به گزارش پایگاه عدالت خواهان" سرهنگ علی لشکربلوکی عصر امروز در جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان گلستان اظهار داشت: اگر ظرفیت تعاون را افزایش دهیم میتوانیم حتی بدون بودجه مشکلات را حل کنیم.
وی به طرح یاوران روستا اشاره کرد و گفت: این طرح در قالب بسیج با نگاه فرمانده سپاه نینوا گلستان اجرا میشود و باید در راستای ارتقاء فرهنگ تعاون اجرایی شود.
فرمانده سپاه ناحیه گنبد کاووس با بیان اینکه طرح یاوران روستا از مهرماه در گلستان اجرا میشود، افزود: اگر میزان همافزایی را افزایش دهیم میتوانیم با روحیه جهادی و کمترین اعتبارات مشکلات روستائی را حل کنیم.
لشکربلوکی افزود: نیاز است که اعتبارات استانی و شهرستانی نیز به کمک حل مشکلات روستائیان بیاید و از استاندار گلستان در خواست داریم برخی مجوزها به سمت دهستانهای مورد هدف ما سوق داده شود.
وی به موانع قانونی در حل مشکلات روستاها اشاره کرد و گفت: نباید حل مشکلات روستائیان با موانع قانونی رو به رو شود و مدیران دستگاهها با روحیه جهادی باید مشکلات روستائیان و مناطق محروم را دنبال کنند.
فرمانده سپاه ناحیه گنبدکاووس با بیان اینکه باید تدابیر استانی در این مورد دیده شود، افزود: با تلاش و همکاری بسیاری از مشکلات در استان گلستان حل میشود.
ابوطالب قزلسفلو مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان هم در این جلسه گفت: باید اتکا خود را به موضوع آب کم کنیم چرا که چشمانداز خوبی در حوزه ذخایر آبی در استان نداریم و بندهای متعدد و تالابهای مختلفی داریم که باید به بحث آب آن توجه شود.
مدیر کل منابع طبیعی استان گلستان گفت: تا سال 1350 پیشبینی شده 4 استان گلستان ایلام، کردستان و کرمانشاه با افت شدید بارش تا 40 درصد رو به رو میشود.
قزلسفلو افزود: پروژههای منابع طبیعی براساس نقشه تنگناها و محدودیتها مشخص و براساس آن اولویتبندی و اجرا میشود و میتوانیم این اطلاعات را در اختیار دوستان برای اجرای پروژههای پیشرفت و آبادانی قرار دهیم.
وی گفت: در شمال استان سطح اراضی محدود است و با توجه به تنگناهای آب محدودیتها افزایش یافته و بیشتر این اراضی اراضی منابع طبیعی است.
قزلسفلو گفت: فرهنگسازی، معیشت و اقتصاد در حفظ اراضی منابع طبیعی توجه شود.
آبرسانی به 120 روستا در استان گلستان
مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان هم در این جلسه با بیان اینکه به 120 روستا در استان آبرسانی کردیم، گفت: شهرستان مراوهتپه نقطه تمرکز ما در استان گلستان برای آبرسانی است و در بخش کرند جمعیتی بالای 12 هزار نفر را با تانکر آبرسانی میکنیم.
مهدی شکیبافر اظهار داشت: در سال گذشته در حوزه اقتصاد مقاومتی و روستایی اقدامات خوبی در استان گلستان انجام شده است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته نزدیک به 8 درصد رشد بهرهمندی داشتیم و این در حالی بود که در هیچ سالی بیش از یک درصد در استان رشد بهرهمندی نداشتیم.
مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان تصریح کرد: در قالب این طرح در 3 دهستان که در تحت پوشش این طرح هستند اقدامات خوبی داشتیم.
شکیبافر با بیان اینکه به 120 روستا در استان آبرسانی کردیم، گفت: شهرستان مراوهتپه نقطه تمرکز ما در استان گلستان برای آبرسانی است و در بخش کرند جمعیتی بالای 12 هزار نفر را با تانکر آبرسانی میکنیم.
وی افزود: براساس تفاهم انجام شده بخشی از کاری که برعهده دولت است را از وزارت نیرو و انرژی انجام دادیم و بر ایناساس برای مراوهتپه 3.6 میلیارد تومان، 2.1 میلیارد تومان کرند و 2.8 میلیارد تومان را برای زرین گل در نظر گرفته شده است.
مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان تاکید کرد: اگر بتوانیم از نقدینگی استفاده کنیم قطعا هم افزایی لازم به وجود می آید.
شکیبافر یادآور شد: کمترین بهرهوری در استان مربوط به بخش مراوه تپه با 55.5 درصد و در بخش گنبد اووس با 57.5 درصد بهرهوری روستائیان با مشکل روبهرو هستند.
انتهای پیام/