8 آذر 1396 مبارزه با فساد اقتصادی - مبارزه با فساد ،

حکومتی که در آن دزدان بزرگ و سطح بالا آزادانه بچرخند و آفتابه دزدان مجازات شوند این حکومت اسلامی نیست

حکومتی که در آن دزدان بزرگ و سطح بالا آزادانه بچرخند و آفتابه دزدان مجازات شوند این حکومت اسلامی نیست

 

بسم رب المستضعفین

سیاست مسئولین از دفاع از محرومین به حمایت از سرمایه دارها نشود

خدا نیاورد آن روزی را که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما پشت کردن به دفاع از محرومین و رو آوردن به حمایت از سرمایه دارها گردد و اغنیا و ثروتمندان از اعتبار و عنایت بیشتری برخوردار شوند. معاذالله که این با سیره و روش انبیا و ائمه معصومین – علیهم السلام – سازگار نیست. امام روح الله
هر پیامبری که ظهور کرده، همواره مردم مستضعف و مردمی که مورد ظلم واقع شده اند گرد او جمع شدند و او را یاری کردند و از قضا اشراف و قدرتمندان شهر که تغییر وضع موجود را بر نمی تافتند به مقابله با او پرداخته اند. انقلاب ما نیز به دست مستضعفان و برای آن ها بود. با نگاهی به انتخابات های اخیر متوجه تغییری جدی در سبد آراء مردم می شویم. تغییری معنادار که نشان دهنده ی کاهش حضور طبقات پایین و مستضعف جامعه در انتخابات است که از اثر گذاری خود در حاکمیت نا امید شده اند. اینها خودشان را متعلق به آرمان ها می دانند اما آرمان ها را در مسئولین کشور نمی بینند. این امر نشان از انحراف در حکومتی است که برای مستضعفین تشکیل شده بود و گویی که چندین سال است که به دست سرمایه داری افتاده.
این تذکری جدی به نهادها و مسئولین مختلف کشور است که باید در مبانی حکمرانی خود اندیشه کنند و عملکرد خود را باز بینی نمایند. اگر تغییری جدی در رفتارهای حاکمیتی ایجاد نشود بدانید دیگر آن هایی که درد فقر و محرومیت را چشیده اند تا آخر خط با ما نخواهند بود.
صرف اینکه بگوییم ما مسلمانیم و اسممان جمهوری اسلامی است و ظواهر را رعایت کنیم چیزی درست نمی شود. باید روح اسلام و عدالتخواهی در تک تک نهادها و قوای کشور به وضوح لمس شود.

نماز جمعه جای کار حزبی و جناحی نیست و به ظواهر اسلامی نباید ختم شود

همین نماز جمعه هم نباید به ظواهر اسلامی منتهی شود. اینجا ظرفیت عظیمی دارد که برای حل مشکلات مردم می تواند توده ها را بسیج و متمرکز کند. شأن نماز جمعه، امربعروف و نهی از منکر از مسئولان و اصحاب ثروت و قدرت و کسانی است که به نام دین با مردم سخن می‌گویند. اینجا باید نقطه تماس مردم با روحانیت باشد تا روحانیت به عنوان پدر معنوی جامعه، مردم را هدایت کنند. نه جایگاهی برای حرف های تکراری یا کارهای حزبی و جناحی.

حوزه های علمیه از مردم دور شده اند

به تبع نمازجمعه ها حوزه های علمیه نیز تحت همین معنا هستند. آنجا نیز باید محل ارائه برنامه برای دنیا و آخرت مردم باشد. حوزه علمیه باید به مسائل کف جامعه و زندگی مردم اندیشه کند اما متاسفانه ما در حوزه های علمیه با چیزی به نام “اشرافیت حوزوی” مواجه هستیم. بعضا آنقدر قشر خاصی از جامعه شدند که باعث شده مسیر حوزه از مسیر مردم جدا شود و برنامه ای جدی برای حل مسائل روزمره زندگی نداشته باشند بسیار قابل تامل است که با دور شدن نهادهای دینی از زندگی مردم، مردم نیز روز به روز از دین دورتر می شوند.

