به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" به موجب احکام جداگانه ای از سوی دکتر طالبی، رئیس هیأت مرکزی بازرسی ، اعضا هیات بازرسی انتخابات استان گلستان منصوب شدند.اسامی اعضای هیئت بشرح ذیل می باشد:
- عزیزه امامی (معاون مدیریت توسعه و منابع استاندار) به عنوان عضو و رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان
- امیرمحمدپور (مدیرکل دفتر بازرسی استانداری) به عنوان عضو و دبیر هیأت
- عباس اغنامی (مدیرکل امور اقتصادی)
- سیدجواد قدس علوی (مدیرکل شیلات استان)،
- ابراهیم کریمی (مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری )
در خصوص این انتصابات و با عنایت به حساسیت بالای انتخابات و نگاه سیاسی_امنیتی خاص به این مقوله تحلیلی بشرح ذیل مورد اشاره قرار می گیرد:
۱_باید پذیرفت که عرصه ی انتخابات می بایست از حضور وابستگان فتنه و حامیان آن مبرا باشد!انتصاب افرادی نظیر جواد قدس علوی مدیریت شیلات گلستان با وابستگی سیاسی خاص به دفتر مرجع فتنه گران در استان کجای رعایت این بند بشمار می رود؟!
۲_باید توجه شود با عنایت به برخورد امنیتی با دفتر شیخ صانعی در استان در ایام فتنه ۸۸که به بازداشت و برخورد قاطع باحدی از منصوبین فوق الذکر بعنوان وابستگان کانون فتنه در استان انتصاب او با سوابق مشخص چه توجیهی در رابطه با انتخابات پیش رو دارد؟!
۳_آیا حواشی اقتصادی شخص مدیرکل شیلات گلستان و عوامل میل با مضمون و محتوای حیف و میل گسترده ی ماهیان خاویاری و استخوانی و البته سوء مدیریت های متعدد در زمینه های مختلف آبزی پروری بویژه میگو از حامیان و عوامل انتصاب او پوشیده بوده است؟!مگر نه اینکه او در حفظ بیت المال امانت دار خوبی نبوده حال چگونه و بر اساس کدام عقل و منطق بناست در انتخابات امانت مهمتری را پاسداری کند؟!
۳_همگان می دانند که عبدالرضا چراغعلی خود به صورت قطعی توسط شورای نگهبان در انتخابات مجلس گذشته رد صلاحیت شده است و از طرفی هرگز تجربه ی سیاسی و امنیتی و برگزاری ماراتنی حساس و فوق امنیتی نظیر انتخابات را نداشته است!حال قرار گرفتن ابراهیم کریمی کاندیدای رد صلاحیت شده ی ادوار مجلس در کنار او و در تیم انتخابات بناست کدامین هدف را تأمین نماید؟!
۴_در کنار افرادی چون چراغعلی با فقد سبقه ی سیاسی مربوط به برگزاری انتخابات قرار گرفتن گزینه ای جدید الورود و فاقد سبقه ی سیاسی مرتبط با انتخابات نظیر خانم عزیزه امامی و...آیا برای تحقق یک تیم انتخاباتی قوی و موثر در استان گلستان آیا می توان انتظار برگزاری انتخاباتی سالم و بدون دغدغه را داشت؟!
۵_در استان گلستان آیا در مقایسه ی تیم منصوب شده،افراد و عناصر دارای حسن سابقه و البته سابقه ی برگزاری انتخابات ولو از چهره های شهیر اصلاح طلب و اعتدال موجود نبوده اند که چنین انتصاباتی نگران کننده و قابل تأمل صورت گرفته است؟!
۶_آیا نباید شخص استاندار گلستان نسبت به این انتصابات دغدغه مند تر اعمال نظارت می نمودند؟!
۷_جناب آقای نورمفیدی که البته خود در قبال انتخابات سال۸۸و فتنه ی پیش آمده توسط سران فتنه تا امروز هم از سران خائن فتنه رسما تبری نکرده اند و البته در قبال انتصاب استاندار غیر بومی نیز عامل مستقیم بوده اند آیا نباید در قبال این قبیل انتصابات بودار،مشکوک و قابل نقد سکوت خود را بشکند و دغدغه مند عمل نماید؟!
۸_اگر به جناب چراغعلی و منصوب شدگان اخیر مرتبط با امر انتخابات فرصت یک هفته ای جهت تبری از سران خائن فتنه و مرزبندی با این سران منحرف داده شود آیا این تبری و مرزبندی به شکلی بی تعارف صورت خواهد گرفت؟!در صورت عدم مرزبندی و شفاف سازی علنی توسط این ها در قبال سران خبیث فتنه آیا نمی شود مشروعیت حضور این جماعت را در مقوله ای چون انتخابات مخدوش ارزیابی کرد؟!(فرصت تبری و شفاف سازی رسانه ای برای تک تک منصوبین عرصه ی انتخابات کاملا محفوظ می باشد؟!)
بیشتر بخوانید
- نامه سرگشاده دانشجویان گلستانی به وزیر کشور در خصوص رئیس ستاد انتخابات استان گلستان
- کارت زرد استاندار گلستان به عبدالرضا چراغعلی سرپرستی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی
۹_قرار گرفتن عناصر با گرایش سیاسی مبهم بویژه عناصر رد صلاحیت شده در امر انتخابات در استان در کنار نهاد های انقلابی و فتنه ستیزی چون شورای نگهبان استان بناست روند برگزاری انتخابات را به کدامین سمت و سو برساند؟!جز این است که فضای برگزاری انتخابات بعوض همدلی به سمت و سوی تنش و تعارض پیش خواهد رفت؟!
۱۰_آیا این جنس انتصابات و رویه ی اتخاذی مجموعه ی استانداری و بویژه استاندار گلستان این جو را نمی رساند که عده ای دنبال این هستند تا نهایتا حق شناس را به سرنوشت مناف هاشمی برسانند؟!
در پایان ضمن هشدار جدی به حق شناس استاندار گلستان انتظار می رود بزرگان این استان که مدعی!!! دغدغه مندی و ولایت مداری نیز هستند در خصوص این جنس انتصابات بی تفاوت عمل نکرده و فضای پیشگیرانه را در قبال مقوله ی مهم انتخابات حاکم نمایند!