به گزارش پایگاه عدالت خواهان" کانون آگهی و تبلیغاتی نقشینه بر اساس قرار داد شماره ۱۲۹۵ مورخ ۸۸/۱/۲۵ با شهرداری کردکوی ، مجاز بوده است به انجام تبلیغات در شهر کردکوی ( محدوده خدماتی ) اقدام و از تابلوها و استندهای موجود بهره برداری نماید.
نکته :
ماده_سه : مدت_قرارداد
مدت قرار داد از تاریخ تحویل تابلوها و استندها که طی_صورتجلسه ای صورت خواهد گرفت به مدت ۵_سال کامل شمسی می باشد.
این قرار داد در دوران تصدی احمد سردار زاده منعقد شده است.
بر اساس مستندات موجود، ۹۳/۱/۲۵ پایان مدت قرار داد کانون نقشینه( پس از ۵ سال ) بوده است که شهردار بالو مدتی قبل از پایان قرارداد طی نامه شماره ۲۴۱۴۸ مورخه ۹۲/۱۲/۲۰ به کانون مذکور اعلام کرده است که نسبت به پرداخت بدهی جاری به مبلغ ۶۷۰_میلیون_ریال اقدام کند.
پس از آن و با پایان مدت قرارداد کانون نقشینه، شهرداری کردکوی با اخذ مجوز به شماره ۱۹۲۱/۱۳ مورخه ۹۳/۱/۱۸
از شورای شهر ، بر_اساس_قانون، عرف، عقل و منطق اقدام به درج آگهی برای برگزاری فراخوان و واگذاری فضای تبلیغاتی شهر از طریق مزایده بر طبق آیین نامه مالی شهرداری ها در روزنامه کثیرالانتشار نموده و متعاقب آن بر اساس قرارداد شماره ۱۰۸۲۴ مورخه ۹۳/۷/۱۰ با برنده قانونی مزایده یعنی کانون_تبلغاتی_شاهرنگ وارد همکاری می شود.
شهردار بالو پس از عقد قرارداد قانونی با کانون شاهرنگ، در چندین مرحله و بر اساس نامه های رسمی به شماره های ۸۴۲ مورخه ۹۳/۱/۲۸ و نامه ۳۲۲۳ مورخه ۹۳/۳/۴ و نامه ۱۱۶۹۰ مورخه ۹۳/۷/۲۶ و نیز نامه ۱۲۵۸۷ مورخه ۹۳/۸/۸ خطاب به کانون_نقشینه در خواست تسویه حساب مالی، توقف نصب آگهی تبلیغات بر روی تابلوها و تسویه حساب مالی با تعیین مبلغ بدهی_۱_میلیارد_و_۶۲۰_میلیون_ریال می نماید که البته بنا بر شنیده ها بخش اندکی از این مبلغ را کانون نقشینه به شهرداری تحویل می دهد.
کانون نقشینه در زمان تصدی شهردار بالو با وجود درخواست های آرام و تهدید آمیز شهردار ، از تسویه حساب با شهرداری طفره می رود تا اینکه شهردار بالو از سمت خود برکنار می شود.
نکته_جالب ماجرا این است که کانون آگهی و تبلیغاتی نقشینه پس از خداحافظی شهردار بالو و احتمالا با حمایت برخی از اعضای شورا و بدون تعیین تکلیف بدهی قبلی ، عزم به دست گرفتن سکان تبلیغات شهر می کند و #جالب_تر آنکه توانسته است مدیریت شهری را راضی کند که با نا دیده گرفتن قانون ، به_صورت_موازی_با_کانون_شاهرنگ در حوزه تبلیغات شهری فعالیت کند.
مطلب قابل تامل اینکه ، دو کانون تبلیغاتی زمانی که برای تعیین تکلیف به مراجع قضایی مراجعه می کنند ، شهردار_بسطامی در بخشی از توضیحات مکتوب خود به شماره نامه ۱۰۴۶۵ مورخه ۸۵/۷/۲۵ در دفاع از کانون نقشینه به بازپرس پرونده اعلام می کند:
" قرار داد اولیه شرکت نقشینه به شماره ۱۲۹۵ مورخه ۸۸/۱/۲۵ به مدت ۵ سال را به #تنظیم_صورتجلسه تحویل تابلوها و قابل تمدید در صورت رضایت طرفین تعیین گردیده بود لیکن از آنجاییکه #صورتجلسه_هیچگاه_انجام_نگردید. فلذا قرار داد فوق( منظور قرار داد_جدید شهرداری با کانون نقشینه است ) طی شماره ۸۷۲۴ مورخه ۹۴/۶/۲۴ و از تاریخ تحویل به مدت ۵ سال تعیین گردید. "
مطلبی که در این میان خود نمایی می کند این است که شهردار وقت کردکوی (علی اکبر بسطامی ) با وجود آنکه از فعالیت ۵ ساله کانون نقشینه در کردکوی آگاه بوده است به راحتی پذیرفته است که از آنجا که کانون نقشینه در هنگام شروع قرار داد در سال ۸۸ صورتجلسه_تحویل_تابلوها را با شهرداری تنظیم نکرده است پس می تواند #دوباره قرار داد منعقد کند.
سوال:
۱_ شهردار مدافع منافع شهرداری است یا پیمانکار؟
۲_ با وجود #زکاوت_کانون_نقشینه برای شروع فعالیت به_شرط_تنظیم_صورتجلسه ( ماده ۳ قرار داد که در ابتدای این سیاهه اشاره شده است ) ، چه عاملی سبب شده است که شهردار بسطامی ۵ سال فعالیت واضح کانون نقشینه در شهر کردکوی را نبیند و علاوه بر عدم پیگیری برای تعیین تکلیف بدهی های کانون مذکور، مجددا اقدام به حمایت از این کانون نماید تا با نقض قانون و به صورت موازی با کانون شاهرنگ در تبلیغات شهری همگام شود؟
۳_ نقش نظارتی شورای شهر در این تحولات چگونه تعریف شده است؟
۴_ پیگیری مطالبات قبلی شهرداری از کانون نقشینه بر اساس قرار داد شماره ۱۲۹۵ مورخه ۸۸/۱/۲۵ و نامه های متعدد شهردار بالو با چه کسی است ؟
از شواهد امر پیداست که اراده قوی برای تسویه حساب قانونی شهرداری با کانون نقشینه پس از گذشت حدود ۳ سال وجود ندارد.
مدعی العموم و نهادهای_نظارتی وارد عمل شوند.
گزارش از اسماعیل البرزی
جانباز محمددامن باغ.
وظیفه دفاع از حقوق شهروندان با کیست.
با کرام الکاتبین است.