سیدجلیل صفیالحسینی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گالیکش اظهار داشت: در سال گذشته 20 فقره حریق در سطح جنگلهای این شهرستان اتفاق افتاد، که همه این آتشسوزیها در ساعات اولیه اطفا شده است.
وی یادآور شد: این آتشسوزیها سطحی بوده و بیشتر بوتهزارهای مجاور محیط جنگلی را طعمه خود ساخت و به درختان جنگلی آسیب چندانی نرساند.
پارک ملی گلستان گنجینه زیست محیطی کشور است
صفیالحسینی با تاکید بر حفظ و حراست از گونههای جنگلی به ویژه در پارک ملی گلستان ادامه داد: این پارک ملی به عنوان گنجینه یادگار دوره سوم زمینشناسی از لحاظ زیستمحیطی بسیار ارزشمند بوده و برخی گونههای گیاهی در آن از نمونههای نادر گیاهی جهان محسوب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: باید تمام توان خود را برای حفظ و حراست از این مواهب الهی به کار بگیریم و نگذاریم این طبیعت زیبا دستخوش سهلانگاری و آتشسوزی با منشاء انسانی شود.
آمادگی برای مقابله با حوادث طبیعی فصلی در گالیکش ضروری است
معاون فرماندار شهرستان گالیکش با تاکید بر آمادگی این شهرستان برای مقابله با حوادث طبیعی افزود: شرایط جغرافیایی و اقلیمی این منطقه ایجاب میکند تا در مقابله با حوادث طبیعی فصلی در این شهرستان از آمادگی لازم برخوردار باشیم.
صفیالحسینی اضافه کرد: با توجه به افزایش نزولات آسمانی فصلی باید مراقب بود تا به تاسیسات، معابر شهری، جادهها و حتی منازل مردم منطقه خسارتی وارد نشود.
وی ادامه داد: دستگاههای عملیاتی و امدادی شهرستان ضمن حفظ آمادگی کامل برای مقابله با اینگونه حوادث، باید نسبت به ضبط و ثبت مستندات و جذب اعتبارات برای رفع کاستیهای این بخش اقدام کنند.
صفیالحسینی با تاکید بر فعالسازی کارگروههای تخصصی شهرستان اظهار داشت: مهمترین وظیفه این کارگروهها، برنامهریزی در چهار مرحله مدیریت بحران به ویژه مرحله پیشگیری و مقابله است.
در ادامه این جلسه مصوبات ذیل مورد تصویب اعضاء قرار گرفت که طبق آن مقرر شد، دبیرخانه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گالیکش، نسبت به صدور احکام انتصاب روسای کارگروههای تخصصی اقدام کند.
همچنین مصوب شد: هلال احمر استان موقعیت جغرافیایی محل جانمایی استقرار بالگرد در سطح شهرستان «بخش مرکزی و لووه» را به شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان ارسال کند.