به گزارش عدالت خواهان گلستان"اسماعیل البرزی یکی از فعالان فرهنگی اجتماعی شهر گرگان در مطلب جدیدش اینطور نوشت:این روزها خبرهای محیرالعقولی از دخالت های معنا دار معاون عمرانی استاندار در حوزۀ شهرداری ها به گوش می رسد. معاون جوانی که به دلیل ناکام گذاشتن متخصصین بومی در کوران رقابتهای انتصابات و عملکرد غیرقابل دفاع پس از تصدی، هزینۀ فراوانی را بر استاندار تحمیل نموده و حرف و حدیث های بسیاری را در خصوص سفارش پذیری مرد شمارۀ یک دولت در استان به ارمغان آورده است تا آنجا که نماینده ولی فقیه در گلستان نیز در واکنش به از هم گسیختگی اوضاع نابسامان مدیریت شهری گرگان، مجاب به بیان تذکرات جدی به استاندار شده است.
با وجود آنکه شهرداری ها به لحاظ سیستماتیک سایۀ سنگین اداره کل شهری و به تبع آن معاونت عمرانی استانداری را بر سر خود می بینند؛ اما عقل سلیم حکم می کند که این سیادت بر اساس قانون و تنها در راستای اعمال نظارت و هدایت شهرداری ها در مسیر صلاح و صواب و تحقق خواستها و منافع مردم معنا شود و نتیجتاً سیادت معاون عمرانی استاندار بر امور مربوط به شهرداری ها، حاصلی جز روغنکاری چرخهای خدمات رسانی شهرداری ها به مردم در شهرها تعبیر نشود که انصاف نیز حکم می کند جز این به اذهان سلیم متبادر نشود.
در چند ماه اخیر، مسائل مربوط به شهرداری بندرترکمن، نوده خاندوز، گنبد، کردکوی و مهمتر از همه مدیریت شهری مرکز استان نقطۀ تاریکی را در کارنامۀ ناظران نهاد شهرداری ها در استانداری به ثبت رسانده است که از نگاههای تیز بین مردم دور نخواهد ماند و بی شک در تصمیم گیری های آتی مردم نیز لحاظ خواهد شد
یک روز معاون عمرانی استاندار بنا بر دلایل معلوم و نا متعارف، خود را فراتر از قانون فرض نموده و با قرار گرفتن در صف زورآزماییهای قبیله ای و ادای دِین به اعتبار بخشان به خود، مدیریت شهری گرگان را عرصۀ تاخت و تاز خود نموده و نظر اکثریت شورا، قانون حاکم بر شوراها، حقوق و اختیارات قانونی شوراها و نامه های وزارت کشور را بی اعتبار کرده و یک تنه در برابر قانون می ایستد و شوالیۀ ناجی شهردار لقب می گیرد و روز دیگر با برافراشتن عَلَم " دایگی بهتر از مادر "، خیر و صلاح مدیریت شهری کردکوی را بهتر از شورای شهر می داند و در اقدامی قلدرمآبانه، منتخب این شورا برای به دست گرفتن سکان خدمات رسانی به مردم کردکوی را که بر اساس قانون بازتاب نظرات مردم تعریف شده است، نا کارآمد تصور نموده و فاقد صلاحیت می پندارد.
