به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" جمعی از اصلاحطلبان طی نامهای به «آنتونیو گوتیرش» دبیرکل سازمان ملل نسبت به رفتارهای خارج از عرف آمریکا انتقاد کردند.
اصلاحطلبانی همچون بهزاد نبوی، سعید حجاریان، محسن آرمین، سیدمصطفی تاجزاده، عباس عبدی، محسن امینزاده، حمیدرضا جلائیپور، محمدرضا جلائیپور، محمد حسینینیا، عبدالله رمضانزاده، زهرا شجاعی، محسن صفاییفراهانی، فیضالله عربسرخی، علیرضا علویتبار، الهه کولایی، فخرالسادات محتشمیپور، آذر منصوری، شهیندخت مولاوردی این نامه سرگشاده را امضا کردهاند.
به گزارش فارس، متن نامه اصلاحطلبان به دبیرکل سازمان ملل به شرح زیر است:
«حضور محترم عالیجناب آنتونیو گوتیرش
دبیر کل سازمان ملل متحد
جناب آقای دبیرکل
در سال ۲۰۱۵ اعضای ثابت شورای امنیت سازمان ملل (بهعلاوه آلمان) درباره فعالیتهای هستهای جمهوری اسلامی به توافق رسیدند و قراردادی را که در ایران به برجام معروف شد، امضا کردند. این توافقنامه پشتیبانی وسیع بینالمللی را به همراه داشت و تحت عنوان قطعنامه شماره ۲۲۳۱ در سازمان ملل ثبت شد.
توافقنامه هستهای تنشهای منطقهای و نیز خطر جنگی جدید در این بخش از جهان را بهگونهای محسوس کاهش داد. ایرانیان نیز از این که دولتشان با راهبردی خردمندانه بهسوی عادی سازی روابط بینالملل ایران گام برمیدارد، خوشنود شدند.
در ماه مه ۲۰۱۸ ایالات متحده آمریکا در اقدامی یکجانبه از این توافق بینالملی خارج شد و بلافاصله به اقدامات ایذائی گسترده علیه سایر اعضای جامعه جهانی برای مجبور کردن آنها به ترک این توافقنامه روی آورد. اکنون نیز با تشبث به صف آرائی دریائی و تحرکهای تهدیدآمیز نظامی درصدد آغاز جنگ دیگری در خلیج فارس است.
جناب آقای دبیرکل
برجام بر اساس این توافق استوار شد که جمهوری اسلامی تن به سازوکاری مطمئن در جهت عدم تولید بمب اتمی بدهد و در عوض تحریمهای هستهای لغو شود. پس طرفین تعهداتی را پذیرفتند. اکنون دولت آمریکا بدون این که ایران از تعهدات خود در این توافق عدول کرده باشد، یکسویه و بر خلاف تعهدات دولت قبلی ایالات متحده از آن خارج شده و ایران را با مجموعهای از تعهدات مواجه کرده است، بدون اینکه بتواند از منافع برجام برخوردار شود و حتی تحریمها را به شکل بدتری نسبت به گذشته اعمال کرده است. چنین رفتاری جهان را وارد عصر تازهای میکند که در آن توافقها و پیمانهای بینالمللی اعتباری نخواهند داشت. پس این وظیفه سازمان ملل است که در برابر این روش آشکارا غیرحقوقی و مغایر منشور ملل متحد اقدام مناسب انجام دهد.
امضاکنندگان این نامه از اعضای سازمان ملل متحد و بهویژه از اعضای دائم شورای امنیت آن سازمان و شخص جنابعالی خواستارند در شرایطی که ایالات متحده به همراهی اسرائیل عملاً در مسیر شعلهور ساختن جنگ خانمانبرانداز جدیدی در خاورمیانه حرکت میکند و به این ترتیب صلح و امنیت جهانی را با مخاطرات جدی مواجه کرده است، ساکت ننشینید و به هر شکل که صلاح میدانند، دولت آمریکا را به بازگشت به برجام، لغو تحریمها و ترک ماجراجویی در منطقه جنگزده ما تشویق کنند.
گفتنی است دیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا را بر فراز خاک و آب ایران مورد هدف قرار داد و این مسئله تاکنون واکنش های بسیاری را به دنبال داشته است.
پهپاد جاسوسی «گلوبالهاوک» در ساعت ۱۴ دقیقه بامداد روزگذشته (۳۰ خرداد) از پایگاه هوایی الظفره امارات به پرواز درآمده و در نهایت پنهانکاری، از تنگه هرمز به سمت چابهار ادامه مسیر میدهد.
