به گزارش "پایگاه عدالت خواهان ایران" هاشمیطبا: دلواپسان، دستِ دولت را گاز میگیرند!
«مصطفی هاشمی طبا» در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: «برای مخالفان دولت آقای روحانی اگر دست خود را آغشته به عسل کرده و در دهان آنها نیز بگذارد آنها باز هم ناشکری کرده و دست او را گاز خواهند گرفت. لذا این نوع مخالفتها اتفاقاً مخالفتهایی است که همسو با دشمنان در خارج؛ علیه مدیریت کشور انجام میشود…دولت آقای روحانی دولتی است که عاقلانه و سنجیده عمل و حرکت میکند ولو اینکه اشتباهاتی نیز داشته باشد…مدیریت سیل در کشور با حداقل تلفات را میتوان از عملکرد خوب دولت دانست…لذا اینگونه برخوردهای تخریبی علیه دولت و سایر نهادها، کفران نعمتی عجیب است که برخی جریانات انجام میدهند».
هاشمی طبا همچنین در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت: «در هر بحرانی در کشور، مهمترین مسئله اعتماد متقابل مردم و مسئولان و از سویی اعتماد مردم به یکدیگر است. به نظر میرسد در وضعیت فعلی این اعتماد تا حدودی کمرنگ شده است و این مسئله میتواند عواقب بسیار مخربی را به همراه داشته باشد. بخش عمدهای از این بی اعتمادی مربوط به اقدامات مخربی است که در داخل و خارج کشور علیه دولت انجام میشود؛ یعنی فرض کنید که در همین شرایط وقتی دائم از صدا و سیمای ملی مطرح میشود که اقتصاد ما اقتصاد برجامی است و عامل بدبختی ما این نوع اقتصاد است…طبیعتاً مردم هم کم کم به دولت بی اعتماد میشوند».
چندی پیش و در اوج انتقادات به برجام و محقق نشدن وعدههای برجامی، روحانی گفت: «کفران نعمت برجام نکنید»!. اکنون نیز و در شرایطی که افکار عمومی از عملکرد دولت در ماجرای سیلاب در برخی استانهای کشور، ناراضی است، حامیان دولت، نمک بر زخم مردم پاشیده و با توهین به منتقدان و انکار عملکرد ضعیف دولت، هرگونه انتقاد را مساوی تخریب و آن را مصداق کفران نعمت معرفی میکنند!
متاسفانه این رویکرد نشانه خوی دیکتاتوری در اصلاح طلبان است. جماعتی که هیچگاه مسئولیت عملکرد خود را نمیپذیرد و با توهین و فحاشی در پی بستن دهان منتقدان است.
** حمله سعید حجاریان به سپاه و ارتش
«سعید حجاریان» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به سیلاب اخیر گفت: «جریانهای مختلف، از همان روزهای ابتدایی مانند دولت وارد مناطق سیلزده شدند. پس دولت نیز میتواند انتقادات خود را صریحاً به دیگران وارد کند، بهویژه درباره ساختوسازهای غیرکارشناسی و تخریبهای انقلابی. این مسئله را بهطور مشخص در تأسیسات حملونقل، از جمله خطوط راهآهن مشاهده کردیم که عملاً راه عبور آب را مسدود کرده بود.»
این فعال اصلاح طلب در ادامه گفت: «مسئولیت مدیریت بحران برعهده دولت است و سایر نیروها، اعم از مردمی و نظامی باید تابع این مدیریت باشند و تکروی را تعلیق کنند. حتی اگر حجم تخریب سیل به حدی بوده است که مدیریت بحران از پس آن برنمیآمده، مجوز تعرض دیگران صادر نمیشود و دولت باید افراد قویتری را جایگزین کند».