با وجود آنکه دولت تدبیر و امید برای به دست گرفتن عنان افکار عمومی، بر شیپور اشمئزاز از قانون گریزی دولت های نهم و دهم دمیده و شعارهای نمادین دولت اصلاحات را با لعاب اعتدال تزیین نموده و بر حرکت بر مدار مردم سالاری دینی و قانون تاکید ورزیده است، پس این همه کوبیدن بر طبل بی قانونی برای چیست؟
آیا بنا بر آن است که به واسطۀ جایگاه حقوقی قدرتمند، هماوردی با رای مردم و نمایندگان آنان در شورای شهر را ملکۀ ذهن قرار داده و مردم را به مثابه رقیب در میدان منازعات اجتماعی تصور نماییم که حتی به بهای ایجاد نارضایتی در گسترۀ افکار عمومی، نظرات خود را با نادیده گرفتن قانون و حقوق شوراها به کرسی بنشانیم؟ آیا این رفتار مصداق همان " هل من مبارز " است؟
آیا از زمان به دست گرفتن زمام امور از سوی دولت اعتدال، قوانین مربوط به شوراها تغییر کرده و اختیار انتخاب شهردار از شوراها سلب شده است؟ که اگر اینگونه باشد یا رسانه ها خبر ندارند و یا اگر هم مطلع هستند در انجام رسالت اطلاع رسانی به مردم کوتاهی نموده اند و شاید هم این قوانین نانوشته فقط در ذهن معاون جوان استاندار پرورش یافته است؟
آیا به بی راهه می رویم اگر مصرع معروف " تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف " را یادآوری کنیم و قانون ستیزی و یکه تازی معاون استاندار را به حساب جوانی و بی تجربگی او بگذاریم و به استاندار سپید موی تذکر دهیم که این رفتارها با شعارهای دولت حاضر همخوانی ندارد؟
آیا روا نیست بار دیگر اعتبار و جایگاه رای مردم را به کسانی که با رای همین مردم، مسند سیادت بر مردم را به امانت گرفته اند، گوشزد کنیم که کتاب قانون را ورق بزنید تا شاید دریابید کرسی های امانی جای ارضای تمایلات شخصی و تخلیۀ شور جوانی نیست؟
آیا سوابق و تجربیات اندک معاون عمرانی استاندار با جایگاه حقوقی ایشان قابل توزین است؟
با فرض عدم صلاحیت شهردار منتخب شورای شهر کردکوی، آیا معاون عمرانی استاندار باید نامۀ عدم تایید ایشان را شخصاً امضاء و ابلاغ نماید یا آنکه بر اساس قانون و سلسله مراتب، مدیر کل شهری استانداری موظف به انجام این امر می باشد؟ دلیل حذف مدیر کل شهری استانداری از این مسیر چیست؟
اگر قرار باشد نظرات تفسیری و البته نیابتیِ معاون عمرانی استاندار در ممانعت از برکناری شهردار گزگان و عدم صلاحیت شهردار جدید کردکوی فراتر از قانون تعریف شود، پس جایگاه شوراها و اعتبار رای مردم در چه درجه ای از مدار قانون قرار گرفته است؟ آیا " میزان رای ملت است "، به " حرف، حرف من است " تغییر یافته است.
حرف دل بسیار است و مجال اندک. آنچه نگارنده را به تحلیل رفتارهای اخیر معاون استاندار مجاب نموده است، مطالبه گری و دفاع از اعتبار رای مردم بر اساس قانون است که در چند وقت اخیر، التهاب را در مرکز استان ماندگار نموده و به دلیل عدم شناخت خرده فرهنگ ها، کردکوی را نیز آبستن خبرهای جدید نموده است که با نص صریح قانون در ایجاد آرامش و امنیت در جامعه اسلامی همخوانی نداشته و شاید هم این نیاز احساس شود که معاون سیاسی امنیتی استاندار وارد عمل شده و تذکرات لازم را به جوان غریبه گوشزد نماید.
منطق حکم می کند قبل از آنکه توصیه های دوستانه و البته بسیار جدی مدافعان قانون و حقوق مردم، به مجالی برای رخت بر بستن دولت از دایرۀ افکار و حمایت عمومی بدل شود، عوامل ایجاد شکاف میان دولت و مردم شناسایی شده و اقدام عاجل در راستای ترمیم آن در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر خروج واژۀ " رای مردم " از لیست رقبای دولت، جریان خدمات رسانی به مردم با سرعت و ابعاد وسیع ترتداوم یابد.
اسماعیل البرزی08/12/93
کارمند استانداری
ای بابا ! شهردار گرگان دیپلمه، شهردار کردکوی تزریقات چی و مداح، شهردار بندرگز معلم، شهردار بندرترکمن کارمند سادۀ فرمانداری 00000 حالا بگید چرا شهرها عقب مانده اند؟
سبحان
اگه مردم از رد صلاحیت بسطامی خوشحال شدند بروند یقۀ شوراهایی را بگیرند که به ایشان رای دادند تا شهردار شود. بهتر است حواستان باشد که دیگر یک کارمند سادۀ علوم پزشکی که هیچ تجربۀ مدیریتی ندارد، شهردار نشود. مقصر شورای شهر است. دیگر به اعضای شورای کردکوی رای ندهید.
