غیربومی به مازندران بیاید و در راس این مجموعه عظیم قرار بگیرد.
قصد ما توهین به دکتر سیدعباس موسوی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیست اما سخن ما این است که بیتردید در دانشگاه علوم پزشکی استان و در وزارت بهداشت، هستند فرزندان مازندران که هم به دلیل بومی بودن، تعصب و عشق خاصی به استان دارند و هم از نظر تخصص و توان مدیریت، در سطحی قرار دارند که شایستگی قرار گرفتن در این جایگاه را داشته باشند.
خبرشمال ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر موسوی در جایگاه جدید، لازم میداند برای مدیران ارشد استان، نمایندگان و سایر خادمان یادآوری کند توجه لازم به نیروی انسانی، اهتمام به پرورش نخبگان و متخصصان و تربیت مدیران فردا نیز همانند توجه به صنعت و کشاورزی مازندران، ازجمله وظایف شرعی و قانونی ایشان است و بیتوجهی به آن، گناهی کمتر از بیتوجهی به صنعت و کشاورزی ندارد چون نیروی انسانی از مهمترین مولفههای توسعه است هرچند ظاهرا مدیران به این حقیقت توجه کافی ندارند و سرمایه سوزی در مازندران ادامه دارد.
انتهای پیام/