استاد حسن عباسی : نکته ی کلیدی که وجود دارد، الان یک گروه ۸ نفره معرفی شده اند بعضی از جریان ها و گروه های خودی هم پشت سر این ها راه افتاده اند و من بنا بر وظیفه ای که دارم باید آسیب شناسی کنم. آسیب شناسی کار هم این است که این ۸ نفری که مطرح شده اند نصفشان لیبرال می باشند. یعنی این ترکیب ناخالصی دارد. بعضی از این آقایان صراحتا مبانی نظریشان لیبرالی است و صراحتا در گروه ها و جریان هایی رفت و آمد و حشر و نشر فکری و مذهبی و تئوریک دارند که هیچ چیزی متفاوت از همین جریانات حاکم فعلی سرکار نیستند. یعنی صورت ظاهر این است که اکنون این دولت یک دولت متمایز است که آدمهای آن لیبرال اند و رسما پشت تریبون می گویند. مانند وزیر راه که سال گذشته می گوید اگر می خواهیم توسعه پیدا کنیم باید لیبرالیزم را پیاده کنیم. امام راحل(ره) هم فرمودند تا من زنده هستم نخواهم گذاشت کشور به دست لیبرال ها بیفتد. این وزیر لیبرال که اینقدر مردانگی دارد که صراحتا می گوید لیبرال است.
وی افزود: شما اکنون در این لیستی که داده شده است آقای آل اسحاق را می بینید که دکترای اقتصاد لیبرالی دارد و در مجله ی تجارت فردا با آقای آخوندی و نیلی و با بقیه لیبرالها با هم شورای سیاست گذاری تنها مجله ی اقتصاد لیبرالی در کشور هستند. حال شما شورای سیاست گذاری این مجله را ببینید: آل اسحاق بعد آخوندی.
اکنون می گوییم دولت فعلی لیبرال است، وزیرش هم که نامش را گفتیم لیبرال است و خودش هم گفته است. توی مجلس هم گفته ۷۰۰ الی ۸۰۰ میلیارد ثروت دارد.
پس چه کسی روبروش است؟ اینجاست وقتی که خط آقا را نشناسیم دچار مشکل می شویم. اگر ما شاخص های مورد نظر حضرت آقا و حضرت امام را می دانستیم و نفی لیبرالیسم مد نظرمان بود هیچ وقت این آدمها خودشان را جلو نمی انداختند و جبهه مردمی انقلاب اسلامی تشکیل بدهند. ولی الان یقه ی آل اسحاق را می گریم که آیا شما نماینده ی حزب موتلفه اید؟ حزب موتلفه مگر نمی گوید که اصولگرا و انقلابی است؟ جنابعالی توی مجله ی لیبرالی تجارت فردا چه می کنید؟
دکتر عباسی تصریح کرد: حزب کارگزاران سازندگی حزب لیبرال کشور است و سخنگوی آن آقای مرعشی در سال ۸۶ رسما با مجله ی خود موتلفه یعنی مجله ی ذکر موتلفه مصاحبه کرده و گفته است که لیبرال دموکرات می باشند. یعنی جای دیگری نگفته که دوستان موتلفه خبر نداشته باشند.
آقای آل اسحاق در مجله ی شما در سال ۸۶ آقای حسین مرعشی مصاحبه کرد و گفت ما در حزب کارگزاران لیبرال دموکرات هستیم. اینها یک روزنامه دارند در ایران به نام شرق که اورگان رسمی لیبرالیسم در ایران است. یک مجله معرفتی دارند ب نام مجله مهرنامه که لیبرالیسم را به صورت فلسفی اشاعه می دهد و یک مجله دارند که اقتصاد لیبرالیسم را اشاعه می دهد.
آقای آل اسحاق شما از حزب موتله رفتی در مجله ی اقتصادی لیبرالی حزب کارگزاران، عضو شورای سیاست گذاری، پس شما چطور انقلابی هستی؟ چون شما اگر انقلابی بودی دیدگاه های امام راحل را درباره لیبرالیسم می دانستی، نفرت امام را از لیبرالیسم می دانستی که می فرماید: تا من زنده هستم نخواهم گذاشت این مملکت به دست لیبرالها بیفتد. شما اگر انقلابی بودی حتما اشراف داشتی به دیدگاه مقام معظم رهبری که می فرماید: لیبرالیسم تشت بی آبروییش از بام به زمین افتاده است. بعد از سه سال و نیم که شما کنار نشسته ای و یکبار ندیدیم که این سیستم را نقد کنی اکنون موقع انتخابات پیدایتان شده و سهم می خواهید، سهم موتلفه، سهم آن…، سهم آن…، سهم آن…نه دیگر نمی شود. انقلابیگری با سهم خواهی جور درنمی آید. اگر هم که موتلفه قرار است کسی را بفرستد این همه آدم انقلابی دارد مانند آقای ترقی و دوستان انقلابی دیگر که خط امامی جدی هستند.
اما افرادی که به او بگوییم آقای آل اسحاق تو چطور انقلابی هستی؟ او هیچکدام از مولفه های انقلابی آقا را که نمی تواند برشمارد و بعد چه شده است که رفته ای در مجله ی لیبرالی حزب کارگزاران و درون شورای سیاست گذاری آن هستی و نشر اقتصاد لیبرالی را صحه گذاشتی و پای آن را امضا کردی؟ باز آنجا هم نمیداند چرا آنجا است؟اینگونه آدم ها از اول اشتباهی بوده اند.
آدمی که بود و نبودش و وجودش در اینطرف جبهه یا آنطرف جبهه مشخص نیست. این آدمها وجودشان سم است. جبهه نباید فریب اینگونه افرادی را بخورد.
آقای دکتر مرندی چطور انقلابی است؟
آقای دکتر مرندی در این مملکت مدیر پروژه تحت عنوان وازکتومی بود. رهبر انقلاب سال۸۹ در بجنورد فرمودند اشتباه کردیم در قضیه طرح تعدیل تعداد فرزند و کاهش جمعیت. ایشان گفتند من هم در این قضیه مقصرام. ولی رئیس دولت وقت که در اول دهه ۷۰ این طرح را اجرا کرد هم عذرخواهی نکند. وزیر مربوطه اش که آقای مرندی بود و طرحهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و بهداشت جهانی را پیاده می کرد که الان کشور پیر شده است فقط رهبری دارد خودش را مواخذه می کند، ایشان هنوز از طرحش دفاع می کند، اینگونه انقلابی هستید؟
یا خانم دستجردی به چی انقلابی است؟ کدام ویژگی انقلابی را در دوره ی وزارتش رقم زده بود؟
یا آقای خسروی وفا و دیگران…
این چیزها باید برای ما شفاف بشود.
بالاخره قبول داریم که آقای طالب زاده انقلابی است.
حاج آقای رحیمیان قبول داریم موقعی که جریان چپ خط امامی روبروی رهبری ایستاد ایشان چون در آن جریان بود آمد و روبروی آن جریان ایستاد. بزنگاه فتنه که بود ما آقای رحیمیان را شناختیم. او پای رهبری و ولایت ایستاد.
همان جریانی که بنی صدر را کنار گذاشت اکنون خودش سر درمدار لیبرالی است. مگر آقای هاشمی و روحانی و دیگران نبودند در مجلس علیه بنی صدر حرف می زدند؟
روز بعدش آقای هاشمی رفسنجانی یک سخنرانی کرد و تفسیر عمیقی از لیبرالی