به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا احمدی در یاداشتی نوشت" یکسال و اندی از انتشار و ترویج بیانیه گام دوم به بنان امام المسلمین جهان اسلام می گذرد. حاصل بیانیه چند مولفه است که از امهات آن عبارتند از:
1.اصول و مبانی ماندگاری انقلاب
2.گام در جهت تمدن نوین اسلامی
3.زمینه سازی و مقدمات ظهور
راقم این سطور، در این راستا نکات مهمی را یاداور می شود:
الف: در راستای اهداف سه گانه صدرالاشاره،طی دوازده ماه گذشته نقش همه اصحاب نطر، اعم از جراید، رسانه های دیداری و شنیداری و... قابل ستایش و تاثیر آن بر افکار عمومی غیر قابل انکار است.
ب: گروههای سیاسی، احزاب و لجنه های موثر انتخاباتچی هریک با فرمول ذهنی و روش و تاکتیک های خاص خود صفحه شطرنج انتخابات را تا مرز کیش و مات رقیب و یا رقبا مدیریت کردند.
ج: ماجرای آسمانی شدن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی حقیقت دیگری است که امت امام را به پایبندی و حق شناسی عمومی نسبت به "حق و تکلیف" در قبال انقلاب و آرمانها،ملیت، ناموس و... ترغیب کرد تا از انقلاب اسلامی فراتر از تعصبات سیاسی صیانت کنند و بدون تعارف به باز مهندسی گزینش عصارهای فضیلت و تقوا همت گمارند.
د: اشخاص معنون، احزاب و تشکلهای سیاسی (بعضا متعصب) و فعال کشور انتخاب نمایندگان انقلابی و متعهد را به نفع خود مصادره ننمایند که ظلمی عظیم به تاثیر و نقش بیانیه گام دوم در بازمهندسی مردمی گزینش نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و حداکثر اینکه گروههای مدعی پیروزی، خود را مروج مفهوم بلند بیانیه و چیدمان افراد بعنوان مصداق متناسب با روح بیانیه تلقی کنند زیرا مصادیقی وجود دارد که مردم بر خلاف دیدگاههای سیاسی احزاب و لجنه های موثر همچون شورای ائتلاف و یا پایداری و یا اصلاحطلبان عمل کرده و اقبال با نگرش حزبی و جناحی نکرده و در حقیقت، محارم انقلاب اسلامی که اهلیت دارند را برگزیده اند.فراوانی این ادعا بقدری است که بیان مصادیق، از حوصله این نوشتار خارج است. مثلا در پایتخت می توان به اشخاص و معاریفی با گرایشهای پر سرو صدای متفاوت سیاسی اشاره کرد. در شهرستان ها نیز وضعیت به همین منوال است؛ از جمله در استان گلستان(محل زندگی این راقم) مشاهده کردیم که اشخاص شاخص سیاسی از هردو طرف (اصلاح طلب نامدار و اصولگرای مطرح)، از راهیابی به مجلس باز ماندند. قطعا سراسر کشور وضعیت مشابهی را داشته است. البته اتکاء بخشی از جامعه به شخصیت های معتبر را نبایستی انکار کرد اما بطور مطلق چنین نبوده است که عامل پیروزی افراد در انتخابات را مرهون و مدیون جناح ها و لیدر آنان بدانیم.
مردم لیست ها را دیدند، و با ترازو و معیارهای بیانیه گام دوم که طی یکسال آنرا وجدان کرده بودند بدون تعصبات جناحی نامزدها را سنجیدند و افراد انسب و اصلح،(ولو گمنام)، که می توانست مصداق بارز روح بلند بیانیه در جهت مولفه سه گانه پیش گفته باشد را (با حفظ احترام بر دیگر نامزدها از هر طیف سیاسی) گزینش و انتخاب کنند و در حقیقت یک بازمهندسی و به تعبیر دانش مدیریتی، "مهندسی مجدد در گزینش نمایندگان" کرده تا حقیقتا مجلس در راس امور باشد.
امروز که انتخابات پایان یافته،اولا: مراقب بیان و بنان خود باشیم تا مباد موجبات رنجش دوستان و همقطاران انقلابی را فراهم سازیم(که مع الاسف در مواردی شاهد این اتفاق نامبارک هستیم)
؛ثانیا: از تحلیل های کم فایده پرهیز کنیم و با رصد اقدامات جریان ورشکسته سیاسی باشیم که فیما بین جریان خودی تفرقه افکنی نکنند؛
ثالثا: بر افراد موثر و همه آحاد ملت، فرض است تا با وحدت و یکپارچگی تحت رهبری زعیم عالیقدر و امام المسلمین جهان اسلام، آیت الله العظمی امام خامنه ای، همراه با نمایندگان قوی، مدیران جهادی و انقلابی، برای امنیت و آبادانی ایران اسلامی بکوشیم؛
رابعا: از توان همه نخبگان برای رفع تنگناهای معیشتی مردم از هیچ امکان و فرصتی دریغ نورزیم که این خود علاوه فراهم سازی مقدمات هدم و نابودی دشمنان ایران اسلامی، سبب بسترسازی تمدن نوین اسلامی و زمینه ساز ظهور حضرت حجت(عج) خواهد شد.