به گزارش پایگاه عدالت خواهان"چند روزی است خبری در فضای مجازی دست به دست می شود که حکایت از یک ماجرای تلخ دارد. حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان روسپی و ورود وزارت بهداشت در راستای حمایت های درمانی و حفظ سلامتی این زنان هر چند هنوز از هیچ نهاد رسمی ای اعلام نشده است اما موجی از اعتراض های مجازی را به همراه داشته است.
اما نگاهی به اتفاقات نخستین نشست تخصصی معاونت امور زنان ریاست جمهوری در راستای مسائل زنان ایرانی مشخص می کند که نیازی به تأیید یا تکذیب نیست و ماجرا فراتر از این حرفهاست.
مهر ماه سال گذشته نخستین نشست تخصصی معاونت زنان ریاست جمهوری با موضوع زنان روسپی برگزار شد و در این نشست به صورت تخصصی مشکلات زنان روسپی مورد بررسی قرار گرفت و به جای واژه زنان روسپی و بدکاره، اصطلاح «برده جنسی» از سوی معاونت زنان ابداع گردید!
در این نشست علت روسپیگری زنان مشکلات مالی تشخیص داده شد حال آنکه در حال حاضر بسیاری از زنان سرپرست خانوار با مشکلات مالی بسیار و حتی نگهداری از فرزندان معلول اقدام به کار کرده و در بسیاری موارد آنقدر موفق شده اند که زنان سرپرست خانوار دیگری را هم مشغل به کار کرده اند.
در این نشست معاونت زنان ریاست جمهوری تصمیم گرفت چون سن ازدواج جوانان بالا رفته است روسپیگری را به رسمیت بشناسد! و برای حفظ سلامت ایشان اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهد!
حال چند ماه از این نشست گذشته است که شنیده ها حکایت از آن دارد که وزارت بهداشت به درخواست معاونت زنان ریاست جمهوری اقدام به تهیه کارت سلامت برای زنان روسپی کرده است و به عنوان یکی از مشاغل پر خطر! قرار است به لحاظ درمانی و حفظ سلامت مورد حمایت وزارت بهداشت قرار گیرند.
فارغ از اینکه چه تعداد بیمار به دلیل مشکلات مالی در تأمین دارو و پیگیری درمان خود درمانده بوده و از حمایت وزارت بهداشت برخورد نیستند و یا چه تعداد زن سرپرست خانوار که بجای حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از کمیته امداد وام می گیرند، باید گفت این اقدام معاونت زنان ریاست جمهور ینه تنها کمکی برای زنان این کشور نیست بلکه بزرگترین توهین به جامعه بانوان ایران و تأیید و تشویق زنان به روسپیگری و تعییر نگاه به بدکاری عده ای زن است.
خرج بودجه بیت المال برای اقدام خلاف شرع و خلاف قانون عده ای بدکاره آن هم در شرایطی که بسیاری از مردم در تنگاناهای مالی هستند گناه نابخشودنی این معاونت است.
به گفته کارشناسان امور اجتماعی و بنابر آمار، زنان روسپی عمدتا از زنان خیابانی هستند که این دست حمایت ها نه تنها زنان تن فروش و تن فروشی را به رسمیت شناخته و فضای امن برای آنها ایجاد می کند بلکه بر میزان موالید نامشروع، سقط جنین و بیماری های مراقبتی نیز می افزاید و همین امر بر هزینه های بیشتری را بر بخش درمانی کشور تحمیل می کند.
القابی مانند کارگران جنسی به همجنس بازان و اینکه باید در هر محله ای بعد از سرای محله، یک سرای سلامت روسپیان هم داشته باشیم از اظهار نظرهای عجیبی است که توسط مولاوردی بارها و بارها تکرار شده است.