به گزارش پایگاه عدالت خواهان" معاون اول رئیسجمهور در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به شرایط جدید کشور و عزم جدی دولت آمریکا برای اعمال تحریمهای ظالمانه علیه دولت و ملت ایران، گفت: انشاءا... و به فضل الهی، با برنامهریزی و مدیریت دقیق و اتکا به منابع و ظرفیتهای داخلی آبرومندانه از این مرحله عبور خواهیم کرد و دشمنان کشور را در محقق کردن آرزوهایشان علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام خواهیم گذاشت. اسحاق جهانگیری با بیان موضوع جلوگیری از وقوع فساد در دوران تحریمها اظهار داشت: دولت آمریکا برخلاف قوانین بینالمللی و با سازوکارهای جدید و به قول خودشان با اعمال تحریمهای بیرحمانه و هوشمند به دنبال زمینگیر کردن اقتصاد کشور با هدف اعمال فشار بر زندگی و معیشت مردم است و همه دستگاهها و قوا در این زمینه وظیفه دارند تا با تدبیر و برنامهریزی شرایطی را بهوجود آورند که زندگی مردم از این بابت دچار لطمه و آسیب نشود. معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: مجموعه نظام آماده اداره کشور در هر شرایطی است تا دشمن بداند که برنامه هایش برای زمین گیر کردن جمهوری اسلامی ایران محکوم به شکست خواهد بود. وی با تاکید بر وظیفه حساس و سنگین ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در برهه کنونی، تصریح کرد: در شرایط تحریم زمینههای بروز فساد بیش از زمانهای دیگر است اما همانطور که بارها تاکید شده است باید با عزم جدی پرچم مبارزه با فساد را همواره بالا نگه داریم و با همت همه مسئولان، دامن نظام را از مفاسد پاک کنیم.
فساد هویت ایران را تهدید میکند
رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطرنشان ساخت: فساد هویت نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید میکند و باید با مسدود کردن همه روزنههای بروز فساد، از ناامیدی مردم و لطمه به منافع و حیثیت ملی جلوگیری کنیم. معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه متاسفانه در دوره گذشته و در ایام تحریم شاهد وقوع تخلفها و بروز مفاسد اقتصادی کلان به بهانه دور زدن تحریمها بودیم که علاوه بر آسیب به منافع ملی، موجب نارضایتی مردم هم شد، از همه مسئولان خواست تا با آسیب شناسی و ارائه راهکارهای عملی تمام مساعی خود را در جهت جلوگیری از وقوع فساد در شرایط جدید بهکار بندند. جهانگیری با اشاره به پیامدهای تحریمها نظیر بسته شدن مجاری رسمی و متعارف برای داد و ستد و تجارت با کشورهای دیگر، تجارب کشور در تحریمهای دوره قبل را یادآور شد و گفت: باید با آسیب شناسی و همکاری همه دستگاههای اجرایی و نظارتی منافذ بروز و ظهور فساد و اختلال در جریان اداره کشور را مسدود و محدود کنیم. وی با بیان اینکه همکاری دستگاههای اجرایی و نظارتی باید در سطحی باشد که مدیران بتوانند با ریسک پذیری و بدون دغدغه تصمیمات لازم را برای پیشبرد برنامههای خود اتخاذ کنند، گفت: مدیریت بحران توأم با ریسک پذیری در دوران تحریم یک اصل است و اگر دستگاههای اجرایی از تصمیمگیری سریع و مطابق با شرایط روز باز بمانند اداره کشور با دشواری روبهرو خواهد شد.
مدیران احساس مچگیری نکنند
معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: مدیران اجرایی کشور نباید احساس کنند که در شرایط تحریم عدهای قصد مچگیری و برخورد با آنها را دارند، در عین حال باید سازوکاری اندیشیده شود تا ضمن نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی زمینه برای بروز هرگونه فسادی از میان برود. در این جلسه پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی هم با بیان اهداف دولت آمریکا در راهاندازی جنگی تمام عیار علیه ملت ایران بهویژه در عرصه اقتصاد، گفت: مطمئن هستم اگر مسئولان صادقانه و شفاف با مردم سخن بگویند و شرایط را تبیین کنند خواهیم توانست با کمک آنها از مشکلات عبور کنیم.
منبع:آرمان