همانهایی که مقصر اصلی وضع موجود کشور هستند امروز که فصل پاسخگویی رسید می خواهند خود را جدای از دولت اعلام کنند تا از مسئولیت شانه خالی کنند با اجرای پروژه استعفای رئیس دولت بر ناکارآمدی و ضعف و بن بست مدیریتی دولت سرپوش بگذارند و همه هزینه ناکارآمدی و خرابکاری دولت را بر کل نظام و کشور تحمیل کنند
به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" "خطبه29 آذر ماه 1398 شهرستان عباس آباد خطیب ارزشمندحضرت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی بخشی از خطبه دوم نمازجمعه که توسط امام جمعه انقلابی شهرستان عباس آباد ایراد گردید بدین شرح میباشد
خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوا، به مبارزه با نفس اماره، دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
نمازجمعه در بیان رهبر حکیم انقلاب قرارگاه ایمان، قرارگاه تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق است که با حضور شما مردم خوب و مومن در هر آدینه ای این قرارگاه جنگ معنوی، اعتقادی، ایمانی و سیاسی شکل می گیرد و امام جمعه مؤظف است بعنوان فرمانده این قرارگاه در هر خطبه ای خود و همه مومنان را توصیه به تقوا کند که البته نگاه ما به تقوا محدود به جنبه فردی و در ارتباط با مسائل فردی است که غالبا تقوا و پرهیزگاری را رعایت ظواهر شرع و انجام واجبات و ترک محرمات می دانیم اینکه نماز بخوانیم، روزه بگیریم، وجوهات شرعی را بپردازیم، گناه نکنیم، دروغ نگوییم، بداخلاقی نکنیم اینها یکی از ابعاد تقواست که آن بُعد فردی و البته با اهمیت است.
اما مهمتر اینکه در اندیشه امام انقلابی ما تصحیح نگاه محدود و تقلیل نگرانه به مفهوم عمیق و ژرف تقوا است. که واژه تقوا بر اساس آموزه های دین اسلام ابعاد وسیعتری دارد که ما از آن غفلت کردیم و آن تقوای اجتماعی است و آن بُعد اجتماعی تقوا است که رهبری معظم بر اساس فرازی از دعای شریف مکارم الاخلاق امام چهارم امام زین العابدین تقوای اجتماعی را تبیین فرمودند که در این دعا آمده است: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَلِّنِی بِحِلْیةِ الصَّالِحِینَ، از خداوند میخواهیم که پروردگارا ما را به زیور صالحان و شایستگان بیآرای و وَ أَلْبِسْنِی زِینَةَ الْمُتَّقِینَ، وجودم را با لباس پرهیزگاران بپوشان.
حالا لباس پرهیزگاران چیست؟ لباس پرهیزگاران و زینت متقین مربوط به امور اجتماعی است که سیدالساجدین اینگونه بیان می کنند که خدایا فِی بَسْطِ الْعَدْلِ، در گسترش عدالت وَ کظْمِ الغَیظِ، فرو بردن خشم وَ إِطْفَاءِ النَّائِرَةِ، خاموش کردن آتش فتنه ها وَ ضَمِّ أَهْلِ الْفُرْقَةِ، رفع تفرقه و ایجاد وفاق وَ إِصْلَاحِ ذَاتِ الْبَینِ، و اصلاح بین مردم موفقم کن.
پس تقوای امروز این است که بجای آتش افروزی و خبرچینی و سخن چینی و هیزم کشی و این آن را به جان هم انداختن اصلاح ذات بین کنیم.
تقوای اجتماعی این است که بین برادران مومن مسلمان و انقلابی ایجاد ائتلاف کنیم آن کسی که از جبهه خودی هست، فرزند انقلاب است، فرزند این نظام است اما جدا شده است دلش شکسته است، رزمنده 8 سال دفاع مقدس است اما نسبت به بعضی از مسائل دلگیر است سعی کنیم که اینها را به دامن انقلاب برگردانیم نگذاریم کسی از جبهه انقلاب و از کانون انقلاب جدا شود وارد جرگه دشمنان بشود اگر وفاق و همدلی و وحدت ایجاد کردیم از تفرقه جلوگیری کردیم این تقواست.
