به گزارش پایگاه عدالت خواهان"نسل جوان با دیدن تلویزیون و برنامههای آن، به اینترنت و دیگر رسانهها روی می آورد. متاسفانه موسیقیهای هیپی، رپ و... چیزی جز ترغیب به ترک دنیا، به مخاطب نمیدهد.
امانا... قراییمقدم سپس با انتقاد از مهجور ماندن موسیقی سنتی ایرانی در صداوسیما گفت: کو موسیقی ستنی ایران؟ کجاست آن اشعاری که در موسیقی شجریان خوانده می شود که افراد را دلبسته به زندگی کند؟!
*جدای از اینکه برخی نظریهداران و دانشمندان معتقدند جامعهشناسی یک علم تجربی و قابل اثبات نیست اما باید در نظر داشت که اظهارات این فرد درباره دلبسته شدن مردم به زندگی با صدای یک خواننده اظهارات درستی نیستند.
به گزاش مشرق، چه اینکه حال خوب و دلبستگی به زندگی، با عقل و عمل به آموزههای دینی ایجاد میشود و موسیقی فقط صرفاً گاهی سبب یک تخدیر مقطعی برای روح است که برخی صاحبنظران درباره آن اشکالاتی را مطرح کردهاند.
شاهد مثال دیگر اینکه فردی مشهور به دکتر تبریزی که چندی قبل متهم به قتل شد؛ به این شهره بود که برای بیماران خود صدای آقای شجریان را تجویز میکند!
البته ما نیز معتقدیم که این قضیه چیزی را ثابت نمیکند اما برخی افراد باید بدانند که مثالهای نقض مهمی در مقابل اظهارات عجیب و غریب آنها در ذهن افراد جامعه وجود دارد.
درباره آقای شجریان نیز باید دانست که ایشان در فتنه سال ۸۸، حضور خیابانی در میان اغتشاشگران داشتند و بعدها نیز به ادامه معارضه علیه ایران اسلامی پرداختند و حتی در سایهسار امنیت و آرامش ایران عزیز، در یک مراسم ختم از این گفتند که سرزمین ایران «نفرین شده» است!
ضمن اینکه غیر از این عوامل، خود آقای شجریان نیز صراحتا اعلام و ابراز کردهاند که ننگشان میآید از اینکه صدایشان از رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران به سمع و نظر مردم برسد.
معالوصف اما امیدواریم آقای شجریان که چندیست دست به گریبان بیماری شدهاند، هر چه زودتر در مسیر بهبودی قرار گیرند.