به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" از جمله ادعاهای عجیب و قابل تامل مدیرکل شیلات گلستان را باید پیشبرد اهداف فنی و عمرانی شیلات استان دانست! ادعایی که از مدت ها قبل به صورت یک نمایش صرفا سیاسی انتقادات کارشناسان فنی و بخش قابل توجهی از سرمایه گذاران را به همراه داشته است.
بیشتر بخوانید
همه اخبار تخلفات شیلات استان گلستان اینجا
یکی از مهمترین استعداد های شیلات استان را باید مجتمع میگو گمیشان دانست.
مجتمعی که بنا بود با میلیاردها تومان هزینه از بیت المال و تامین زیرساخت های آن نقش ملموسی در توسعه ی اقتصادی استان داشته باشد.
در همین رابطه انصافا مسئولین ارشد استانی نیز کمک بودجه ای شایانی را به این مجتمع از سال ها قبل تخصیص داده تا اهداف پرورش میگو در ایده آل ترین شرایط تامین گردد.
متاسفانه با تلفات مشکوک و مرموز و سرنوشت مبهم بیش از ۲۰هزار مولد میگوی سالم در مرکز آموزش میگو گمیشان بصورت یکجا و دفعتا واحده و متعاقبا ورود مشکوک بیماری لکه ی سفید که در مقیاسی مهم به عدم تامین مصوبات مربوط به مقابله با بحران و بیوتروریسم باز می گشت در سال گذشته مجتمع میگوی گمیشان قربانی مدیریت غلط و غیرکارشناسی مدیرکل شیلات گلستان گردید تا خساراتی سنگین به بیت المال،بخش خصوصی و اقتصاد استان وارد شود و ضربه ای جبران ناپذیر به مسئله ی تولید بعنوان اولویت اصلی نظام اسلامی و رهبری معزز وارد گردد.
در این رابطه با نگاهی به قبل از بحران لکه ی سفید در می یابیم که قبل از ویروس خطرناک وایت اسپات مدیریت غلط پروژه های عمرانی و دستی مرموز در اجرای این پروژه ها باعث شد تا بحران آبرسانی خللی اساسی به امر پرورش وارد کرده و پرورش دهندگان را با مشکلاتی اساسی و تنشی جدی مواجه کند و نیز هزینه هایی هنگفت را به بیت المال و مجموعه های مختلف استان و مرتبط با بحران تحمیل نماید.
هزینه هایی که تا کنون هم برخی از آنها به پیمانکاران بخش خصوصی و دستگاه داران پرداخت نشده و حاشیه هایی را به بخش خصوصی فعال در زمینه ی عمرانی وارد کرده است.
سوء تدبیر و بی قیدی قابل بحث و قابل تامل مدیریت شیلات گلستان و نوع برخورد خاص وی با پیمانکاران باعث شد تا امروز وضعیت عمرانی و زیر بنایی مجتمع میگو بشدت آسیب پذیر شده و در آتیه ای نه چندان دور مجتمع و سرمایه گذاری در آن را با تهدیداتی جدی و بحرانی دیگر مواجه نماید.
در میان همه ی این ها باید گفت با وجود حمایت همه جانبه ی مسئولین اقتصادی استان در جذب بودجه به دلیل سوء مدیریت مدیرکل شیلات گلستان و تحمیل نظر وی به بخش های تخصصی و عمرانی هنوز هم وضعیت اجرای پروژه های زیربنایی مجتمع میگو در هاله ای از ابهام قرار دارد.
بدین صورت که تا همین لحظه با وجود گذشت سالیان متمادی از شروع فرآیند مناقصات پروژه های زیربنایی مجتمع پروژه ها تکمیل نشده و پیمانکاران این پروژه ها بدلیل افزایش چند برابری قیمت ها نسبت به سال ها قبل(زمان شروع اجرا)شرایطی سخت و دشوار را برای ادامه ی کار در پیش خواهند داشت.
