به گزارش پایگاه عدالت خواهان" به نقل از رادکانا؛ امیر قاسمی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به طور کلی فضای سبز برخلاف معنایی که ممکن است در اذهان عمومی ایجاد کند، تنها محلی دارای درخت و گیاه نیست، بلکه نماد و سمبلی از تفکرات فرهنگی و اجتماعی یک جامعه است.
وی افزود: رشد و توسعه روزافزون شهرها، عوارض مدرنیسم و زندگی شهرنشینی، توسعه هر چه بیشتر کالبدی، کیفیتی و کمیتی فضای سبز و پارک را که در بهبود شرایط محیط زیست نقش مؤثر دارد بشدت ایجاب می کند.
نائب رئیس شورای شهر کردکوی خاطرنشان کرد: محدودیت امکانات تفریحی، آلودگی هوا و صدا، فشارهای حاصله از کار روزانه و مشکلات تأمین هزینه زندگی آثار نامطلوبی در حیات سالم و فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و رفاهی شهرنشینان باقی می گذارد که با توسعه سریع فضاهای سبز، دگرگونیهای این عوامل نامطلوب انکارناپذیر می شود و احتیاجات مردم را در بهره برداری از امتیازات مفید این گونه مکانها روزافزون می سازد.
قاسمی اذعان کرد: ایجاد پارک، باغ و فضای سبز در شهرها و حومه آنها تأثیر بسزایی در فعالیتهای اجتماعی و تأمین اقتصاد سالم منطقه و افزایش توان کار و فعالیتهای مردم داشته و شکل جدید و رضایت بخشی بر زندگی آحاد شهروندان می شود.
وی تصریح کرد: در حقیقت علل اصلی ایجاد فضای سبز جلوگیری از تغییرات غیرطبیعی دما، کمک به کاهش وجود غبار و آلودگی هوا، زیباسازی و سلامت روحی و روانی و… می باشد.
نائب رئیس شورای شهر کردکوی با بیان اینکه مدیریت فضای سبز شهری تنها محدود به مقولات مشخصی چون حفاظت از فضای سبز و درختان یا نحوه مدیریت پارکها و کمربندهای سبز شهری ( همچون بلوارهای خیابان ولیعصر ) نبوده، یادآور شد: بلکه موضوعات وسیع و متنوعی را در بر می گیرد که از جمله می توان به برنامه ریزی و هدایت فعالیتهای کاشت و استقرار گونه های متنوع گیاهی و سازگار با شرایط اقلیمی اشاره کرد.
انتهای پیام/