حجاریان در ادامه در پاسخ به این سؤال که «اصالتاً سهم دولتها در نظام جمهوری اسلامی در ایجاد ناکارآمدی چه اندازه است؟ و مثلاً حضور برخی نهادها؛ چه نظامی و چه مالی و توازی آنها چه تأثیری در میزان ناکارآمدی دولتها دارد؟» گفت: «ناکارآمدی دولت، برخلاف سایر نهادها آشکار است، زیرا تحفظ چندانی وجود ندارد و همه کارهای دولت در معرض دید و داوری مردم است، اما سایر نهادها فاقد شفافیت هستند».
وی در پایان در اظهارنظری تأمل برانگیز گفت: «باید توجه کنیم بحران بیاعتمادی به بحران بیاعتباری ختم میشود تا به آنجا که مردم داور بیطرف خارجی را به گونههای وطنی ترجیح میدهند».
اکنون نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش و همچنین نیروهای بسیجی در کنار روحانیون، دانشجویان و گروههای جهادی در استانهای سیل زده مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و این حضور تحسین برانگیز، مرهمی بر زخم مردم در این مناطق بوده است.
اما هر جا پای همدلی و وحدت و خدمت رسانی به مردم به میان میآید، جماعت اصلاح طلب به میدان آمده و با دوقطبی سازی سعی در ایجاد تفرقه و ایجاد نارضایتی در مردم دارد.
** موسویان: نباید آمریکا را عصبانی کنیم!
«حسین موسویان» عضو سابق تیم مذاکره کننده هستهای که اکنون در آمریکا اقامت دارد در مصاحبه با روزنامه همشهری گفت: «تعداد کشورهایی که با ایران مشکل اساسی دارند، کم نیستند. آمریکا، اروپای غربی، اروپای شرقی، استرالیا، کانادا، کشورهای عربی متعدد همه به نحوی در روابط با ایران مشکلات جدی دارند. کشورهایی مثل ژاپن و کره جنوبی جنجال نمیکنند اما در هنگام فشار آمریکا به ایران، فوراً چراغهای روابط با ایران را یکی بعد از دیگری بی سر و صدا خاموش میکنند»
موسویان در ادامه گفت: «مهمترین اولویت سیاست خارجی ایران در سال ۹۸ باید مهار روند افزایشی خطرناک تنش با آمریکا باشد».
عقب نشینی و استیصال در مقابل نظام سلطه-به رهبری آمریکا- طرف مقابل را به گستاخی و فشار بیشتر تشویق و ترغیب میکند. در مقابل، ایستادگی و مقاومت و مواجهه از موضع قدرت و اقتدار، نظام سلطه را وادار به عقب نشینی میکند.
غنی سازی ۲۰ درصد - با کاربردهای فراوان از جمله تهیه دارو برای بیماریهای خاص-، ارتقای صنعت موشکی - که امنیت را به ارمغان میآورد- و دیگر پیشرفتها در حوزههای دیگر همگی در نتیجه ایستادگی و اقتدار به دست آمده است.
از سوی دیگر ارتباط راهبردی با کشورهای منطقه از جمله عراق، نتایج بسیار مهمی در بر خواهد داشت. براساس منابعی که گمرک اعلام کرده است، طی ۱۱ ماه سال گذشته حدود سه میلیارد دلار صادرات ایران به اروپا بوده که تقریباً یک سوم صادرات ما به عراق میباشد. یعنی صادرات ایران به عراق، به تنهایی سه برابر کل اتحادیه اروپا بوده است.
متاسفانه یک جریان خاص در داخل کشور، پیشرفت کشور را در گرو رابطه با آمریکا میبیند. این در حالی است که برجام به عنوان یک مثال روشن، نتیجه این رویکرد غلط را به خوبی نشان میدهد. دلار ۱۳ هزارتومانی، پراید ۵۰ میلیونی، سکه ۵ میلیونی، گوشت ۱۲۰ هزارتومانی و رکود در واحدهای تولیدی و کاهش سرمایه گذاری خارجی و…همگی از نتایج برجام و به عبارتی نتایج اعتماد به آمریکا است.