به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" چندی قبل جهان نيوز طی گزارشی نوشت: اسحاق جهانگیری، فعال اصلاحطلب و معاون اول رئیسجمهور روحانی طی اظهاراتی در دانشگاه الزهرا گفته است: شرایط کشور از نظر معیشت، بودجه دولت و شرایط ارزی بسیار بحرانی است و کمتر با این شرایط روبرو بودیم الان در حال حاضر با کسری بودجه مواجه نیستیم، اما شرایط منابع کشور خاص است.
بر پایه گزارش مشرق، ما و مردم بهتر از آقای جهانگیری به مشکلات معیشت و گرانیها آگاهیم اما سؤال اساسی اینجاست که آیا ترامپ و سایر دشمنان خارجی ایران در قبال تحریمها هدفی جز شنیده شدن آنچه که بر لسان جهانگیری جاری شده است، دارند!؟
آیا آنها و جواسیسشان مثل «جیسون رضائیان» همین را نمیخواهند که مقام ارشد دولتی در کشور ایران بگوید که وضعیت معیشت بحرانی است؟
و باز هم سؤال اینجاست که جهانگیری چرا به جای اینکه مثلا به آن مقام وزارت خارجه چین تأسی کند که اصرار دارد تحریمهای آمریکا بر اقتصاد چین بیاثر است؛ اما حرفی را میزند که ترامپ با لبخند آنرا خواهد خواند؟
بله! تورم در 5 ماه گذشته قدرت خرید مردم را در برخی جهات از سال 88 نیز کمتر کرده است، قیمت مسکن و اجاره هیچ سقف و ترمزی ندارد و قیمت شیر در یک مورد تنها ظرف مدت 24 ساعت تا هزار تومان افزایش یافته است.
اما اولا این مقولات آنقدر که به ضعف و ناکارآمدی و عدم نظارت شخص آقای جهانگیری ربط دارند به تحریمها ربط ندارند و ثانیا جهانگیری چگونه حاضر است در تریبون رسمی کشور و درباره شرایطی که خود با دستان خود بوجود آورده است از بحرانی بودن اوضاع سخن بگوید!؟
و جالب آنجاست که جهانگیری پیش از این و قبل از بحرانهای اخیر! 2 مرتبه نیز بر قرار داشتن کشور در «شرایط ته درّه» تأکید کرده بود.
به این قضیه دیگر نمیتوان با عینک خوشبینی نگاه کرد...
وجه دیگر ماجرا نیز از این قرار است که قوه قضائیه و وزارت کشور اعلام کردهاند که با سیاهنمایی و ناامیدسازی مردم برخورد قضایی و امنیتی خواهند کرد.
برخوردی که البته تا این لحظه خبری پیرامون آن به استحضار مردم نرسیده است و همچنان شاهدیم کسانی حتی از داخل دولت مشغول بیان گزارههایی شبیه به آنچه جهانگیری گفته، هستند و به مثابه قاتق نان! مشغول ناامیدسازی مردم و بحراننمایی از اوضاع کشور هستند.
نگاهی دقیقتر به سیر این ماجرا نشان میدهد که احتمالا دستهایی در ستاد مشترک دولت و اصلاحطلبان در کار است تا برای آتش «فتنه اقتصادی» هیمه فراهم کند.
و گرنه هرگز طبیعی نیست که دولتی خود به دست خود مشکلاتی را در اقتصاد و معیشت مردم بوجود بیاورد و سپس خود نیز تندترین انتقادات را به وضع موجود داشته باشد.
این نکته بدیهیست که اگر اظهاراتی که این روزها از لسان جهانگیری و سایر دوستان اصلاحطلب او در ذهن جامعه زمزمه میشود، مورد توجه ویژه قرار نگیرند و خواص کشور پرداختی اصولی به این مواضع نداشته باشند؛ تمام مثبتات نظام اسلامی زیر سؤال خواهد رفت و فرجام این ماجرا نیز به هیچ وجه مثبت نخواهد بود.
گفتنیست، کسانی از درون دولت آقای روحانی تأکید کردهاند که ناامید کردن مردم خیانت است.
تأکید میشود که بر اساس اسناد ما، جهانگیری تنها کسی نیست که از درون دولت مشغول سیاهنمایی از اوضاع است و این عجیبترین نکته ضد امنیتی در دولت آقای روحانی است...