به گزارش پایگاه عدالت خواهان"کمتر از 4 ماه دیگر فضای سیاسی ایران وارد یکی از مهمترین تصمیمهای سیاسی میشود. دراینبین اصلاحطلبان و اصولگرایان با برنامهریزی قبلی، قصد دارند تا دقیقه 90 کاندیداهای احتمالی خود را اعلام نکنند. شاید دلیل این تصمیم، ترس از تخریب توسط رقیب سیاسی باشد. در شرایط فعلی که اصولگرایان در به اجماع رسیدن سر کاندیدای احتمالی خود دچار تردید هستند و گزینههای قدیمی اصلاحطلب ازجمله حسن روحانی با عدم تحقق وعدههای انتخاباتیاش پایگاه مردمی خود را ازدستداده و همچنین افرادی همچون محمدرضا عارف به دلیل بیتفاوتی و تسامح سیاسی در مجلس، ناکارآمدی تاریخی خود را به نمایش گذاشتهاند، نوه بنیانگذار انقلاب می تواند گزینه بسیار خوبی برای تصدی پست ریاست جمهوری کشور باشد.
سید حسن خمینی علاوه بر داشتن توانایی علمی و فقهی لازم، دارای شخصیت و پرستیژ کاریزماتیکی است که در بین هیچکدام از کاندیداهای احتمالی دو جناح سیاسی دیده نمیشود. پایگاه مردمی بسیار عالی و اقبال عمومی خوبی در بین مردم در استقبال از نوه بنیانگذار انقلاب وجود دارد که پیروزی حتمی وی را از همینالان میتواند نوید بدهد.
اگر سید حسن خمینی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 کاندیدا شود، بهیقین میتوان گفت ایشان میتواند بیش از 80 درصد آرای مردمی را بدون حمایت حزب و جناح خاصی به دست آورده و از همینالان پاستورنشین سال 96 شناخته شود.
سؤالی که مطرح میشود این است که آیا سید حسن خمینی وارد انتخابات ریاست جمهوری میشود؟
اگر بخواهیم سید حسن خمینی را در قامت ریاست جمهوری ایران تصور کنیم، باید ایشان را بدون اصلاحطلبان تصور کنیم. در حال حاضر عدم باورپذیری کاندیدا شدن سید حسن خمینی در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل فضا و بار روانی منفی است که جریان اصلاحات بهعمد و با دشمنی برای خمینی جوان به راه انداختهاند.
دوستی اصلاحطلبان با سید حسن خمینی از نوع تخریب دوستانه، بازدارندگی و حاشیه رانی است. کافی است موضوع رد صلاحیت آیتالله سید حسن خمینی را در انتخابات خبرگان بهطور خلاصه مرور کنیم:
در انتخابات خبرگان رهبری سال 94 سید حسن خمینی با درخواست برخی از بزرگان وارد این عرصه شد اما برخلاف اعلام شورای نگهبان برای شرکت در آزمون اجتهاد مجلس خبرگان برای احراز صلاحیت علمی، اصلاحطلبان از شرکت وی در این آزمون جلوگیری کردند و بهجای آن در شبکههای اجتماعی اینستاگرام و تلگرام، عکس کلاس درس خارج از فقه ایشان را منتشر کردند تا عنوان کنند وی دارای چنین جایگاهی است و شرکت در آزمون یعنی فرود از این شان و منزلت خودساخته یا دیگر ساخته!.
دلیل این امر برای بزرگان اصلاحطلب روشن بود؛ ایجاد فاصله بین ایشان و مجموعه نظام و در مورد دوم به حاشیه راندن خمینی جوان با رد صلاحیتش.
به نظر میرسد اصلاحطلبان با ترس از پیشرفت سیاسی شخصیت کاریزماتیکی همچون سید حسن خمینی، پروژه بسیار حسابشدهای را برای به حاشیه راندن ایشان طراحی کردهاند که نمونهاش در انتخابات خبرگان رهبری بهخوبی طراحی و اجرا شد. در حال حاضر هم این عدم اقبال اصلاحطلبان برای معرفی وی بهعنوان کاندیدای ریاست جمهوری، بر اساس همین خط پروژه در حال انجام است.