 

چرا شورای نگهبان سیاست های انتخاباتی رهبر انقلاب را اجرا نکردند؟

وقتی می گوییم نظام ما اسلامی است یعنی انتخابات ما نیز تفاوتی جدی با انتخابات در دیگر کشورها دارد.
در جهان سلطه عملاً انتخابات ها «نمایش» مردم‌سالاری است و بازیِ جابجاییِ قدرت و ثروت بین اشراف چپ و راست، یا جمهوری‌خواه و دموکرات یا…
قانون اساسی کشور ما میخواهد این نحوه اشتباه نظام سیاسی-اقتصادی را کنار بزند و برای این مکانیسم احراز صلاحیت را پیش بینی کرده. شورای نگهبان همیشه خار چشم دشمنان بوده اما متاسفانه در انتخابات های اخیر شاهد بودیم مکانیزمی که می توانست محقق آرمان های انقلاب اسلامی باشد توسط شورای نگهبان وسیله ای شد جهت مصلحت سنجی و خودش فضا را برای دو قطبی های باطل سیاسی باز کرد.
رهبری 7 ماه قبل از انتخابات سیاست های کلی انتخابات را ابلاغ کرده بودند. توی این سیاست ها چه چیزی آمده بود؟ می بایست فرآیند احراز صلاحیت ها مشخص شود. می بایست شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان در چارچوب قانون اساسی مشخص شود. می بایست شرایط لازم برای رجلیت سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن مشخص شود.
اما این سیاست ها اجرایی نشد و توضیح قانع کننده ای نیز پیرامون آن و نحوه احراز صلاحیت ها بیان نشد.
بعد دیدیم که نامزدهایی که تایید شده بودند جلوی چشم میلیون ها نفر مخاطب داخلی و خارجی آن همه فساد از همدیگه رو می کردند. آیا این مسائل جمهوری اسلامی را در مظان اتهام قرار نداد؟ این سلامت ذهنی مردم را خراب نکرد؟ بین مردم بسیار جای شک و شبهه است که چرا و چگونه از بین آن همه کاندید فقط این کاندیدا تایید صلاحیت شدند؟ با کدام معیار و ملاک؟ شورای نگهبان نمی خواهد یک بار برای همیشه تکلیف رجلیت سیاسی و مذهبی را مشخص کند؟
باید دقت کرد که ایستادن جلوی حق و اراده ی مردم بدون پاسخی قانع کننده، بعد از انتخابات باشد یا قبل از آن، زمینه سازی برای شورش اشرافیت بر جمهوریت است.

 

نکند که هر کس به تناسب پست و مقامش اجازه ای متفاوت داشته باشد!

تکلیف این مفاسد باید مشخص شود. اگر این حرف ها دروغ بود باید اعلام برائت شود و مشخص شود چطور افرادی دروغ گو باید بر ما حاکم باشند و چگونه تاکنون بر مسند های مدیریت این ملت انقلابی و مبارز تکیه زده اند؟! و اگر این حرف ها راست و درست بود چرا این افراد تایید صلاحیت شدند و باید سریعا با آن ها برخورد شود.
حالا که همه مردم می دانند و همه نامزدهای انتخاباتی موافق برخورد با مفسدین بودند منتظر برخورد جدی از طرف دستگاه قضایی و نظارتی هستیم. اگر در این موارد برخوردی را نبینیم به این معناست که بزرگان نظام با خود رودربایستی دارند و حکومت و مبارزه با فساد برایشان امری جدی نیست!! مگر می شود در مبارزه با فساد اجازه گرفت. مگر می شود برای برخورد با فردی از برادرش اجازه بگیرند؟ مگر می شود برای برخورد با فساد یک فرد، به حزب و گرایش سیاسی اش نگاه کرد؟! نکند که هر کس به تناسب پست و مقامش اجازه ای متفاوت داشته باشد!!
حکومتی که در آن دزدان بزرگ و سطح بالا آزادانه بچرخند و آفتابه دزدان مجازات شوند این حکومت اسلامی نیست.