گسترش عدالت، عدالت قضایی، عدالت اقتصادی، عدالت درگزینش ها، عدالت در تایید صلاحیت ها، عدالت در ایجاد اشتغال، عدالت در تقسیم فرصت ها و منابع کشور؛ اینکه همه مناطق کشور را یکسان دیدن، منابع را در سطح کشور و استان به طور یکسان تقسیم کردن و اینکه غرب و شرق نکردن از مسائل مهمی است که تحت عنوان عدالت تقسیم می شود که عدالت محوری ازنظر رهبری بالاترین رقم تقواست.
تقوای اجتماعی إطْفَاءِ النَّائِرَه است فرو نشاندن آتش و خاموش کردن فتنه ها است نه آتش افروزی که عده ای کأنه ماموریت دارند در بین افراد جامعه آتش افروزی کنند که رهبری معظم می فرماید که من می بینیم که برخی آتش افروزی سیاسی و جناحی می کنند یک عده ای در داخل کشور می خواهند عناصر گوناگون و جناحهای مختلف و افرادی از هریک از جناح ها را به جان هم بیاندازند، اختلاف ایجاد کنند اصلا از آتش افروزی خوششان می آید این خلاف تقوا است.
تقوا إطْفَاءِ النَّائِرَه است خاموش کردن آتش فتنه است، آتش افروزی خلاف تقوا است
متاسفانه امروز کسانی که استعفای رئیس دولت را مطرح می کنند به دنبال آتش افروزی در داخل کشور هستند
همان آتشی که در عراق و لبنان برافروختند تا کشور عراق و لبنان را بدون دولت کردند بقایای حزب بعث و بقایای حکومت جنایتکار صدام و عناصر تکفیری عراق طبق نقشه امریکا و اسرائیل و عربستان و امارات خواستار استعفای عادل عبدالمهدی شدند و کشور عراق را در کام و بی ثباتی و ناامنی فرو بردند ائتلاف غرب گرای لبنان نیز هماهنگ با خواسته امریکا و اسرائیل و عربستان از سعدحریری خواستند که از نخست وزیری استعفاء کند علی رغم مخالفت رهبر حزب الله لبنان او هم موافقت کرد و استعفاء داد و امروز هم به دنبال این هستند که برای تضعیف کشورهای هلال مقاومت پروژه بی دولت سازی را پس از عراق و لبنان در ایران اجرا کنند که امروز پروژه استعفای رئیس جمهور بخشی از راهبرد بی دولت سازی جمهوری اسلامی است که این توطئه اسرائیلی امریکایی یکی از اهداف اصلی اغتشاشات اخیر بود که برخی از افراطی ها و غرب گرایان کشور نیز به دنبال آن هستند
کسانی که در زمان انتخابات خود حامی روحانی بودند مردم را دعوت به انتخاب روحانی می کردند همانهایی که به دنبال تکرار و انتخاب مجدد روحانی بودند و نمایندگانی که با لیست امید منسوب به دولت وارد مجلس شدند و امروز دم از استعفای رئیس دولت می زدند اینها به دنبال چه هستند؟
همانهایی که مقصر اصلی وضع موجود کشور هستند امروز که فصل پاسخگویی رسید می خواهند خود را جدای از دولت اعلام کنند تا از مسئولیت شانه خالی کنند با اجرای پروژه استعفای رئیس دولت بر ناکارآمدی و ضعف و بن بست مدیریتی دولت سرپوش بگذارند و همه هزینه ناکارآمدی و خرابکاری دولت را بر کل نظام و کشور تحمیل کنند و هزینه حذف خود توسط مردم در انتخابات آینده را بر گرده نظام قرار بدهند و قواعد بازی را بهم بزنند و خود را به طلبکار تبدیل کنند درست آنچه که در انتخابات ٨٨ کردند.