شهروند گرگانی
با سلام مردم ما میفهمند .اگه شوراهها بفهمند که مردم عزیز گرگان به انها اعتماد کردن و انها نیز قدم مثبتی برای رفاه مردم بر میداشتند . امروز نیاز نبود اقایان اینچنین بنویسند . خود مردم عزیز بیان میکردند . نه سکوت؟
شهروند
از مسئولین محترم استانی و شهرستانی مانند استاندار ، فرماندار ، نمایندگان مجلس و غیره می خواهیم که از آقای صادقلو شهردار زحمتکش گرگان حمایت کنند و مانع از عزلش گردند، کدام شهردار تاکنون اینهمه فعالیتهای عمرانی برایگرگان انجام داده ، آیا وجود شهرداری مانند آقای صادقلو تهدیدی برای شورای شهر است که اینگونه مزاحمش می شوندد؟ لطفا مردم در انتخابات آینده شورای شهر دقت بیشتری کنند و به مخلفین شهردار رای ندهند.
گرگانی
با سلام. از قدیم شنیدم که اختصاص پست مدیریتی به کارمندان قراردادی مجاز نبوده و ممنوع می باشد معاون استانداری که جای خود دارد. شنیده ها حاکی از این است که ایشان کارمند رسمی و یا پیمانی دولت نمی باشند
بهاری
اینجانب از سخنان دوست عزیزمان که عنوان کردند کارمند شهرداری گرگان هستند حمایت قاطع میکنم،انصافا تحلیل و درک مردم از جریانات سیاسی و اجتماعی بالا رفته و انگار قلم بدستان و نویسندگان باید در روش اقناع مردم با مطالعه بیشتر و روشهای بروزتری عمل نمایند،با تشکر
کارمند شهرداری
من به شخصه از تصمیمات مهندس مروتی حمایت میکنم الان کسی پیدا شده از بده بستانهای اعضای شورای شهر گرگان و کردکوی و ندانم کاریهای آنان جلوگیری کنه...بازخوردش خوشحالی کارکنان ها و مردم رو بدنبال داره...کجای قانون گفته شهرداری قوی مانند صادقلو که شبانه روزی کار میکنه با بازی های جناحی و سیاسی بعضی از اعضای شورای شهر عزلش کنند...کجای قانون شوراها گفته:.. کسی عضو شورای شهر کردکوی باشه بدون اینکه استعفا بده...بعنوان شهردار انتخاب بشه؟؟؟؟؟..تازه بخودش رای بده؟؟؟؟؟...بعد از رد صلاحیت وی بخواهد دوباره بره صندلی شورا بشینه؟؟؟؟؟حضرت امام ره فرمودند: میزان رای مردم هست...پس جنابعالی و هم قطاران شما در آن رسانه ها بجای جبهه گیری علیه معاون مقتدر عمرانی استاندار که بعد از تولد شوراها چنین کسی در استان پیدا شده تا تخلفات شوراها رو برخورد کنه...برید از مردم شهرهای گرگان و کردکوی بپرسید که: چقدر از ابقای شهردار صادقلو و رد صلاحیت آقای بسطامی در کردکوی خوشحالنند.....مردم به شوراها رای دادن تا به وظایف قانونی و شرعی جهت خدمت به منافع مردم عمل کنند نه آنکه به کام مردم دنبال رانت و بده بستان و منافع شخصی شان باشند....صمیمانه از اقدامات مهندس مروتی تشکر میکنم.
عقیلی
اگر رای مردم ارزش نداره چرا شوراها تشکیل می شود؟ یکدفعه بیایید اختیار انتخاب شورا و شهردار را واگذار کنید به دولتی ها تا مردم خیالشان راحت شود. تا کی دهن کجی به مردم. هر بار که دولت شعار مردم سالاری سر داد یک جای کارش لنگید