 

ازمناظرات صدای آرمان های انقلاب شنیده نشد

یکی دیگر از مسائل این بود که در مناظرات بین کاندیدها بعضی از آرمان های انقلاب اسلامی مطرح نگردید و حتی اسمی ازشان نیامد و نگاه گزینیشی به آرمان ها وجود داشت. نه مبارزه ی با آمریکا، نه مساله ی جهان اسلام، نه بحث حمایت از نهضت های آزادی بخش و نه جمهوریت، نه حرکت به سمت مطالبه و برقراری عدالت جهانی و مبارزه با نظام سلطه. گویا آرمان های انقلاب صدایی در مناظرات نداشته است. آیا فراموش کرده ایم که با دوری از آرمان های انقلاب حتی معیشت مردم را هم نمی توان تامین کرد؟!
وقتی آرمان های انقلاب از سوی ائمه جمعه، مراجع تقلید، قوه قضاییه، قوه مجریه، مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان، صدا و سیما و دیگر نهادهای حکومتی و غیرحکومتی به خوبی بیان و یا اجرا نمی شود جامعه خالی از آرمان خواهد شد و در طی زمان سیاست تبدیل به امری بی هویت و مبتذل می شود. وقتی جمهوریت و اراده مردم در حکومت کم اهمیت شده و دایره آزادی سیاسی تنگ می شود، تعریف آزادی به بی بند و باری تقلیل می یابد، هدف حکومت اسلامی که همان رشد و بالندگی انسان هاست محقق نخواهد شد.

 

صدای کارگران که چند ماه حقوق نگرفته اند را نمی شویم؟

باید به حسب واقع، به حسب انصاف، به حسب وجدان، این مردمی که شماها را روی کار آورده‌اند، این مردم زاغه نشین که شماها را روی مسند نشانده‌اند ملاحظه آنها را بکنید، و این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست، و یک انفجار حاصل بشود. از آن روز بترسید که ممکن است خدای نخواسته یکی از «ایام الله» باز پیدا بشود. و آن روز دیگر قضیه این نیست که برگردیم به ۲۲ بهمن. قضیه [این‌] است که فاتحه همه ما را می‌خوانند!
کارگران معدن یورت، کارگران کارخانه فولاد بویراحمد و دیگر کارگرها و تعطیلی کارخانه ها را دیدیم. این ها با آن همه مشتقتی که داشتند، با کار کردن در 1000 متر ریز زمین چند ماه حقوق نگرفته بودند. بعضی از همین ها چند وقت قبلش برای نگرفتن حقوقشان اعتراض کرده بودند اما صدایشان به گوشی نرسید. بعضیا حتی آزادی اعتراض نداشتند و با برخی اعتراض هایشان برخورد امنیتی صورت گرفت. حتما باید در کوره ذوب شوند؟ حتما باید در معدن دفن شوند تا به سراغشان برویم؟
بدانید، معدن یورت به ما این هشدار را داد که لگدهای کارگران به ماشین رییس جمهور تنها هشداری به دولت وقت نبود بلکه هشداری به مجموعه جمهوری اسلامی بود که یوم الله نزدیک است. بیدار شوید.

 

 

 

برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه
1
حسینعلی شعبانی
  • 1396/9/8 - 13:42:53

استادبزرگوارجناب خادملوی عزیزنمیدانم رهبری چرااستین بالانمیزنند مگر ایشان این مقالات رانمیخوانند مگرگزارش وضعیت مردم به عرضشان نمیرسد تاانجا که حقیر به یاددارم زمانی هرروزساعت 3بامدادازکلیه دوایر گزارش روزانه خودرا به بالاترین مرجع اداره تحویل وادارات نیزتوسط دفتر مقام رهبری به عرض ایشان میرسیدمثلااگردریک ماه امارسرقت یک کلانتری بالامیرفت کلیه مسئولین بخصوص رئس کلانتری زیرسئوال بودندوحتی منجربه تعویض وی میشدحال نکندروال عوض شده ورهبری از فشارمضاعف برمردم اگاه نمیشوند تاانجاکه حقیرمطلعم رهبری شخصا افرادی درمیان مردم دارندکه گزارششان برای رهبری حجت است وگاهاخودنیز به صورت غیرمحصوص درمیان مردم رفته وازوضعیت اگاه میشوند حال چرانمیدانم شایدمصلحتی است صلاح مملکت خویش...

