به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" جریان مشترک المنافع، به هم پیوسته و البته به بن رسیده ی موسوم به اصلاح طلب و اعتدلگرا و اصولگرا، پس از سال ها اثبات ناکارآمدی و سوءمدیریت و در حالی که انقلاب اسلامی وارد گام دوم و جوانسازی در ساختار و نسل شده است، درصدد برآمده اند به هر قیمتی که شده، مقابل پوست اندازی ها مقاومت کرده و با پیش کشیدن موضوعات انحرافی و تکراری، همچنان بساط حضورشان در عرصه قدرت و ثروت کشور را تداوم بخشند.
جریان مذکور که پس از مرگ "غریق استخر" دچار خلاء در راس شده است، اما تلاش می کند اضلاع خود را حفظ کرده و هر از گاهی با عناوینی مثل "آشتی"، "وحدت" و "گفتوگو" این باور غلط را به افکار عمومی و تصمیم گیران القا کند که اگر "ما" در صدر مناصب نباشیم و دیگران باشند، کشور دچار تفرقه و چنددستگی و سقوط خواهد شد! اما طرح جدید آنان چه نام دارد؟ "گفتوگوی ملی"! و برای پیشبرد آن تقسیم کار شکل گرفته است به نحوی که لیدرها بیرون از پارلمان جلسات مشترک اولیه و اهداف و چارچوب ها را ترسیم کرده اند و وکلایشان در داخل مجلس، به نحوی دیگر موارد مدنظر آنان را مورد پیگیری قرار می دهند. طبق اخبار منتشره در رسانه ها، لیدرهای فراپارلمانی این جریان که در اواسط سال 97 به جمعبندی رسیده اند، عبارتند از: محمد خاتمی، اکبر ناطق نوری، سید حسن مصطفوی، حسن روحانی و اسحاق جهانگیری. در داخل مجلس افراد دیگری به نمایندگی از 3 مثلث معرفی شده در ابتدای این سطور، ماموریت پیگیری طرح را برعهده گرفته اند که سرشاخه های آنها عبارتند از: احمد مازنی، حشمت الله فلاحت پیشه. و طبیعی است که در چنین اتفاقاتی در مجلس، نظر مثبت، همراهی و حضور علی لاریجانی نیز جزء لاینفک آنها به حساب می آید. جهت یادآوری، اعلام می شود که احمد مازنی همان نماینده ای است که در عکس پرحاشیه ی سلفی با موگرینی (نماینده اتحادیه اروپا) حضور فعالی داشت و البته مورد انتقاد شدید مردم قرار گرفت.
طبق اعلام فلاحت پیشه که از قضا ریاست کمیسیون امنیت ملی مجلس را نیز برعهده دارد (!) تاکنون 3 جلسه با عنوان "گفت و گوی ملی" میان نمایندگان برگزار شده است که آخرین آن، روز چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 بوده است. طبق اطلاعات دریافتی، این 3 جلسه در فاصله ی زمانی 6 ماهه برگزار شده و به طور میانگین هر 2 ماه یکبار نمایندگان منتسب به جریان فوق الذکر به این بهانه دور هم جمع شده اند و ظاهرا قرار است با توجه به برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس در اسفندماه سال جاری، فاصله زمانی جلسات کمتر شود. نکته ی جالب پس از اعلام برگزاری سومین جلسه با ادعای "گفت و گوی ملی" در مجلس این است که بخش قابل توجهی از نمایندگان اصلا از موضوع خبر ندارند و در تماسی که خبرنگار ما با آنان گرفته، نسبت به اصل خبر اظهار بی اطلاعی نموده اند. این بی خبری در همین ابتدای امر بیانگر نیت واقعی مبدعان طرح "گفت و گوی ملی" است. اما یکی از نمایندگان مطلع از طرح که در 2 جلسه ی آن نیز حضور داشته است، در این باره نکات جالبی را با خبرنگار "خیبرآنلاین" در میان گذاشته است: "پیگیر درون مجلسی این طرح آقای مازنی است که چند سالی است آن را مطرح نموده اما به خاطر برخی ابهامات هنوز خیلی شکل نگرفته و ایده مطرح شده هنوز فراگیر نشده است ... بنده از جلسات بیرونی افرادی که این طرح را پیشنهاد داده اند، اطلاعی ندارم ولی در جلسات تشکیل شده در مجلس مطلقا صحبتی راجع به موضوعاتی شبیه فتنه و نظایر آنها نیست و همان ایده کلی که آقای قلاحت پیشه مطرح کرده اند مبنی بر شکل گیری تفاهم کلی میان جریانات سیاسی در موضوعات که اختلاف نظر ندارند، مطرح است. در موضوعی مانند فتنه اختلاف نظر به صورت جدی وجود دارد ... تعداد افراد حاضر در جلسات هم متفاوت بوده ... آقای لاریجانی هم در یکی از این جلسات حضور داشت." مشخص است که: 1. چنین طرحی با عدم اطلاع بخش قابل توجهی از موثرین در مجلس، هرگز ملی نیست 2. دارای ابهامات بسیار است 3. اهداف اعلام نشده ی علنی دارد 4. به افراد پشت پرده و لیدرهای اصلی آن ایرادات مبنایی بسیاری وارد است 5. یک نوع برنامه ریزی تکراری برای عبور جریانات لیبرال و غربگرا از بن بست و تلاش برای عدم توفیق و حضور نیروهای جوان و باسواد و متخصص انقلابی در حوزه های رسمی مسئولیتی در کشور است. پیش بینی ها از وضعیت بیداری مردم و رویگردانی آنان از مدیران سیر و پیر و خسته بیانگر آن است که تا آغاز پوست اندازی انتخاباتی به نفع ملت و کنارزدن نامدیرانِ نابلدِ برجامزده و روی کارآمدن جریان جوان، باانگیزه، خدمتگزار و انقلابی فقط چند ماه باقی مانده است و طرح هایی از این دست، فقط اسم رمزهایی هستند که حتی دیگر توان اجرای فتنه را هم ندارند.