با طرح استعفای رئیس جمهور و انحلال دولت این افراد به دنبال تطهیر خود و احیای رای خود و بازگرداندن سرمایه اجتماعی آسیب دیده خود هستند. از جمله اهداف آنها اغتشاشات تا انتخابات اسفند ماه و تعویق انتخابات می باشد.
هوشیار باشیم بدانیم کسانی که امروز فریاد استعفای رئیس دولت را سر می دهند چند هدف را دنبال می کنند:
اول اینکه: رئیس جمهور را از پاسخگویی دور کنند.
دوم اینکه: خود را از حمایت رئیس جمهور تبرئه و مبرا و تطهیر کنند.
سوم اینکه: خود را در انتخابات پیروز کنند رای خود را زنده کنند به مردم بگویند ما برای شما رئیس جمهور را مجبور به استعفاء کردیم.
چهارم اینکه: کشور را به آشوب بکشانند این خواست امریکاست. اولین بار امریکا استعفاء و بی دولت سازی را مطرح کرده است. پروژه بی دولت سازی را ابتدا امریکا و اسرائیل و عربستان کلید زده بودند چون به دنبال بی ثباتی و ناامنی جمهوری اسلامی و منطقه هستند.
پنجم اینکه: برخی از تحلیل ها این است که حداقل طرح استعفای رئیس جمهور در پروژه فشار بر حاکمیت برای پذیرش مذاکره با امریکا کارساز خواهد بود.
ششم اینکه: گفته اند با فقدان دولت احتمال سرنگونی نظام می رود حداقل می شود از نظام امتیازگیری کرد که این خواب تعبیر نخواهد شد و این آرزو را به گور خواهند برد.(تکبیرحضار)
اینها با طرح استعفای رئیس جمهور به دنبال اصلاح جامعه و رفع مشکلات و دلسوزی برای مردم نیستند بلکه به دنبال آتش افروزی هستند که رهبری معظم با قانون گرایی درست همچون انتخابات ٨٨ این گمان باطل را نقش برآب کرد اگر رهبری به دنبال حذف دولت بود از دولت حمایت نمی کرد نظر رهبری همیشه حفظ ساختار نظام است پس حمایت رهبر معظم انقلاب از تصمیم سران سه قوه در افزایش قیمت بنزین، ما را به این نتیجه می رساند که ما باید از کلیت استقرار دولت حمایت کنیم، هر انتقادی از دولت داریم باید از راههای خاص و قانونی آن پیگیری کنیم چون کشور بدون دولت دچار هرج و مرج می شود.
برخی از کسانی که مؤثر در فتنه بودند گفتند اگر مردانگی رهبری در حمایت از دولت نبود دولت سقوط کرده بود.
رهبری درباره کنار رفتن دولت فرمودند: آنهایی که می گویند دولت باید برکنار شود برنقشه دشمن، نقش آفرین هستند دولت باید سرکار بماند با قدرت، وظایف خود را در حل مشکلات انجام بدهد.
البته اینجا اعلام می کنیم مخالفت با استعفای رئیس جمهور به معنای تایید کارنامه دولت نیست بلکه در این زمان حساس استعفای رئیس دولت اصلا به صلاح نیست چرا چون:
اولا: دو ماه مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی، که کشور بدون دولت شود بدون برگزار کننده انتخابات می شود چه کسی سود می برد؟
آیا کسانی که به دنبال استعفای رئیس دولت هستند به دنبال عقب انداختن انتخابات نیستند چرا که هستند!
همانهایی که بر طرح استیضاح وزیر کشور برای گرانی بنزین بیش از طرح استیضاح وزیر نفت مُصر بودند برای به تعویق انداختن انتخابات بود بایستی اصرارشان بر استیضاح وزیر نفت باشد اما اصرارشان بر استیضاح وزیر کشور و برگزار کننده انتخابات بود.
