به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" حجت الاسلام احمدرضا احمدی نماینده سابق ولایت فقیه در در دانشگاه جامع امام حسین علیه السلامبا ارسال یاداشتی به این پایگاه نوشت" آنچه را که می خوانید صرف نظر از میزان توانایی یا عدم توانایی کابینه دولت جناب رئیسی است و بیشتر نگره دانشی و تجربه مدیریتی برای رهایی از فساد اقتصادی سازمانی است که طی سالهای اخیر صدای مردم را در اورده و باعث ریزش و ناامیدی مردم از نظام اداری و حکمرانی دولتمردان گردیده است.
جناب رئیسی اصلا زمان فرصت سوزی ندارد لذا بایستی کابینه ای را همراه با خود کند که زمان اندک را به فرصت های طلایی بدل سازد.
جناب رئیسی باید حکمرانی موثری را پایه ریزی نماید تا بتواندخود ریل گذاری نموده و همقطاران دولتمرد، در مقابل تشخیص او تسلیم باشند و قطار تصمیمات دولت را تا مقصد بر ریل مورد نظر همراهی نمایند.
مشکل دولتمردان کهنسال، باتجربه و دانا به مفرهای قانونی، ایجاد انحراف از مسیر مدیران عالی است، چنانکه دولتمردان روحانی و هاشمی چنین بودند.
کارشناسان و برخی در بدنه دولت اعتقاد دارند که فرمان قطار دولت روحانی در دست رئیس دولت نبود و در تشخیص رئیس دولت، مهندسی اتفاق می افتاد زیرا اغلب آنان در اجرا و تخصص در موضوع از روحانی پیشی داشتند، و از تئوری (بگو چشم کار خودت را کن) مرحوم هاشمی پیروی می کردند و علی الظاهر از روحانی تمکین می کردند اما به تشخیص خود عمل می نمودند و این همان عبرتی است که جناب رئیسی از دولت قبلی می بایست اتخاذ می کرد که به عقیده راقم اتخاذ کرده است.
گمنامی اغلب افراد در کابینه رئیسی یک امتیاز است.و تعدادی از افراد مشهور هم که آزمون خود را دوران صدارت دول قبلی بسیار مطلوب پس داده اند از نقاط قوت کابینه محسوب می شود. توانمندی در ماموریت های محوله، پاکدستی و اشتهار به حسن سابقه آنان می تواند استثنایی در امر نامی بودن آنان باشد.
این اقدام جناب رئیسی یعنی اراده مبارزه بی امان با
1. کم کاری
2. فساد اداری
3.رانت خواری
4.تبعیض
5.بی برنامگی
6.نا راضی تراشی
7.تشریفات زائد
8.بی عدالتی
9.ملوک الطوایفی
جوان بودن کابینه، حتی رزومه نداشتن و کارنامه نداشتن به طریق سابق ابدا ضعف محسوب نمی شود.
آنچه که مهم است توان بالقوه و بالفعل افراد است که حتما مورد توجه رئیس دولت بوده است.
راقم معتقد است مهمترین مولفه بعد از توانمندی، انگیزه و فرهنگ جهادی در خدمت است که یک دهه از فعالیت های نظام گواه این مدعاست.
این ادعا را به معنی چالش (تعهد و تخصص) نگیرید زیرا هیچ انقلابی صاحب وجدان و متعهدی، امور تخصصی را نپذیرفت مگر آنکه توان انجام آنرا داشته باشد زیرا افراد متعهد انقلابی قائل به پاسخگویی و روز قیامت هستند. و مسئولیت ها بدنبال آنان بوده و ایشان برحسب تکلیف(واقعی) پذیرفته اند
تجربه و درخشش جوانان متعهد در دفاع مقدس که انصافا یک گنجینه گرانبهایی از مدیریت اثربخش و استراتژیک است دلیل مدعای ما است که بایستی بستر خدمت را برای جوانان توانمند و پرانگیزه فراهم سازیم و این همان کاری است که جناب رئیس جمهور،پیشقدم گردیده اند. و باز تاکیدا می کنم که آقای رئیسی بنای تحول در جمیع عرصه را دارند و برآن هستند که خط مشئ گذار کلان در روشهای اجرایی را را با بهره گیری از کارشناسان خبره شخصا عهده دار بوده و همکاران در دولت را در دو سطح میانی و صف؛ به اجرایی شدن برنامه ها ترغیب نمایند که بی شک آثار و برکات آن آشکار و ماندگار و موجب گشایش امور و در نهایت سبب رضایتمندی شهروندان خواهد شد.
