به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" «استمداد گروهی از صنعتگران، تولیدکنندگان، بازرگانان و اصناف از رئیس جمهور برای رسیدگی فوری به وضعیت آشفته وزارت صمت! »
جناب آقای رئیس جمهور،
سخنرانی کوتاه ولی مملو از رهنمودهای مقام معظم رهبری که جنابعالی در صحن عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک ارایه نمودید، بار دیگر پیام شفاف و واضح ملت بزرگ ایران اسلامی را به گوش جهانیان خصوصاً آمریکای جنایتکار و همدستان مظلوم کش آن رژیم اشغال گر سرزمین های اشغالی قدس، رساند.
ملت ایران امید دارد، گام های بعدی را با جدیت هر چه تمام تر و فارغ ازتوجه به نیش خند های همدستان آمریکا و مطابق با فرمایشات گرانقدر رهبری انقلاب مبنی بر عدم اعتماد به اروپا و نا امیدی ایشان از ادامه همکاری با گروه 4 ، محکم و مصمم بر دارید.
جناب آقای رئیس جمهور همانگونه که جنابعالی بارها در جلسات هیأت دولت و محافل رسانه ای عنوان داشته اید، گره مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با تفکیک وزارت بازرگانی از صنعت و معدن با سرعت بیشتر باز شده و مردم از این وضع گرانی و هرج ومرج قیمت ها خصوصاً کالای اساسی تا حدی نجات پیدا می کنند.
جنابعالی دغدغه عدم تصویب تفکیک را به کرات و به صراحت اعلام داشته و در یکی از جلسات هیات دولت عنوان داشتید که ظرف دو هفته از زمان تفکیک وزارت بازرگانی از صنعت و معدن بخش عمده مشکلات مردم و بازار حل خواهد شد. بحمد الله پس از چهارمین بار موضوع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی طرح و مطلوب دولت مصوب و جهت تصویب به شورای محترم نگهبان ارسال شد.
جناب آقای رئیس جمهور، قاطبه زحمت کشان عرصه تولید، صنعت و اصناف و مردم و خصوصا مستضعفان ملت ایران ، از این موضوع خوشحال و منتظر اتخاذ تصمیم های عاجل از جانب دولت تدبیر برای حل مشکلات معیشتی، تولیدی، صادرات و حوزه صنعت و معدن از طریق معرفی افرادی کاردان، لایق، دلسوز، پاک دست، اجرایی و متعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای اخذ رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی می باشند.
لازم است به برخی از موارد بی تدبیری های بوقوع پیوسته در وزارت عریض و طویل صنعت، معدن و تجارت به طور مثال وضعیت اسفناک ایران خودرو، سایپا، هپکو، اعطای رانت در تخصیص ارز های دولتی به دلالان و تسخیر بازار توسط آنان، بی توجهی به تولید و اعطای مجوز واردات کالاهای تولید داخل، انتصابات مساله دار و بی شمار نمایندگان ادوار، دستگیری مدیران ارشد و میانی وزارت خانه و برخی از شرکت های تابعه و مهم تر از همه بی برنامگی و فقدان استراتژی نسبت به وضعیت بازار، تولید، صادرات و به هزاران مساله دیگر که از حوصله این بحث خارج و بی شک جنابعالی اخیراً از آنها آگاه شده اید، اشاره و تمنا نماییم که در انتخاب افراد بعدی برای وزارت صنعت و معدن و همچنین وزارت بازرگانی دقت نظر بیشتری به خرج دهید.
انتظار می رود برخی از اقداماتی که با شتاب زدگی، قومیت و قبیله گرایی، رفیق بازی، در کمال بی تدبیری و عدم توجه به شایسته سالاری در وزارت صمت و توسط شخص وزیر صورت گرفت دراین دوره و توسط وزاری جدید تکرار نشده و دل مردم و اهل صنعت را به درد نیاورد.
