بعد از مدتها قلم به دست گرفتم را از شهرم برایتان بنویسم . شهری که در معرض آزمونی سخت بنام انتخاب فرماندار قرار دارد .
دست وزرای دولت تدبیر و امید هم درد نکند که مشغول عوض کردن تمام روسای ارگان مربوطه خود در استان ها می باشند.
حالا منتظر روسای عزیز هستیم که با یک اتوبوس شیک سراغ شهرستان های استان شان بروند و آنجا را هم مورد لطف خود قرار دهند.
مدام با خود فکر می کنم این همه مدیر نالایق چه می کردند در این 4 یا 8 سال ؟! پس این موفقیت ها خودجوش و بدون حضور حتی یک مدیر با کفایت صورت گرفته است؟!
حال که نوبت به شهرستان ها رسیده گویا قرار است فرماندار ، رئیس اداره آموزش و پرورش و دیگر ارگان های شهرستان کردکوی هم در مدار تعویض قرار گیرند.
از آنجایی که خط مشی و شعار دولت، انتصاب مسئولین بومی برای هر شهرستان است لذا فرماندار باکفایت کردکوی نیز اجبارا باید جای خود را به یکی از گزینه های خوب بومی که تصادفا اصلاح طلب و آن هم از نوع افراطیش نیز می باشد، بدهد.
اما از استاندار گرامی جناب آقای دکترصادقلو که تا به اینجا به نظر می رسد گزینه مناسبی بوده خواهشمندیم نهایت دقت و صبوری را جهت انتخاب گزینه مناسب داشته باشند. اصلاح طلب یا اصول گرا، فرقی نمی کند ؛ آنچه اهمیت دارد اصلح بودن و دغدغه داشتن مسئول مورد نظر در برابر معضلات ، مشکلات و نارسایی های کردکوی است.
از اصول گرایان هم مهره های افراطی ای بوده اند که صلاحیت نداشته و گهگاهی بر منصب های مختلف کشور تکیه زده اند. مسئولیت پذیری به دور از تفکرات و منفعت طلبی های حزبی مهمترین خصیصه فرماندار و یا هر مسئول دیگری است که بر مسند می نشیند و از استاندار محترم انتظار توجه به این ویژگی مهم می رود.
در حالی که افراد بومی نظیر حاج ذبیح الله میقانی عضو سابق شورای دوره سوم شهر گرگان که در دوره چهارم هم رای بالایی کسب کرده بود و همچنین سابقه چندین سال فعالیت اجرایی در شهرداری گرگان را دارد و در حال حاضر هم با مدیریت توانمند توانسته سازمان تاکسیرانی گرگان را فعال کند یکی از گزینه های محتمل فرمانداری شهرستان کردکوی می باشد .
از خصوصیات بارز ذبیح الله میقانی ک اهل روستای فرهیخته پرور بالاجاده می باشد اجرایی بودن و فعالیت در چارچوب برنامه ابلاغی بدور از حساسیت های جناحی و سیاسی می باشد که از وی شخصیتی مردمی ساخته است .
از سوی دیگر حیدر علی احمدی هم که اصالتا از روسای میاندره کردکوی می باشد و سابقه فرمانداری سه شهر بزرگ و مهم استان یعنی گرگان ، گنبد و کردکوی را در پرونده کاری خود دارد می تواند جزو گزینه های احتمالی باشد اما بعید می دانیم اطرافیان این دولت بگذارند احمدی همچنان در کسوت فرمانداری کار کند اما احمدی نشان داده هر جا سمتی داشته بدور از حاشیه و اراو و متین فعالیتهای خود را پیش ببرد .
یکی از حسن های مهم حیدرعلی احمدی و موفقیتهایی که این چند ساله داشته برگزاری دو انتخابات حساس و مهم که یکی نمایندگی مجلس بود که در فرمانداری گنبد به نحو احسن کار کرد و حتی رضایت ترکمن های منطقه را داشت و دومی انتخابات شوراهای دوره چهارم و ریاست جمهوری یازدهم که در فرمانداری گرگان بدون جابجایی یک رای و با اطمینان کامل از پس آن بر آمد .
