به گزارش پایگاه عدالت خواهان"رئیس جمهور محترم ما امروز سخنان خوبی بیان کردند. تکیهی بر عدالت، اساسیترین و محوریترین اصلِ یک حرکت الهی است؛ ادامهی کار همهی انبیا و مصلحان بزرگ تاریخ است. البته عدالت دشمنانی دارد. همهی کسانی که نانشان در بیعدالتی است، با عدالت دشمناند. همهی کسانی که با قلدری و زورگویی - چه در صحنهی ملی، چه در صحنهی بینالمللی - تغذیه میشوند، با عدالت مخالفند. عدالت، شعار اصلی و هدف بزرگ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی بوده و هست.
بعضی میخواهند با عنوان تندروی، عدالت را متهم و محکوم کنند. عدالت، تندروی نیست؛ حقگرایی است؛ توجه به حقوق آحاد مردم است؛ جلوگیری از ویژهخواری است؛ جلوگیری از تجاوز و تعدی به حقوق مظلومان است. در یک کشور کسان زیادی پیدا میشوند که اگر دستگاه مسؤولِ قانونی به مدد آنها نشتابد، در امواج درگیریهای گوناگون لگدمال میشوند. وظیفهی دولتِ عدالتمدار، توجه ویژه به قشر محرومین است. عدالت را نباید تندروی و مخالفت با شیوههای علمی دانست. با استفاده از همهی شیوههای عالمانه و با تدبیر میتوان عدالت را در جامعه مستقر کرد.
اهدافی که مطرح شده است، اهداف والایی است. این اهداف با حرکت مستمر، با کار و تلاش مداوم، با بهکارگیری همهی نیروهای مستعد و بانشاطی که در کشور ما بحمداللَّه فراوان هستند، امکانپذیر است. البته نباید شتابزدگی کرد. من، هم به رئیس جمهور محترم عرض میکنم که از شتابزدگی اجتناب شود، آرمانها با جدیت تعقیب شود، اما هیچگونه شتابزدگی بهوجود نیاید؛ هم به مردم عزیزمان توصیه میکنم که در درخواستها شتابزدگی را اعمال نکنند. دولت محترم و خدمتگزار با برنامهریزی صحیح، به همان کیفیتی که در سند چشمانداز بیست ساله تصویب شده و سیاستهایی که اعلام شده است - که جهت این سیاستها هم عدالت، رفاه عمومی و توسعهی علمی و فنی و همهجانبه و عدالتمحور است - در این جهت حرکت کند. دستیابی به این اهداف والا، دور از دسترس نیست. با تلاش، با توکل به خدا، با تکیهی به مردم، با استفاده از نیروهای بانشاطی که در جامعهی جوان ما بحمداللَّه فراوانند، میتوان به این هدفها دست یافت.
استفادهی از شیوههای علمی، کار لازمی است. البته علم نباید اشتباه بشود با نسخههای وارداتی که اغلب آنها منسوخ است؛ چه در زمینهی اقتصاد، چه در زمینهی مسائل فرهنگی، چه در زمینههای گوناگون. بعضیها دوست دارند امروز ما نسخههای منسوخ و از دور خارج شدهی غربیها را بار دیگر در اینجا برای خودمان دستورالعمل علاج به حساب بیاوریم. نه، شیوههای پیشرفته، شیوههای نو و با تکیهی به فهم و درک و نیاز ایرانی، استفادهی از علم و توجه به نیاز داخل و اقتضائات کشور میتواند راه درست را به ما نشان دهد و ما را پیش ببرد. ما در زمینهی علم باید حرکت خود را جدی کنیم؛ در پیوند علم و صنعت و فناوری کار کنیم؛ در پیدا کردن شیوههای توزیع عادلانهی امکانات تلاش و فکر کنیم؛ بهترین و آسانترین و عملیترین شیوهها را انتخاب کنیم و بهطور جدی وارد شویم.
۱۳۸۴/۰۵/۱۲