به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" داروی ضد کرونا در شرکت داروسازی در گلستان در حال تولید است که علائم بیماری کرونا مانند تب ، سردرد، بدن درد و مدت زمان بستری را به میزان موثری کاهش می دهد.
به گزارش گلستان ما؛ بیش از یک سال از هجوم کرونا ویروس می گذرد اما التهاب و نگرانی از سرنوشت آن همچنان در جامعه حکم فرماست.
این ویروس منحوس و سرکش که در حال جهش است و هر روز اخبار ضد و نقیض از واکسن هایش در گوشه ای از جهان رسانه ای می شود، تاکنون کشوری هم نتواسته داروی قطعی برای درمان آن ارائه کند.
محققان موسسه داروسازی نیاک استان گلستان از همان ابتدا برای ساخت داروی ویروس دست به کار شدند و حالا چند ماه است که شربت «آلرگارد»، را برپایه گیاهی وارد بازار کرده اند که دوره درمان بیماران کرونایی را کاهش می دهد.
این داروی ضد کرونا با عصاره گیاه سیر ، مرزه ، رازیانه ، گلپر ، آویشن و گل میخک ساخته می شود.
به گفته محققان این شرکت دارویی غلظت یکصدم درصدی این محصول توانسته 100 برابر کرونا را در محیط آزمایشگاهی کاهش بدهد.
مشاهدات پزشکان نشان داده که این دارو نیاز به بستری را بین 90 تا 95 درصد کاهش می دهد.
در طول مطالعه این دارو دو گروه 42 نفر یک گروه دارو را مصرف و یک گروه دارو نما را مصرف کرده اند.در گروهی که دارو تجویز می کردند فوت و بازکشت دوباره بیماری وجود نداشت.
براساس آزمایشات انجام شده روی بیماران مبتلا به کرونا این دارو علائم بیماری کرونا مانند تب ، سردرد، بدن درد و مدت زمان بستری را به میزان موثری کاهش می دهد.
از آذرماه سال1399شربت« آلرگارد» مجوز های لازم را کسب کرده و آماده تولید شده است و هم اکنون خط تولید ساخت این دارو روزانه 25 هزار عدد شربت است.
تولید کنندگان این دارو معتقدند که اگر مواد اولیه را در اختیار داشته باشند می توانند تولید را دوبرابر افزایش دهند.
به گفته ؛ ملکی از مجریان این طرح، او این دارو را در بیمارستان آمل برای بیمارنش تجویز می کند.
وی افزود: این شربت به صورت خوراکی استفاده می شود و اثرات ضد ویروسی و ضد التهابی دارد و اگر بیمار دیر هم به مراکز درمانی مراجعه کند اثر بخش است .
ملکی بیان کرد: این دارو میزان مرگ و میر را پایین آورده است به سرعت میزان اکسیژن را طی دور روز افزایش داده است.
نوروزی پزشک دیگری است که این دارو را برای بیمارنش تجویز کرده گفت: مشاهدات بنده نشان می دهند که 99 درصد بیماران من جواب گرفتند .
به نظر می رسد؛ نتایج خوبی از این دارو دیده شده و تلاش ها براین است که این دارو مورد تعهد سازمان های بیمه گرنیز قرار بگیرد .