عسگری نیکزاد عصر امروز در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در اردوگاه بادله ساری به رتبههای کشوری آموزشی و تربیتی استان اشاره کرد و گفت: علیرغم بی مهریهایی که به آموزش و پرورش میشود، بیشتر فعالیتش در تربیت دینی متمرکز شده است و در رشتههای تربیت دینی و در مسابقات نماز، قرآن و عترت بیش از ۲۰۰ هزار نفر شرکت کردند که نشان دهنده مطالعه دانش آموزان در زمینه دینی بوده است.
وی تصریح کرد: دستگاه تعلیم و تربیت استان در ارزیابی وزارت آموزشوپرورش، وزارت کشور و برنامه و بودجه، جزو برترینها است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه آموزش و پرورش علی رغم رسالت آموزشی رسالت تربیتی نیز دارد، گفت: آموزش و پرورش باید دانش آموز و شهروندانی تربیت کند که آینده را بسازند که با آموزههای دینی قانونی و عرفی کشور خود به راحتی زندگی کند و این کار رسالت تعلیم و تربیت است.
نیکزاد تاکید کرد: اینکه آموزش و پروش در بحث مطالبات مادی و منزلتهای اجتماعی در اولویت چندم باشد، مهم است، صرف دانش اینکه معلم محور توسعه است در واقع دانشی بدون کاربرد است.
وی در ادامه افزود: نگرش آن نیز باید به وجود آید و این نگرش زمانی ایجاد شده است که در پشت میز تصمیمگیری در مورد مسائل آموزش و پرورش تصمیم درستی گرفته شود.
این مسؤول سرمایهگذاری در آموزش و پرورش را عامل شتاب گرفتن سرعت توسعه کشور دانست، گفت: مطالبه و توقع مجموعه آموزشوپرورش و فرهنگیان از حاکمان کشور، حمایت همهجانبه از سیاستها و اقدامات مالی و اداری و فرهنگی است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران اظهار کرد: انتظار این است که تمام مسؤولان حاکمیتی، مدیریتی، عملیاتی و اجرایی به معنای واقعی به اندازه دانششان، نگرش آگاهی از جایگاه واقعی معلمان را داشته باشند.
معاون پژوهش برنامهریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم واژهای است که تعریفی ندارد، افزود: معلم یک سرمایه اجتماعی است که نهاد حکومتی و کشور به این قشر بدهکار است.
جوادی بورا تصریح کرد: ۳ هزار و ۳۰۰ مدرسه به صورت مدرسهای از معلمان در ۸۰ مراسم شهرستانی و ۵۵۰ نمونه شهرستانی و ۴۵ معلم نمونه استانی و یک معلم نمونه کشوری تجلیل شدند.
انتهای پیام