این هواپیمای بدون سرنشین، در زمان بازگشت به سمت غرب منطقه در محدوده تنگه هرمز با تجاوز به فضای سرزمینی جمهوری اسلامی ایران، مشغول جمعآوری اطلاعات و جاسوسی میشود.
در نهایت، در ساعت ۰۴:۰۵ بامداد در حالی که این پهپاد متجاوز وارد فضای سرزمینی کشورمان شده بود، توسط پدافند نیروی هوافضای سپاه مورد هدف قرار گرفت و سرنگون شد.
سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه گفته که ایران چندین بار به آمریکا در اینباره هشدار داده اما توجهی نشده است.
وی تصریح که می توانستیم هواپیمای P-8 آمریکایی را همراه با پهپاد جاسوسی سرنگون کنیم.
به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" سوابق این اصلاح طلبان نشان می دهد آنان نه اینکه تاکنون در راستای اقتدار و عزت ملت ایران هیچ قدمی برنداشتند حتی بلعکس برای برهم زدن امنیت ایران اسلامی هیچ کوتاهی نکردند
مگر میشود خیانت این اصلاح طلبان محکومین امنیتی در توطئه براندازی 78 و 88 را فراموش کرد؟
این محکومین فتنه همانطوریکه در سال 88 حضور بزرگ ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری را به کام مردم تلخ کردند امروز هم میخواهند کام شرین ملت ایران از اقتدار سپاه پاسداران را برای مردم تلخ کنند و در راستای منافع امریکا جنگ روانی ایجاد خواهند کرد
و اما نوع تحولات چند روز اخیر؛ و مواجهه ایران اسلامی در سطوح دیپلماسی (رسمی و غیر رسمی)، عملیات روانی و برخی تحرکات عملیاتی نشان میدهد طرف آمریکایی میخواهد همان هدف اصلی خود (مذاکره با ایران در شرایطی تحمیلی و ذلت آمیز ) را با شیوهای جدید پیگیری کند.
اما نکاتی مهم:
۱. هدف قرار گرفتن و ساقط شدن پهباد فوق پیشرفته آمریکایی؛ یک اقدام غرورآفرین و تحسین برانگیز بود که طرفهای مختلف، پیام جدیت ایران در حفاظت از امنیتمان را به خوبی دریافت کردند.
۲. جدای از فاز عملیاتی و نظامی که کشورمان به خوبی آنرا مدیریت کرده است؛ جنگ عملیات روانی بسیار پیچیده طرف آمریکایی در ترکیب با دیپلماسی اعلامی و دیپلماسی واسطهها در جریان است.
۳. خبری که نیویورک تایمز منتشر کرد و طی آن گفت ترامپ دستور حمله داده و در آخرین لحظات متوقف شده؛ در اصل گامی در طراحی جدید آمریکاییهاست. طراحی جدید آمریکاییها در جهت معتبرسازی تهدیدِ جنگ به گونهای بیسابقه، به نحوی که اختلاف نظرات گروهها و طیفهای مختلف داخل کشور (حاکمیتی و دولتی) علنی شود و شقاق میان مسئولان ایجاد شود. از همینرو فشار_ترکیبی خود را زیاد کردهاند که به افکار عمومی القا شود دیگر واقعاً چارهای جز مذاکره نداریم.
۴. (مهم) جریان انقلابی باید هوشیاری فوق العادهای از خود نشان دهد. اقتضائات_عملیاتی با اقتضائات_جنگ عملیات روانی متفاوت است. مهمترین برگ برنده ما که طرف آمریکایی را مستاصل کرده اقتدار دفاعی مستحکم و بازدارنده در کنار استمرار راهبرد مقاومت در قالب "نه جنگ ؛ نه مذاکره" و در فضایی کاملا مطمئن و با حفظ آرامش مردم و وحدت مسئولان است.
۵. (مهم) باید مواظب باشیم #تصاعدی شدن بحران در سطح افکار عمومی؛ تله دشمن است. جریان انقلابی فریب فضای احساساتی را نخورد و اجازه ندهد جریان سازش؛ دوقطبیسازی کاذب مردم و مسئولین و "دوقطبی غلط ِ یا جنگ یا مذاکره" را شکل دهد. پیچیدگی شرایط بسیار فراتر از این دوگانهها است و هنر ما این است که القای دشمن ( که میان بد مذاکره یا بدتر جنگ را انتخاب کنید) را با هوشمندی خود بشکنیم.