به گزارش پایگاه عدالت خواهان"انقلاب گری وی همین بس که خواهان اجرای اعدام بد خواهان نظام ، منافقین و ضد انقلاب در نماز جمعه وجلو چشم نمازگزاران بود و تمام قد از قطع حقوق افسران باز نشسته ارتش شاهنشاهی دفاع می کرد ، تا جایی که در کلیپ به یادگار مانده از ان دوران ، شهید چمران بر این رفتار افراطی خرده می گیرد.
حسن روحانی تنها کسی بود که برای اجباری نمودن حجاب زنان ، خود بارها وبا سربلندی که خاصه افراد انقلابی بود موضع گیری کرده و از نمونه فعالیتش در این زمینه در ارتش سخن گفته است.
شیخ دیپلمات ! از سال 1370 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام واز سال 1378 نماینده مردم شریف تهران در خبرگان رهبری است . وی همچنین از سال 1368 تا سال 1384 دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه وبریتانیا بوده است.
حسن روحانی از سال 1368 تا سال 1392 یعنی قبل از برگزیده شدن به عنوان رئیس جمهور یازدهم ایران اسلامی از سوی مردم ایران ، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی بوده است .
وی همچنین از سال 1371 تا سال 1392 رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز بوده است .
حسن روحانی همچنین سابقه 5 دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی که در دوره های 4 و 5 مجلس شورای اسلامی به عنوان نائب رئیس مجلس مسئولیت داشته است.
با این همه سوابق شفاف و روشن و خدمات انقلابی و حضور در راس مسئولیت های خطیر نظام بخصوص مسئولیت های امنیتی-نظامی ، شاید بی انصافی باشد که دکتر حسن روحانی بخواهد دوباره خود را معرفی و بگوید که کیست !! اما زمانی که شیخ دیپلمات تصمیم برای ورود به عرصه سیاسی و ایفای نقش اجرایی در قدرت دوم کشور یعنی ریاست جمهوری اسلامی ایران می گیرد ، داستان متفاوت می شود ، چرا که بعضا موضع گیری های ایشان با تناقضاتی از آنچه ما حسن روحانی را می شناسیم روبرو است .
حسن روحانی در جریان تشکیل کمپین "دولت تدبیر و امید" و با شعار "اعتدال گرایی" و با نماد "کلید" ورنگ "بنفش" که برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام موجودیت می کند ، با مجموعه پارادوکس هایی وارد فضای رقابت های انتخاباتی می شود که حکایت از فرم دیگری از حسن روحانی دارد که برای مردم نا آشنا است و زمانی که در رقابت های انتخاباتی و در مناظره تلویزیونی ، رزمندگان و شهدا را سرهنگ و خود را مبرا از ان می داند و یا چالشی ترین موضع گیری ایشان در قبال حادثه کوی دانشگاه و نسبت دادن آن به قالیباف و جنگ روانی "گازانبری" و همچنین حصر سران فتنه و یا حقوق اقلیت ها و اقوام و آزادی های اجتماعی و ... می باشد ، سوالاتی در افکار عمومی پیش می آید که :
آقای حسن روحانی که در طول انقلاب پست های مهم وکلیدی امنیتی داشته است و دبیر و عضو شورای عالی امنیت ملی ، تشخیص مصلحت نظام و خبرگان رهبری مدام بوده و در این نهادهای موثر ومهم در تصمیم سازی کشور ، حضوری فعال داشته است ، چگونه تا قبل از حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی ، هیج موضع گیری اینگونه "اعتراضی" نداشته است که اتفاقا کلیپی از ایشان در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شده است ودست به دست می شود که در خطبه های نماز جمعه وقت اعتراض دانشجویان و کوی دانشگاه را فتنه گر و اعلام می کند دستورات لازم برای برخورد داده شده است و یا در رابطه با حصر سران فتنه که کشور را به آشوب کشیده بودند ، در همان زمان اعتراضی ننموده است که برخی رسانه ها از حمایت ایشان ازحصر مطالبی منتشر کرده اند و امروزدر فضای کاملااحساسی و شور انتخاباتی جامعه که برای نمود دموکراسی دینی در کشور حضوری جدی دارند ، این موضع گیری ها ، آنهم با روش تندی که سراغ داریم با چه انگیزه ای مطرح می نمایند؟!!
البته این تمام ماجرای ناشناخته ماندن روی دوم و پارادوکسیته حسن روحانی نیست ، چرا که در ایام انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری که با شعار "دوباره ایران" به صحنه آمده بود ، بازهم شاهد اینبار عبور از خطوط قرمز نظام ،موضع گیری در مقابل منویات رهبر انقلاب ، تخریب و هجمه بر علیه سپاه ،توهین ودشنام وبد دهنی به منتقدین وگاها بستن دهان آنان از سوی ایشان بودیم که واقعا شگفت انگیز ، عجیب ودور از انتظار بوده است .
حسن روحانی در یکی از کمپین های انتخاباتی اخیر خود ، در یک موضع گیری عجیب غریب ، 38 سال انقلاب را با کلماتی چون 38 سال اعدام وزندان زیر سوال می برد ، و این در حالی است که خود یکی از تئوری پردازان ، امنیتی ترین افراد و مسئولین تصمیم ساز نهادهای انقلابی در این 38بوده است .
حال به نظر شما حسن روحانی قبل از انتخابات را خوب نمی شناسیم یا حسن روحانی رئیس جمهور را ؟!!/هشدار