سه شنبه , 2 اردیبهشت 1404 - 08:12
به گزارش پایگاه عدالت خواهان" ، حجتالاسلام محمود ترابی بامداد امروز در مراسم احیا و شب زندهداری لیالی قدر که در مصلای بزرگ امام جعفر صادق (ع) شهرستان گنبدکاووس برگزار شد با اشاره به لزوم توجه همگان به در گذر بودن فرصتها برای انسان، اظهار کرد: فرصت شبهای قدر هم به سرعت از مقابل دیدگان ما میگذرد و چه کمسعادت است آنکه از این فرصت مغتنم و بینظیر استفاده لازم و کافی را نبرد.
وی با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی ما عاق پدر شدن همواره به عنوان یکی از عوامل عدم عاقبت به خیری مطرح شده است، افزود: پیامبر اکرم (ص) باطن و مفهوم عاق پدر را نارضایتی خود و حضرت علی (ع) به عنوان پدران امت اسلامی توصیف کرده است و بر این نکته تاکید کردهاند که هر که مورد نارضایتی پدران امت اسلامی قرار بگیرد بدون تردید سرنوشت خوبی را تجربه نخواهد کرد.
امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به اینکه رسول اعظم (ص) یکی از بیچارهترین آدمها را غلامی میدانستند که از مولای خود گریخته و فرار کرده باشد، خاطرنشان کرد: ایشان بارها تاکید کردند که باطن و مفهوم درونی این جمله آن است که هر که از ولایت من و علی (ع) گریزان باشد بیچاره و بدبخت خواهد شد.
ترابی الصاق لقب «ثارالله» را برای امام علی (ع) و امام حسین (ع) یکی از نکات مهم معرفتی دانست و گفت: کلمه «ثار» در لغت عرب به معنای خونی است که از جبهه حق ریخته شده و انتقامش گرفته نشده باشد و به همین دلیل این دو امام بزرگوار به «ثارالله» که به معنای خون خداست ملقب شدهاند زیرا انتقام گیرنده خون این دو امام معصوم (ع) خود خداوند متعال خواهد بود.
*دعا کردن برای مومنان و دوستان یکی از مهمترین و برترین اعمال شبهای قدر است
وی دعا کردن برای مومنان و دوستان را یکی از مهمترین و برترین اعمال شبهای قدر عنوان کرد و ادامه داد: در این شبهای عزیز برای یکدیگر دعا کنید و همه مومنان و مسلمانان عالم را که این روزها گرفتار ظلم و خشونت هستند از دعای خود فراموش نکنید.
امام جمعه گنبدکاووس با بیان ایکه اگر کسی در این شبها برای فرد دیگری دعا کند فرشتگان الهی مجموعا 288 میلیون برابر آن را برای خود شخص دعا کننده دعا خواهند کرد و خداوند نیز به همین میزان و چه بسا بسیار بیشتر از آن در کار بندهای که برای دیگری دعا کرده است گرهگشایی میکند.
ترابی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین خصلتهای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بخشش و گذشت بود، تصریح کرد: در تاریخ به صراحت آمده است که پیامبر اکرم (ص) وقتی قاتل حضرت حمزه سیدالشهدا (س) به نزد ایشان آمده و اظهار ندامت کرده و مسلمان میشود او را میبخشایند و یا خود حضرت امیر مومنان امام علی (ع) در وصیت خود به امام حسن (ع) بر عدم روا داشتن ظلم بر قاتل خود و مدارا با او تاکید میکند که نمونه بیبدیلی در تاریخ دنیاست. / فارس