اینها می خواهند انتخابات را به تاخیر بیاندازند کمی فکر کنیم.
ثانیا: بی دولت سازی ایده خطرناکی است که می تواند تبعات غیرقابل کنترلی داشته باشد پس در شرایطی که سالیان چند از عملکرد پرهزینه و ضعیف مسئولان دولت، گذشته است استعفای دولت در دو سال پایانی اش درمان درد جامعه نیست بلکه خود دردی مضاعف بر پیکر امنیت و اقتصاد کشور خواهد بود دولت باید بماند هم به خدمات ادامه بدهد و هم به جبران کاستی ها بپردازد هم باید پاسخگو باشد.
ثالثا: دولت باید مشکلاتی که ایجاد کرده است را حل کند آواری که درست کرده است بر دوش این ملت قرار داده است این آوارها را بردارد کشور را برگرداند به همانجایی که بود نه اینکه طرفداران دولت فشار بیاورند که رئیس جمهور استعفاء بدهد بعد زبان ها درازتر شود که نگذاشتند ما کار کنیم بعنوان قهرمان خود را مطرح کنند امت حزب الله و انقلابی اجازه نمی دهند کسانی که مشکلات برای کشور و مردم درست کرده اند با زبان دراز و با دست پیش و با دست برنده و قهرمانانه خارج شوند بلکه باید به این دولت استخوان در گلو کمک کرد تا خرابه هایش را آوار برداری کند و پاسخگو باشد
هم دولت باید پاسخگو باشد هم سران اصلاحات و سیاسیون و سلبریتی ها که مردم را گرفتار کردند باید پاسخگو باشند چون سیاسیون و سلبریتی هایی که مردم را دعوت به انتخاب این دولت می کردند به خواسته هایشان رسیدند،
یا حقوق های نجومی گرفتند
یا وام های کلان گرفتند
یا به آلاف و الوفی رسیدند
یا درآمدهای میلیاردی داشتند
یا مالیات هایشان حذف شده است
یا به دنبال آزادی از احکام و آزادی از ارزش های اسلامی و تساهل و تسامح در برابر حجاب بودند
یا آزادی ورود زنان به ورزشگاه را می خواستند که به همه خواسته هایشان رسیدند.
حالا می خواهند قهرمانانه استعفاء بدهند ودولت را رها کنند و خارج بشوند و پاسخگو نباشند ما اجازه نمی دهیم که اینگونه قهرمان سازی کنند(تکبیرحضار)
رابعا: ما نباید از کنارگیری دولت حمایت کنیم چون دولت بعدی و دولت جدید به زودی تشکیل نمی شود با بی دولتی بردامنه مشکلات افزوده می شود.
خامسا: جریان انقلابی می داند که تنها راه حل وضع موجود و راه حل برون رفت از مشکلات و حلال این مشکلات امروز، یک انتخابات پرشور و تعیین کننده و اصلاح کننده وضع سیاسی و مدیریتی کشور است که امروز انتقال قدرت باید از راه صندوق آرا و از راه انتخاب مردم و با پشتوانه رای مردم انجام بگیرد که ما در انتخابات مجلس و در پای صندوق رای و در انتخابات اسفند ماه حرف مان را بزنیم که مجلس مهم است، مجلس در راس امور است.
اگر نمایندگان قوی و انقلابی و متفکر و ارزشی و کارآمد انتخاب کنیم می تواند هم دولت را اصلاح کند و هم دولت را کمک کند و هم راهکار به دولت بدهد و هم فشار بیاورد تا مشکلات حل بشود ان شاءالله.
کوهساری
درود بر این امام جمعه شجاع خوب دست آقایان روکرد دمش گرم آفرین جانباز جنگ تحمیلی از گلستان