سید محمد علوی معاون فرهنگی دانشگاه گلستان و کاندیدای دوره های قبل مجلس هم می تواند گزینه مهمی برای فرمانداری کردکوی باشد اما با توجه به اینکه علوی یک اصولگرا می باشد بعید است این دولت نظر مساعدی روی وی داشته باشد اما علوی نیز عنصر توانمندی در این عرصه بشمار می رود .
یوسف علی رستمانی مشاور ستاد روحانی در استان گلستان که اصالتی ایلواری دارد . وی نیز از حامیان دولت تدبیر و امید در گلستان بوده و با توجه به سنخیت جناحی که دارد می تواند مدعی این پست باشد . وی قبلا در انتخابات مجلس هشتم نیز کاندید شده بود.
رحمت الله جلالی از یادگاران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و مبارزین قبل از انقلاب متولد روستای میاندره نیز می تواند به عنوان یک فرهیخته مورد توجه استاندار گلستان قرار گیرد .
وی در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره قبل در حوزه کردکوی ، ترکمن و بندرگز کاندیدا شد و بعد از نظری مهر رای بالایی آورد و به عنوان یک نیروی ارزشی و فراجناحی می تواند جزو گزینه هایی باشد که از وی برای خدمتگزاری استفاده شود .
محمد صالح افتخاری نیز از گزینه هایی است که نامش برای فرمانداری کردکوی مطرح می شود . وی با توجه به اینکه پزشک می باشد ولی از فعالین فرهنگی و اجتماعی شهرستان کردکوی بشمار می رود که در انتخابات چهارمین دوره شورای شهر کردکوی مسئول هیئت نظارت بر انتخابات این شهرستان بود .
عبدالخالق عباسی فعال سیاسی اجتماعی که اصالتی دنگلانی دارد و در دوره هشتم انتخابات مجلس از حوزه ترکمن ، کردکوی و بندر گز نیز کاندیدا شده بود می تواند در لیست گزینه های آتی فرمانداری کردکوی باشد .
دکتر عبدالرضا ساور که در زمان وزارت دکتر عباسی در وزارت ورزش معاون پارلمانی وزارت ورزش را بر عهده داشت و اصالتی النگی دارد و می توان با توجه به سطح فعالیتهای اجرایی در عرصه کشوری به نوعی گزینه مطرحی برای فرمانداری کردکوی باشد .
احمد سردار زاده شهردار سابق کردکوی ، معاون سازمان نوسازی مدارس و مدیر عامل سازمان پسماند استان گلستان نیز از چهره های جوانی است که نامش به عنوان گزینه های فرمانداری کردکوی مطرح می شود.
سید عباس حسینی که اصالتا بچه سرطاق بندرگز است و سابقه قبلی هم در زمینه فرمانداری کردکوی دارد و از اصلاح طلبان استان هم به شمار می رود نامش گهگاهی مطرح می شود .
اما یک سوالی همواره ذهنم را آزار می دهد و آن اینکه پس چرا برای هدایت فرمانداری کردکوی نام افرادی به میان می آید که از فعالین سیاسی و تندروی چپی بوده و همواره ثابت کرده اند که هیچ دغدغه ای جز منفعت حزب مورد علاقه شان ندارند. همه ما می دانیم که چپی های تندرو افراد الینه شده ای هستند که همواره اروپا و آمریکا برایشان مدینه فاضله است.
افرادی که راه موفقیت را تبعیت از بیگانگانی می دانند که خود به بن بستی سخت خورده اند. اصلاحات در دیدگاه این افراد یعنی اروپایی و یا آمریکایی شدن، یعنی اسلام آبکی داشتن یعنی حذف ولایت فقیه. ته دل افراطیون به اصطلاح اصلاح طلب جز این نیست.
درد من این است که این طور افراد مفهوم اصلاحات را هم به گند کشیده اند ، قطعا انتصاب چنین افرادی در هر پست و منصبی خیانت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهیدان می باشد و بر خلاف نظام مردم سالاری است که بزرگانشان از آن دم می زنند/نويسنده : آوینی جوان از کردکوی