به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران" کسانی که ریزش مو دارند یا موهای سرشان سفید شده، میتوانند مخلوط حنا, روغن کنجد و "وسمه" را روی سر ضماد کنند.
حنا بدون رنگ نیست و خاصیت حنا به رنگ آن است؛ مخلوط حنا و وسمه رنگ قهوهای بلوطی را ایجاد میکند و قرمزی رنگ حنا گرفته میشود.
همچنین حنا تقویتکننده مغز است و قوه بینایی را زیاد میکند و در رفع ریزش مو نقشی حیاتی را ایفا میکند؛ در طب ایرانی حکما برای حنا اهمیت زیادی قائل میشوند.
مالیدن مخلوط برگهای له شده حننا با روغن زیتون به موی سر کمک زیادی به رشد آن میکند، به ویژه اگر این مخلوط را با آب گشنیز ترکیب کرده و سپس مورد استفاده قرار داد؛ اگر مدتهاست که به دنبال راهکاری برای رفع بوی بد عرقی هستید که در هنگام پوشیدن کفش به آن دچار میشوید، حنا برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر بوده و میتواند این دغدغه شما را نیز برطرف کند.
از جوشانده برگهای حنا بهصورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده میشود؛ در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز میشود.
حنا از دیدگاه طب سنتی بسیار قابض است و از ریزش مو جلوگیری میکند همچنین روغن کنجد هم باعث رویش مجدد موها میشود و در پیشگیری و درمان ریزش مو بسیار موثر است.
حنا به صورت موضعی در درمان بیماریهای قارچی پوستی بهویژه در قارچهای عامل کچلی و تخفیف دردهای روماتیسمی بهکار میرود.
ضد باکتری، ضد قارچ، ضد تب، ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد آفتاب، قابض، تهوعآور، ادرارآور، قاعدهآور، ملین، خلطآور، محافظ کبد، کاهشدهنده پرفشاری خون، سقطکننده، حساسیتزا، مهارکننده نیترات ردوکتاز و مسکن از خواص مفید حنا است.
حنا دارای اثر ضد باکتری خصوصاً در باکتریهای گرم مثبت است همچنین دارای اثر ضد قارچی در قارچهای مولد کچلی تریکوفایتون، اسپوروتریکوم و کریپتوکوکوس است.
برای تسکین سردرد خود از حنا به عنوان ضمادی استفاده کنند و آن را به صورت ضماد به سر خود بمالید؛ اگزما عارضه پوستی است که به ویژه در هنگام تغییرات فصلی افراد زیادی را درگیر خود میکند؛ در این مورد نیز به گفته متخصصان طب سنتی، میتوان از گیاه حنا استفاده کرد.
اگر مبتلا به این عارضه هستید باید گرد برگ حنا با برگ هلو را به خوبی مخلوط کرده و از آن به صورت ضماد استفاده کنید؛ نکته دیگر اینکه برای معالجه جوش و کورک سر کودکان ریشه حنا را خشک کرده و بعد به صورت ضماد آن را روی سر وی بگذارید.