به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران" همه ی سختی های و سوء مدیریت های شیلات گلستان باعث مجموعه انتقادات سنگین و کم سابقه ای نسبت به مدیرکل شیلات گلستان شد.انتقاداتی که هم از سوی صاحبنظران شیلاتی کشور و استان شنیده می شود و هم به طور سازمان یافته و منسجم از سوی پرورش دهندگان میگو صورت گرفته و البته این انتقادات همچنان نیز ادامه دارد.
انتقاداتی که به صورت جمعی به شخص حجتی وزیر جهاد کشاورزی،دکتر صالحی رئیس سازمان شیلات ایران و حتی مسئولین امنیتی و قضایی نیز از سوی پرورش دهندگان میگو در مجتمع رسیده است.انتقاداتی که به زعم بسیاری از پیشکسوتان شیلات گلستان حواشی زیادی را نیز برای شخص وزیر و سازمان شیلات ایران ببار آورده است.
انتقاداتی که می بایست با رفتار معقول و منطقی مدیرکل در فضایی آرام روند کاهشی پیدا کند بر اساس رفتاری انتقام جویانه و سیاسی مدام شدت بیشتری گرفته و وزارت متبوع و سازمان شیلات ایران را با حواشی بیشتری رو برو می کند.
اقداماتی که مستقیما تولید آبزیان در استان گلستان را نشانه رفته و عوض تسهیل فرآیند تولید پرورش دهندگان بخش خصوصی را با چالش و خسارت مواجه می کند.اقداماتی که مستقیما مسئولین ارشد استان را نیز درگیر حواشی کرده و اقتصاد استان را نیز تحت الشعاع قرار می دهد.
در تازه ترین این اقدامات،مدیرکل شیلات گلستان طی نامه ای مکتوب به دو شخص فعال در مجتمع میگو گمیشان به شماره ی گ/6761مورخ1/6/1397 ضمن تهدید پرورش دهندگان به استفاده از اختیارات قانونی خواستار تخریب سازه های آنها شده است!
نامه ای که پس از انتقادات شدید فعالان بخش خصوصی از نحوه ی مدیریت قدس علوی موجی از بحث و تعجب را در بین مطلعین و صاحب نظران شیلاتی به وجود آورده و البته نگاهی تلافی جویانه و نسنجیده را تداعی می کند.
در همین رابطه این پایگاه خبری ماجرا را از چند نفر از مسئولین سابق شیلاتی کشور و استان جویا شده و بشرح ذیل به تشریح چرایی این اقدام مدیرکل شیلات گلستان می پردازد:
بعد از انجام مطالعات پرهزینه و قابل تقدیر مجتمع میگو گمیشان در دوران مدیریت مدیرانی چون علی اکبرپاسندی،سید عباس حسینی و ولی الله جعفری نقشه ی اجرایی تیپ برای ساخت و ساز مزارع در مجتمع تعریف و تصویب می گردد و بنا می شود ساخت و سازها بر اساس این نقشه صورت پذیرد و البته تا قبل از انتصاب قدس علوی بعنوان مدیرکل نیز این روند قانونی ادامه پیدا می کند.بعد از انتصاب قدس علوی که دارای مدرک غیر مرتبط با شیلات و آبزیان نیز می باشد(لیسانس خاکشناسی)،روند ساخت و سازها از شکل سابق فاصله گرفته و تا به امروز بر اساس نظر مدیرکل و طبق تائید اداره ی فنی و عمرانی شیلات گلستان ساخت و سازها بعضا با رویکردی دیگر صورت می پذیرد.که این موضوع در شیلات گلستان به روندی عادی تبدیل شده بود و بر مبنای همان نظریه ی شیلات به همان ساخت و سازها در مزارع نیز پروانه ی بهره برداری صادر می گردید.
حال پس از ناکامی های مدیرکل شیلات در تامین زیرساخت های مجتمع و بویژه آبرسانی به مزارع طبیعی بود که پرورش دهندگان اعتراضاتی را به نحوه ی مدیریت مدیرکل به مسئولین کشوری و استانی نشان دهند تا اندکی از بحران های پیش روی آنها کاسته شود.
اما ظاهرا این انتقادات عوض جبران رویه ی شیلات گلستان بحران پرورش دهندگان را افزوده تا جائیکه مدیرکل بی توجه به رویه خود کرده شمشیر را بر پرورش دهندگان منتقد از رو بسته و خواستار تخریب سازه های ساخته شده ی تحت نظارت خودش برآمده است.
در همین رابطه سوال مطرح می شود که در طول مدیریت چند ساله ی مدیرکل چرا از ساخت و سازهای غیر قانونی جلوگیری نشده است که امروز بخواهد سرمایه ی هنگفت بخش خصوصی در معرض تخریب و تضییع قرار گیرد؟سوال دیگر اینکه چرا بعد از سیل انتقادات کتبی و شفاهی پرورش دهندگان بخش خصوصی چنین نامه ای تهدید آمیز به پرورش دهندگان صادر می شود و رویه ی چندین ساله ی شیلات گلستان از زمان انتصاب قدس زیر سوال می رود؟!
خوب است مسئولین محترم وزارت جهاد کشاورزی،سازمان شیلات ایران و استاندار محترم گلستان به این قبیل اقدامات با حساسیت ورود نمایند و از اینگونه اقدامات تلافی جویانه و ضد اقتصاد جلوگیری نمایند.
سند خبر در این پایگاه خبری محفوظ می باشد.