از طرفی ظهور بحران مرگ بار و نحس کرونا نیز در ادامه ی کار پیمانکاران به شکلی اساسی اخلال کرده و شرایط اجرای کار را در آن محیط با شرایط بهداشتی نامساعد و بیابانی عملا غیرممکن ساخته است.
اما در این بهبهه و اوج بحران و شرایط سخت و واقعا دشوار پیمانکاران مدیرکل شیلات گلستان که عملا چندین سال به پیمانکاران و روند اجرای پروژه خلل و خسارت وارد نموده سعی دارد تا پیمانکاران پروژه های زیربنایی مجتمع میگو را زیر خرده فرمایشات دیرهنگام خود شکسته و پیمانکاران را در شرایط بحرانی کشور و دشواری های تامین نیروی انسانی ماهر قربانی تبرئه ی خویش از سالها سوء مدیریت نماید.
این فرار به جلوی مدیریت شیلات گلستان و حرکت نمایشی وی در این مقطع بحرانی پیدایش ویروس کرونا باعث شده تا وی طی مکاتباتی با پیمانکاران بخش خصوصی خواستار ادامه ی کار در این شرایط بحرانی شود و عملا بر مدت ها و سال ها سوء مدیریت خویش در قبال پروژه های عمرانی سرپوش گذارد!مکاتبه ای که صرف نظر از قصد فعلی مدیرکل پرحاشیه و متخلف شیلات گلستان ناکامی وی در مدیریت پروژه های زیربنایی مجتمع میگو را رسانیده و کارنامه ی پوشالی وی را اساسی زیر سوال می برد و سندی بر بی کفایتی وی نیز بشمار می رود.
اما سوالاتی اساسی در قبال نامه ی صادره ی مدیرکل شیلات پیش می آید که در ذیل مورد اشاره قرار خواهد گرفت:
۱_در تمام مدت تعویق این پروژهای حساس و اولویت دار مدیرکل شیلات گلستان دقیقا چه می کرده و عوض اعتماد و حمایت همه جانبه ی مسئولین ارشد استان و سازمان شیلات ایران را چگونه داده است؟!
۲_چه رابطه ای بین تعویق در اجرای پروژه تا به امروز و نوع روابط قبلی مدیرکل شیلات با پیمانکاران وجود داشته است؟!
۳_در بین همه ی ادعاهای کذایی مدیریت شیلات گلستان و آمارهای خلاف واقع وی در خصوص پروژه های زیربنایی مسئولین پر مدعای سازمان شیلات ایران و بویژه حامیان مدیرکل شیلات در این سازمان دقیقا کجا بوده و چه می کردند؟!
۴_مگر نه اینکه تاخیر در اجرای این پروژه خساراتی اساسی را به بیت المال و بخش خصوصی و پیمانکاران وارد کرده است؟!براستی مدیرکل شیلات و حامیان وی در قبال این خسارات چه توجیهی خواهند داشت؟!
۵_حالا و در شرایطی که بحران فراگیر کرونا کار را در مجتمع میگو بسیار دشوار کرده و هزینه های اجرای کار تحمیلی به پیمانکاران بخش خصوصی بدلیل تورم و افزایش قیمت ها را به شکلی چند برابری تحت تاثیر قرار داده واقعا پاسخ عملی مدیرکل در قبال این تحمیل هزینه به بیت المال و مجریان پروژه چه خواهد بود و بناست چگونه نسبت به جبران خسارات به بیت المال و مردم پاسخگو باشد؟!
در پایان انتظار می رود مسئولین ارشد سازمان شیلات ایران و دستگاه های محترم نظارتی استان و بویژه دستگاه قضائی فکری به حال بلبشوی مدیریتی در شیلات استان کرده البته اگر بناست عملا به ندای رهبر فرزانه ی انقلاب در قبال جهش تولید لبیک گویند.