ناگفته پیداست که برای عملیاتی شدن به توان، انگیزه و روحیه جهادی نیاز است که این مولفه ها در جوانان انقلابی قابل روئت است و با ممشای امامین انقلاب سازگارتر.
نکته مهم تر آنکه؛ برنامه بر کارنامه مقدم است چنانکه انگیزه مندی بر اشتهار مقدم است.
جناب رئیس جمهور رئیسی، با معرفی این افراد ثابت کرد که به سهم خواهان متنفذ بعنوان ذینفعان و بعضا زیاده خواه، که به دولت بعنوان "سهام خاص" می نگرند اعتنایی نداشته و بر آن است که دولت و ملت را بعنوان "سهام عام" اداره نماید.
از مشکلات دول پیشین، نگاه "ملوک الطوایفی"، "بنگاه" و "سهام خاص" به قدرت بود که مفاسد ریشه در همین نگره ها داشت.
آقای رئیسی بر آن است بساط ذینفوذان را برچیند و اگر بر همین منوال پیش برود شکی نداریم کشور از این وضعیت نجات خواهد یافت و عهد ایشان با مردم ایران اسلامی هم همین بوده است تا کشور را از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب برساند.
شجاعت و توکل در مدیریت از مهمترین مولفه های تصمیم گیری است.
تصمیمی که جناب رئیسی در گزینش افراد کابینه خود گرفته است و اینکه از حامیان مشهوری که قدوقواره صدارت و وزارت داشتند و در گمانه زنی ها مطرح بودند عبور کرده و افراد غیر مشهور را برگزیده است دلالت بر شجاعت و توکل ایشان دارد.
بی گمان بخش معظمی از حامیان ایشان در آستانه انتخابات با نیت قربه الی الله وارد عرصه شدند و از توان مادی و معنوی شبانه روزی و بدون چشمداشت در جبهه انقلابی فعال بودند تا اتفاق مبارکی بیفتد که چنین شد و آقای رئیسی رئیس جمهور ایران اسلامی شد. حال در کجای کابینه باشند یا نباشند برایشان مهم نبود و عده ای هم با همان انگیزه اما در گوشه قلبشان دوست می داشتند در ارکان قدرت دیده شوند و حال انکه چنین نشد. این جماعت بدانند که در آزمون بزرگی قرار گرفته اند و اگر خلاف مصالح نظام حرکتی کنند برای همیشه مردود خواهند شد و مخالفان جبهه انقلاب اسلامی را خوشحال و دوستان را نگران خواهند کرد.
امید می رود که حامیان دوران تبلیعات انتخابات جناب رئیس جمهور به تصمیمات ایشان پایبند و تشریک مساعی کنند تا فرصت خدمت از دست دولت بیرون نرود زیرا جناب رئیسی کویری را تحویل گرفته که کشت گل و گیاه در آن شبیه معجزه خواهد بود که البته باتوکل بخدای علیم و تاییدات حضرت ولیعصر(عج) و همت دلسوزان انقلابی؛ امید به موفقیت بسیار زیاد است.
آقای رئیس جمهور، کسانی را برای همکاری خود در دولت برگزیده است که هیچ یک از آنان به شائبه های متداولی که اغلب کارگزاران در افکار عمومی منفی قضاوت می شوند، مطرح نیستند و این نشانه هوش مدیریتی و جامعه شناسی سیاسی بالای حجت الاسلام رئیسی است.
از جبهه مقابل هرگز توقع حمایت نیست اما از جبهه انقلابی ها انتظار می رود که جناب رئیسی را تا انتهای دوره خدمت همراهی کنند. و البته اگر نقدی بر روشها دیدند منصفانه و خیرخواهانه ارائه کنند.