به گزارش پایگاه عدالت خواهان"رهبر معظم انقلاب امروز با بیان این انتقادات بار دیگر استفاده از خودروهای گرانقیمت را مغایر روحیه انقلابی خوانده و داشتن خودروی گرانقیمت به خصوص برای روحانیون را امری بسیار نادرست دانستند.
در حالیکه روحانیت تجلی ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی است دیدن روحانیونی که از زندگی اشرافی بهره می برند و خودروهای چند صد میلیونی سوار می شوند برای همه مردم کشور مسلمان ایران دردآور است. چه اینکه مقام معظم رهبری همچون همیشه با درک بسیار بالایی که دارند به درستی این نکته را به نقد کشیده و عقل خود را که سرآمد درایت و تدبیر است از تحلیل این تضاد در زندگی یک روحانی ناتوان دانستند.
حال اینکه آیا ماشین گران قیمت، مثلا بیش از بیست میلیون تومان در شان یک فرد حوزوی است؟ به نظر ما سقف یک ماشین مناسب برای روحانیت، خودروهایی مثل سمند و پژو 405 هستند، و ماشینهای گران قیمت تر و تشریفاتی تر از آنها، مثل پژو پارس(پرشیا)، زانتیا، رنو مگان، و ... اصلا در شان ساده زیستی یک روحانی نمیباشند. چه برسد به ماشینهای بیش از 40-50 میلیون مانند بنز و بی ام و، و خودروهای شاسی بلند و ... .
ممکن است خودرویی نسبتا ارزان قیمت شده باشد، مثلا یک زانتیا بر اثر تصادف و خرابی و ... حدود 10 میلیون تومان شده باشد، اما باز هم چون درصد بسیار کمی در جامعه آنرا سوار میشوند و در نظر مردم هنوز نسبتا تجملاتی به حساب می آید، لذا خلاف شان طلبگی و روحانیت است. از این رو به نظر می رسد روحانیون که باید سرلوحه ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی باشند در راستای تبلیغ استفاده از تولید ملی از خودروهایی مثل سمند که عنوان خودروی ملی دارد استفاده کنند نه خودروهای چند صد میلیونی که به فرمایش مقام معظم رهبری حتی اگر پولش را هم داشته باشند حرام است.
در حالی که بسیاری از اقشار مردم به نان شب خود محتاجند و مشکلات زندگی از بیکاری و بیماری و نداشتن خانه و ... رنج می برند تردد اتومبیل های گران قیمت در خیابان های شهر قطعا ناراحت کننده بوده و باعث افزایش شکاف و فاصله در جامعه می شود. حال اینکه این شکاف توسط خود روحانیون که مبلغ علوم اسلامی هستند اتفاق بیفتد بسیار تاثیرات عمیق تر و مخرب تری به جای خواهد گذاشت.
اینکه عده ای بتوانند ماشین های میلیارد تومانی سوار شوند فی النفسه بد نیست اما مانور تجمل در جامعه ای که مردمانش دارای مشکلات اقتصادی فراوانی اند ، دارای اشکال است . چندی پیش مقام معظم رهبری استفاده از خودروهای گرانقیمت را مورد توجه قرار داده و در بین موضوعات بیشمار نسبت به این پدیده ضد فرهنگی ابراز نگرانی کردند و از مسئولان امر خواستند تدبیری در این زمینه داشته باشند .
ایشان جولان دادن برخی جوانها با خودروهای گران قیمت در خیابانها را یکی از مظاهر ایجاد ناامنی روانی دانسته و فرمودند جولان دادن برخی جوانهای سرمستِ غرورِ ثروت با خودروهای گران قیمت در خیابانها یکی از مظاهر ایجاد ناامنی روانی در جامعه است.
روحانیون که به عنوان خط مقدم تبیین و تبلیغ دین مبین اسلام وظیفه تشریح و تاثیرگذاری دین در زندگی مردم را دارند این روزها برخی به مسیرهای دیگری رفته و با سیاه نمایی در خصوص رفتار عرفی مردم به دنبال پرکردن جیب خود هستند. سیل و زلزله را به بی حجابی ربط می دهند و دین اسلام را تنها معطوف به مسایل محدودی از حدود دین می کنند. اما خود از خط قرمزهای اسلام عبور کرده و با ماده و تبصره های من در آوردی منافع شخصی خود را دنبال می کنند. در مقابل مردمی که در فقر و بیکاری از تامین معیشت خود بازمانده اند با دیدن چنین شیوه های زندگی تجمل گرایانه از اسلام دور و دورتر می شوند. لذا همانگونه که مقام معظم رهبری بارها از افزایش تعداد خودروهای گرانقیمت آن هم از سوی روحانیون اظهار نگرانی کرده اند این موضوع می تواند اسلامی گرایی را به اسلام ستیزی تبدیل کرده و نوجوانانی که در موج تبلیغات دشمنان کشور قرار دارند با سرعت بیشتری به سوی غرب راهی کند
شکوفه احمدی
شعر حبیب رضا غفّاریان شیرازی شهروند نمونه مشهد
خطاب به سران فتنه
ای مایه فتنه و نفاق ، ای حامی منکر ، سکوت
مولای ما علی است ، سنگ مَحَک به نام اوست
هزار گدا مُرد و یکی نام و نشان نداشت
بهتر ز تو ، که کوله بارت پُر از گناه است