دیدگاه شما :
عکس/آیا رئیس‌جمهور این فرد را که برای عکس گرفتن در کنارش قرار دارد را می‌شناسد؟/ آیا پزشکیان از هویت او مطلع بود یا نبود؟ عکس/انتصاب با سوابق هتاکی و فحاشی به شهدای جان فدای مردم ایران؛ به مدیرعاملی ابر پالایشگاه نفت و بزرگترین شرکت قیرسازی در ایران و خاورمیانه اصرار رسانه‌های اصلاح‌طلب بر مذاکره با امریکا/ اگر می‌توانی بزن، اگر نمی‌توانی، صبر و پایداری کن؛ و اسیر هیجان مشو فیلم، جزئیات و تصاویر/ سوال از رئیس جمهور؛ عناصر بدسابقه در دولت روز به روز بیشتر می‌شوند؟! خوابگاه دانشجویی دختران مجدد دچار آتش سوزی شد +بسته عزاداری به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر مهربانی و شهادت امام مجتبی(ع)/ چرا امام‌ حسن(ع) شجاع‌ترین چهره تاریخ اسلام است؟ افشای بازدید مالک تلگرام از مرکز صهیونیستی در باکو چگونه موساد در لبنان با تلفن همراه جاسوس جذب می‌کند؟ جزئیات دستگیری یکی از عوامل گروهک جیش‌الظلم شماره موبایل محسنی اژه‌ای شماره موبایل آقای اژه ای شماره موبایل شخصی آقای اژه ای شماره تماس مستقیم آقای اژه ای شماره موبایل آقای محسنی اژه‌ای تماس مستفیم با اژه ای ارتباط و تماس واکنش حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به اظهارات اخیرپزشکیان جزئیات تازه از ماجرای مرگ مرحوم میرموسوی متهم فوت شده در لاهیجان اقدام اسپانلو دادستان انقلابی و تلاشگر استان گلستان در راستای حفظ چند صد میلیارد پول بیت المال در شهرداری گرگان طرز درست کردن عصاره لیمو سیر و جعفری برای درمان پاکسازی و سم زدایی کبد و گرفتگی عروق قلب/طب سنتی, نحوه تهیه عصاره سیر لیمو جعفری, نحوه تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره لیمو سیر و جعفری, طرز تهیه عصاره سیر لیمو جعفری عکس اسناد/ درخواست مطالبه گران انقلابی گلستان از وزیر راه و شهرسازی در راستای دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان گلستان انتصابات افراد مسئله دار مسعود پزشکیان نهمین رئیس‌جمهور و رئیس چهاردمین دولت جمهوری خانم ترک فرماندار کردکوی! مگر بیت المال شهرداری ارث پدرتان است؟ ظریف را بیشتر بشناسید/ از شانتاژ و جنجال تا ژست استعفا محمد جواد ظریف رئیس شورای موسوم به «شورای راهبری کابینه» پیدا و پنهان رای اعتماد نمایندگان به لیست رئیس جمهور عکس/بازگشت تیم زنگنه به وزرات نفت فیلم و عکس/سخنان کامل رهبرانقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم قرار است، تیم اقتصادی مسعود پزشکیان چگونه مشکلات اقتصادی را حل کند؟ مداحی و فیلم/به مناسبت اربعین/ ابا عبدالله الحسین؛ این راه، راه عشق است فیلم و عکس/ انتقاد خادملو مطالبه گر گلستانی به ایجاد کانال اتصال خلیج گرگان به دریای خزر در بستر شن روان/ پیش بینی خشک شدن کانال ایچاد شده تا 4 سال دیگر در شهرداری شهرستان کردکوی چه خبر است ؟ _ ۱ اسناد/آزمون بزرگ برای مدیرکل راه و شهرسازی و نهادهای نظارتی در تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات نظام مهندسی استان گلستان عکس/صدور مجوزهای کیلویی و بدون حساب و کتاب برای استخراج ید از اراضی شمال گلستان فیلم/این موشک ضد موشک ندارد آسیب شناسی مدیریت / مدیران استان گلستان برخلاف دولت انقلابی , مردمی ,سخت کشی و فسادستیزی شهید رئیسی , انتصاب باندی و ناکارآمد , کار نمایشی , صددرصد انتقادپذرنبودن , عدم مبارزه با فساد, برکناری کارکنان جریان انقلابی و مطالبه گر,, ریخت پاش بیت المال و ... از جمله عملکرد آنان میباشد مطالبه گری/مطالبه گری از دیدگاه اسلام و در کلام رهبران انقلاب/مطالبه گری چیست؟/هدف مطالبه گری/ مطالبه گری در کلام رهبری مطالبه گری در نهج البلاغه مطالبه‌گری‌ها منطقی دلیل ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس مشخص شد +جزئیات ترور اسماعیل هنیه در تهران/ علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. كساني كه كار را نمي‌شناسند ولي مسئوليت قبول مي‌كنند، خائن هستند. پرونده پولشویی موسسه نور روی میز حجت الاسلام محمدرضا مزیدی رئیس پاک دست و عدالت محور دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان گلستان فیلم/دلیل شهادت مصطفی نوروزی و مهدی جهانتیغ و محسن جعفری/لحظه پیدا شدن پیکر شهیدان وزارت اطلاعات(مصطفی نوروزی،مهدی جهانتیغ،محسن جعفری) از آب های دریای عمان انتشار لیست ثبت نام کنندگان انتخابات هیت مدیره نظام مهندسی استان گلستان قبل از تایید صلاحیت+اخبار نظام مهندسی ساختمان استان گلستان جمعه روز یک انتخاب مهم است/ اکثر دولتمردان روحانی در ستاد این نامزد اصلاح طلب مستقر شدند واکنش‌ها به مناظره دوم جلیلی و پزشکیان با نظرات پزشکیان درباره استادیوم رفتن زنان، فیلترینگ و مزایای نایب رییسی مجلس بیشتر آشنا شوید کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود را برای اطلاع عموم منتشر می‌کرد با ستادی ملغمه‌ای و شترمرغی نه می‌توان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه می‌توان آن را به اجرا گذاشت. امروزه در نقطه حساس و بزنگاه تاریخی قرار داریم؛ برای ما جای تعارف و درنگ وجود ندارد این همان چیزی است که اصلاح‌طلبان دوست ندارند در مورد آن حرف بزنند./اکنون آن پایگاه رأی کجاست؟ اوضاع کشور در دولت پزشکیان قابل پیش بینی است/ منتظر باک‌های میلیونی بنزین باشیم؟ اولین مناظره مرحله دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری یسعید جلیلی و پزشکیان در تلویزیون جزئیات جدید از قتل پنج نفر در روستای قزلجه از توابع شهرستان رزن همدان با سلاح گرم سند بر وقوع فجایع گسترده ی اقتصادی در مجموعه ی مدیریتی شیلات استان گلستان/ با عبرت از حواشی پرونده سه هزار میلیاردی شیلات بعنوان محصول عملکرد اصلاح طلبان با انتخاب کاندیدای اصلح و فسادستیز به عقب بر نگردیم +سند انتخابات ترسیم مسیر عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد و تجلی عزت و اقتدار کشور است رئیس ستاد انتخابات گلستان: اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری در گلستان/ بیش از ۵٩١ هزار تعرفه اخذ رای استفاده شد