به گزارش پایگاه عدالت خواهان"بهارنیوز (از سایتهای حامی دولت) در تحلیلی با موضوع استعفا یا برکناری برخی وزرا نوشت: سیاست دولت برای حساسیتزدایی عملا به تزریق بیحسی منجر شد و بعضی موضوعات نیز استعفا یا برکناری وزرا را فرسایشی کرده است؛ چرا که در حدود دو هفته است این موضوع نقل محافل سیاسی و رسانهای بوده است.
متاسفانه این تلقی در جامعه ایجاد نشده که دولت برای مسائل پیش روی خویش راهکارهای مدون و جامعی دارد و عمدتا میتوان به این نتیجه رسید که چه بسا این تاخیرها از بلاتکلیفی، تردید و رایزنیهای سیاسی نشأت میگیرد.
در واقع با اتخاذ شیوهای از رویکرد فرسایشی ساختن چالشها، سعی میشود تا توجهها و حساسیتها در مورد آنها کم رمق شده و سپس در یک فضای منفعل، نتیجه همه کش و قوسها و رقابتهای سیاسی متبلور شود.
این رویکرد شاید تا حدی بتواند موجهای احساسی و هیجانی را کنترل نماید، ولی از طرفی حس اعتماد و اعتبار نسبت به دولتمردان را نیز تحتالشعاع قرار میدهد. مردم همواره انتظار دارند بحرانها و معضلات به شیوه عملگرایانهتر و روشمندتری مدیریت شود، و مسلما از دولت انتظار ندارند که صرفا نقش یک فوق تخصص بیهوشی را ایفا نماید. چرا که با این رویکرد عملا هم صلابت لازم در نقشآفرینی دولت محقق نمیشود و هم اینکه مسائل کشور وجهالمصالحه زد و بندهای سیاسی پشت پرده میشود.
زمان زیادی از عمر دولت یازدهم باقی نمانده و چنانچه راهکار عملیاتی و البته ضربالأجلی در این زمینه اتخاذ نگردد متاسفانه نه تنها حس اعتماد بین دولت و مردم تقویت نمیشود بلکه با توجه به شعارهای لوکس و خوشآب و رنگ دولت، نوعی یأس و بدبینی در مورد بسیاری از آن وعدهها و مانیفستهای دولت ایجاد میشود که مسلما جبران آن هزینههای اجتماعی و سیاسی به مراتب زیانباری را بر کشور تحمیل میکند.
به نظر میرسد همانگونه که نمیتوان هیچ جراحی را بدون یک متخصص بیهوشی آغاز نمود، ولی خوب مسلما عدم حضور و یا تاخیر بیش از حد خود جراح نیز میتواند عواقب جبرانناپذیر و یا پرریسکی را به بیمار تحمیل کند.
پس بهتر است که ابتدا نقشه راه و برنامههای جایگزین تدوین شده و سپس به حساسیتزدایی و آرام کردن فضا اقدام نمود. چرا که لالایی بدون داشتن برنامه پس از بیداری، بعدها بعنوان یک فریب تلقی شده و دیکر کارکردش را از دست خواهد داد.
منبع: کیهان