در ضمن این نکته را نیز فراموش نکنید که وزیر صمت فعلی همچنان نیز عزم مقابله و جلوگیری از تفکیک را جزم نموده و از طریق لابی با نمایندگان مجلس و سر و صدای شدید رسانه ای مبنی بر مخالفت با تفکیک و با هدف ماندن بر کرسی وزارت صنعت، به هر قیمتی شدیدا تلاش می کند.
به هر جهت انتظار می رود وزاری جدید معرفی شده صنعت و معدن و بازرگانی من بعد اقدامات نا بخردانه ذیل را انجام ندهند :
- اصل تفکیک قوا را در اداره وزارت خانه خود به کار بگیرند
- از استفاده بی رویه مجلسیون ادوار که نقش قانون گذاری و نظارت را بر عهده دارند در نقش های مهم اجرایی و صفی پرهیز کنند.
- از انتصاب افراد صرفا با در نظر گرفتن قومیت در وزارت خانه خود به شدت پرهیز نماید.
- استفاده از نیروهای شایسته و متعهد درون سیستم و نه از خارج از وزرات خانه را در دستور کار قرار دهند
- به جای پرسه در لابی های مجلس و وقت گذرانی و بازیگردانی برای حفظ پست، به فکر پیشبرد برنامه ها و استراتژی های حوزه صنعت، معدن و حوزه بازرگانی باشد.
- سازمان توسعه تجارت که شاه راه تبیین استراتزی و نگاه راهبردی به مقوله تجارت اعم از صادرات و واردات می باشد را به دست افرادی کاردان و کلان در سطح بین المللی سپرده و از ظرفیت های بالای این حوزه غافل نشود.
- در تطهیر تخلفات و کم کاری های خود دایما از طریق کار رسانه ای و استفاده از نام دفتر رهبری سو استفاده ننموده و ننمایند.
جناب آقاي رئیس جمهور، سالي كه مزين به نام رونق توليد است، مردانی از جنس اراده و سرشار از انگيزه و صد البته راه بلد در اين شرايط خطير مي طلبد. امروز اما با صد افسوس و فغان كرسي رياست وزارت صنعت، معدن و تجارت اين مملكت در تصرف كوته همتان پر مدعاست كه صرفا تمام اهتمام اندك خويش را مصروف و معطوف محافظت از موقعيت و عناوين خويش كرده اند، در حاليكه مردم از رنج بي تدبيري ايشان پيوسته در عذابند. مدعياني كه انديشه شان به مانند اعمالشان حقير و در پي حفظ جایگاه هستند، گويا اينان می خواهند صرفا از جايگاه مقام عالي وزارت به مردم و كشور خدمت کنند آنهم با هر هزینه و حربه ای.
آيا سزاوار است اين چنين جايگاه خدمت رساني و شريان حياتي، اين چشمه اميدبخش آينده فرزندانمان و اين سرمايه عظيم، در فرصتسوزي عدهاي نا اهل حبس (در خوشبينانه ترين حالت) و یا چپاول (در عين واقعيت) گردد؟
آيا واقعا منتخبین و نمايندگان مردم مجازند صداي شكستن استخوانهاي نحيف اين مردم مستضعف را در زير بار گراني، تورم و بيكاري بشنوند و ندانند و يا نخواهند به سلطه بي خياﻻن و شايد بي عاران و البته در واقع غاصبان اين جايگاه رفيع خاتمه دهند؟
اميدواريم امروز ما به اين قصه پرغصه همينجا خاتمه دهيم و از چهره رنجور اين مردم شريف شرم كنيم و مِن بعد كساني را برگزينيم كه به جاي قومگرايي، بي تدبيري، بي عاري، بي صداقتي، تزوير و در عين حال عدم شايستگي علمي و عملي، خود را براي كاري سخت و دشوارعرضه كنند و اميد و شايسته ساﻻري و صلابت در برخورد با مشكلات و بزرگي راي و انديشه و صد البته جايگاه واقعي وزارت خانه های جدید صنعت و معدن و بازرگانی و تجارت را در سپهر سياسي، اجتماعي و اقتصادي مملكتمان دوباره احيا كنند. انشا اﷲ
جمعی از صنعتگران و پیشکستوان تولید و اصناف