به گزارش پایگاه عدالت خواهان"قرجه طیار در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: پروژه آبرسانی فجر که در سال 1381 تحت عنوان پروژه ملی آبرسانی فجر آغاز شد قرار بود در سال 1395 به پایان برسد اما تا امروز 24 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با اشاره به اینکه برخی از پروژههای این شهرستان بیش از 20 سال از عمر آنها گذشته که هنوز نیمهتمام هستند، تصریح کرد: طرح جمعآوری فاضلاب گنبدکاووس هنوز جزو پروژههای نیمهتمام است مطالعات این طرح از سال 1369 آغاز شد و عملیات اجرایی آن از سال 1374 کلید خورد که در حال حاضر 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور 20 سال پیش یکی از پروژههای اولویتدار بوده است، افزود: روند پیشرفت فیزیکی طرح حاکی از آن است که مردم گنبدکاووس باید 30 سال دیگر منتظر بهرهبرداری آن باشند.
قرجه طیار با اشاره به محدودیت ظرفیت اشتغال در کشاورزی، مشکلات کمآبی و خشکسالی از توسعه صنعتی به عنوان مهمترین راه اشتغالزایی یاد کرد.
وی بیان کرد: باید صنایع کوچک، زودبازده، کمهزینه، صنایع تبدیلی و فرآوری در روستاها سوق داده شود تا رونق اقتصادی را در این مناطق شاهد باشیم.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه صنعت نیاز مبرم استان گلستان و گنبدکاووس است، گفت: حدود 40 سال است که مدیریت کلان کشور، اقتصاد این منطقه را بر محور کشاورزی تعریف کرد که به هیچ وجه پاسخگوی نسلهای امروز نیست، برای اشتغال بیشتر باید پای صنایع به منطقه باز شود.
طیار اظهار کرد: باید صنایع بزرگ و مادر در استان گلستان ایجاد شود تا عدم توسعهیافتگی و اشتغال در این استان مرتفع شود، فقدان چنین ظرفیتی سبب شده تا آمارها در این زمینه برازنده گلستان نباشد.
وی گفت: استان گلستان با داشتن ظرفیتهای استراتژیک و نیروهای تحصیلکرده از 25 استان صنعتی که بالاتر از استان گلستان هستند در رده و جایگاه پایینتری قرار گرفته است.
طیار با اشاره به اینکه نیمی از استان گلستان نیمهبیابانی و خشک است، گفت: متاسفانه 38 سال این باور نادرست تصمیمگیران مجلس و وزرا بوده که گلستان از توسعه یافتگی محروم شده است، منطقه آزاد تجاری اینچه برون در بخش بیابانی با هزاران هکتار زمین لمیزرع است که برای جبران عقبماندگی صنعتی باید مورد توجه قرار بگیرد.