به گزارش عدالت خواهان گلستان"پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، جریان اصلاح طلب و فتنه تلاش کرد تا از این فرصت نهایت بهره برداری را بکند تا بلکه با حیات نباتی، خود را به انتخابات مجلس دهم برساند و قدرت بگیرد. در یکسال گذشته حتی سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات که وضعیت جسمی مناسبی ندارد و در شبانه روز بیش از 17 ساعت به استراحت می پردازد، چندین و چند مصاحبه کرد و به تئوری پردازی برای جریان سیاسی متبوعش پرداخت.
در نگاه جریان اصلاح طلب، دولت یازدهم حکم رحم اجاره ای را دارد که سرانجام روزی باید آن را ترک کنند. بر همین اساس نیز آنان تمام تلاش خود را بر این معطوف کرده اند که در یکسال باقی مانده به انتخابات مجلس، از این رحم به درستی تغذیه کنند.آنان البته در این بین نیز از روی کار آمدن عناصر افراطی وابسته به جریان اصلاحات نیز حمایت می کنند که نمونه آن را می توان در انتخاب برخی وزرا دانست.
جریان فتنه و اصلاحات هر چند که از سوی دولت آزادی نسبی دارند و هر چه می خواهند می گویند و هر چه می خواهند می کنند ولیکن این وضعیت در مجلس برای آنان مهیا نیست و مجلس در مقابل تندروی های آنان ایستادگی کرده است و تا جایی که توانسته نگذاشته تا رنگ و بوی جریان فتنه پاک شود و این طرفداران دیکتاتوری، بدون هیچ هزینه ای به قدرت بازگردند.
همین مساله البته بارها و بارها با واکنش جریان اصلاح طلب دولتی و سایر اصلاح طبان روبه رو شده است. هر چند که حجت الاسلام روحانی از احترام به مجلس و تغییر نوع رابطه مجلس و دولت سخن می گفت اما دیری نگذشت که این اظهارات تغییر کرد و دولتی ها از مجلس بهتر و تغییر در مجلس و... سخن گفتند. یکی از این افراد اکبر ترکان یار غار حسن روحانی بود که در جریان رای اعتماد به وزرای پیشنهادی در مقاله ای در روزنامه شرق از حامیان جریان فتنه، نوشت: «فکر خوبی است اگر از مردم عزیز کشورمان خواسته شود که فرمایشات نمایندگانشان را بهدقت گوش کنند. اگر این حرفها، حرف دلشان بود در دور بعدی هم دوباره به آنها رای میدهند اما اگر نظرات و حرفهای برخی نمایندگان، حرف دل مردمی نیست که به آنها رای دادهاند در دور بعد، در رایدادنشان تجدیدنظر کنند»
براساس این گزارش، نارضایتی جریان فتنه و اصلاحات از مجلس در یکسال گذشته تا جایی پیش رفت که حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور نیز برخی نمایندگان را افراطی و باج خواه معرفی کرد.
اکنون اما در اپیزودی دیگر، حجت الاسلام منتجب نیا قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی در اظهارنظری مجلس را غیرمردمی خوانده است. او گفته که «قانون امر به معروف و نهی از منکر باید در مجلسی تصویب می شد که مردمی باشد این مجلس متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی نمایندگان مردمی نبوده و با حداقل آراء وارد مجلس شده اند و چون میدانند که دوره آخر مجلس آنها است، می خواهند آخرین ضربه را به دولت وارد کنند»
منتجب نیا در ادامه گفت: «این نمایندگان میخواهند قبل از آنکه مردم آنها را طرد کرده و دیگری را انتخاب نکنند، انتقام خود را از مردم بگیرند قانون باید در مجلسی تصویب بشود که نمایندگان واقعی مردم در آن باشند که امیدواریم در دوره آینده با حضور وحدت اصلاحطلبان و حضور یکپارچه مردم به مجلسی برسیم که در شأن این ملت بوده و همان مجلسی باشد که امام فرمودند در رأس همه قوا است.»
منتجب نیا در حالی مجلس نهم را غیرمردمی می خواند که خود اعتراف دارد این نمایندگان با رای مردم پا در بهارستان گذاشته اند! اما با این حال آنان را مردمی نمی داند؛ مگر نه اینکه تمامی این افراد با رای مستقیم مردم انتخاب شده اند؟ این اظهارات قائم مقام حزبی که دبیرکل آن با آرایی کمتر از آرای باطله، یکی از رئوس فتنه را تشکیل می دهد البته جای تعجب ندارد. اگر کمی به گذشته بازگردیم، کم از این گونه سخن ها ا جریان فتنه و اصلاحات به گوش نخورده است. در انتخابات سال 88، همین جریان با توجه به اختلاف فاحش آرای احمدی نژاد و موسوی، آرای مردم را برنتابیدند و از وقوع تقلب در انتخابات سخن گفتند. وقتی که به آنان اثبات شد که هیچ تقلبی نمی تواند11 میلیون رای را جابجا کند، همین جریان تاکید داشت که آرای مردم در شمال تهران را نمی توان با آرای مردم در دهاتهای کرمان مقایسه کرد. آنان مدعی بودند که یک رای روستایی پست تر و پایین تر از یک رای تهرانی است! بر همین اساس نیز خیابانهای تهران را محل اردوکشی خیابانی کردند تا بدون هیچ دلیل قانع کننده و اطلاعات موثق، در گام اول بدون با این اقدام خلاف قانون انتخابات را باطل کنند. هر چند در آن برهه مقام معظم رهبری برخلاف خواست سران فتنه، ایستادگی کردند و اجازه ندادند تا دیکتاتوری بر کشور حاکم شود اما اکنون این جریان دیکتاتورماب تلاش می کند تا مجلس دهم را در دست بگیرد.
اگر جریان فتنه با همان پیش زمینه فتنه 88 که آرای تهران با ارزش تر از آرای روستاهاست و یا آرای شمال تهران متفاوت از آرای جنوب تهران است، پا در عرصه انتخابات مجلس دهم بگذارد، قطعا بازنده عرصه انتخابات خواهد بود و احتمال بروز فتنه ای دیگر از سوی آنان وجود دارد؛ فتنه ای که دیگر رافت نظام اسلامی را در پی نخواهد داشت.