به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" اصلاح طلبان اگرچه امروز با پررویی سیاسی شکستهای مفتضحانه خود را لاپوشانی می کنند اما با هر شکستی بیشتر از گذشته به این جماعت سیاسی ثابت میشود که چوب ناکارآمدی و ضعف اساسی در مدیریت دستگاههایی که در اختیار داشتند را میخورند.
اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری متحمل شکست سختی شدند و کاندیدای گفتمانی آنها با تکرار رویکرد سیاسی این جریان که با مولفه هایی همچون حجاب، سیاست خارجی معطوف به غرب و برجام و متعلقات آن همراه بود نتوانست جلب توجه کند و حتی پایین تر از آرای باطله و کاندیدای دیگر قرار گرفت. البته کارشناسان مطرح میکنند که همتی بیشتر چوب عملکردش در بانک مرکزی و همچنین تکرار اصلاحات در انتخابات را خورد و اگر به طور مستقل به میدان می آمد شاید می توانست نتیجه بهتری بگیرد.
پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری حالا صدای شکست جریان اصلاحات در جای دیگری بلند شده است. اگرچه اصلاحات با هزینههای هنگفت سعی کرد لیستی را به نام لیست «جمهور» که یک طعنه سیاسی در آن موجود بود را به جامعه تحمیل کند اما اینبار نیز ماجرای انتخابات مجلس یازدهم تکرار شد و با نتیجه قاطع همه صندلیهای پارلمان شهری از آن نیروهای انقلابی شد.
اصلاح طلبان در حوزه ریاست جمهوری با توجه به اینکه شورای نگهبان برخی از کاندیداهای آنان را ردصلاحیت کرد بهانه تراشی کردند اما در انتخابات شورای شهر تهران با توجه به اینکه همه کاندیداهای مورد نظر آنان تایید شدند و به طور جامع و کامل هم از این لیست توسط اصلاح طلبان حمایت صورت گرفت، هیچ بهانه ای پذیرفته نیست.
نکته اساسی بی اعتباری لیدرهای این جریان سیاسی است. «سید محمد خاتمی» رئیس دولت اصلاحات در ماجرای حمایت از لیست شورای شهر تمام قد به میدان آمد و ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرد و البته شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد.
کارشناسان معتقدند ناکارآمدی منحصر به فرد اصلاحات و دولت روحانی در اداره کشور، دلیل اصلی رویگردانی افکار عمومی از لیدر اصلاحطلبان است. جالب اینجاست که در دقیقه های آخر نیز شاهد اقدامات نمایشی شورای شهر پنجم در تهران هستیم و اعضای شورای تماما اصلاح طلب هنوز هم پایتخت حتی بر سر تغییر نام معابر با هم به جر و بحث می پردازند.
این درحالی است که لیست ائتلاف جریان انقلاب علی رغم تکثر لیست ها به طور تمام و کمال توانست همه کرسیهای شورای شهر تهران را از آن خود کند و حالا اصلاح طلبان همه جایگاههای سیاسی خود را از دست دادند که بیش از پیش چوب کم کاری و ناکارآمدی سیاسی شان را بخورند.
جالب اینجاست که اگرچه اصلاح طلبان در حوزه ریاست جمهوری با اکراه به حمایت از همتی پرداختند اما در انتخابات شورای شهر تندروهایی مانند «مصطفی تاج زاده» نیز حمایت خود را از این لیست ابراز داشتند. در این انتخابات همه کاندیداهای اصلی جریان اصلاحات حضور داشتند و اینطور از سوی جریان اصلاحات وانمود می شد که لیست قوی و بی نقصی برای شورای شهر بسته شده است.
بهترین جایگاه اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر تهران متعلق به محمد سالاری در رده سی و ششم با کسب 36 هزار رای است. این در حالی است که بیست و یکمین فرد منتخب یعنی جعفر بندی شریبانی توانست 255 هزار رای از پایتخت نشینان کسب کند.
نکته حائز اهمیت اینکه حالا اصلاح طلبان در حوزه انتخابات شورای شهر سکوت کرده اند اما با پررویی سیاسی سعی دارند با تغییربحثهای فکری خصوصا در فضای مجازی این شکست سنگین که پیام های زیادی برای این جریان داشت را مخفی و پنهان کنند.آنچه اصلاحات این روزها بیش از گذشته باید به آن توجه کند ضعف مدیریتی است که دامن کشور را گرفته است و اتفاقا برای شهروندان و همچنین مدیرانی که در آینده باید نبض امور را در دست بگیرند مشکلات بزرگی ایجاد کرده است. درواقع مدیران جدید علاوه بر تلاش برای پیشرفت کشور بایستی کم کاری چهارساله و انحرافات مدیریتی را نیز جبران کند.