به گزارش پایگاه عدالت خواهان گلستان "انتخابات ریاست جمهوری در روز 24 خرداد ماه برگزار شد و نتیجه انتخابات ، پیروزی دکتر حسن روحانی و حاکمیت رویکرد اعتدال در کشور بود .
انتخاب دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهور دلایل و پیامهای زیادی داشت ، اما بدون شک مهم ترین پیام این انتخابات این بود که مردم خواهان اعمال تغییراتی در برخی از شیوه های عملکرد دولت هستند.
این پیام در برخی از جاها اصلا شنیده نشد و در برخی از جاها ، بد شنیده و تعبیر شد .
یکی از جاهایی که پیام انتخابات 24 خرداد ، بد شنیده شد در بین برخی از ترکمن های خودمان در استان گلستان بود .
شاید برخی از این حرف بنده تعجب کنند !
در هفته ها و روزهای بعد از انتخابات برخی از فعالان ترکمن با برگزاری برخی از جلسات تحت عناوین مختلف ، بجای اینکه بصورت علمی و مستدل تحول ایجاد شده در کشور را تحلیل کرده و در صدد استفاده عاقلانه از این فضا برآیند با دامن زدن به برخی از مباحث و موضوعات حساس در جاده خاکی گام گذاشتند .
فضای مباحث غالب جلسات و سمت گیری مطالبات طرح شده در این جلسات باعث شد که در نهایت حساسیتی غیر ضروری بر این جلسات و اعضای شرکت کننده در آن ایجاد گردد .
یکی از نتایج این حساسیت ایجاد شده ، عدم تایید مهندس بسنجیده برای پست معاونت استانداری گلستان بود.
به عقیده شخص بنده ایشان در پروسه انتخاب معاونت استانداری ، چوب غفلت و تندروی های برخی از نزدیکترین دوستان شان را خوردند .
نتیجه نهایی چه بود !!! همه می دانیم .
بنظر نگارنده این سطور مهندس بسنجیده می توانست یکی از بهترین گزینه ها برای تصدی گری بر معاونت استانداری باشد ، اگر برخی از دوستان در برخی از جلسات شان برخی از مسائل را مراعات می کردند.
ایشان می توانست راحت تر بر کرسی معاونت استانداری تکیه زند اگر برخی از افرادی با نگارش مطالب تند و غیر ضروری ، حساسیتها را نسبت به مطالبات ترکمن ها در استان گلستان صد چندان نمی کردند .
نکته جالب این است که خود مهندس بسنجیده هم در یکی از جلسات اخیرشان ، خود نیز بر این نکته معترف بودند که برخی از تندروی های نیروهای ترکمن ، حساسیت ها بر فرایند کار ایشان را صد چندان کرد .
بله دوستان ، برخی از ماها در تحلیل فضای بعد از انتخابات دچار اشتباه تحلیلی شده ایم . برخی از ماها فکر می کنیم در شرایط کنونی کشور در حال یک عقب گرد سیاسی به سمت سالهای نه چندان دور است و همین تصور اشتباه نیز ما را در تحلیل های مان به مسیرهای ناصواب هدایت می کند .
درست است که جنس و ماهیت دولت تدبیر و امید با دولتهای نهم و دهم تفاوت دارد و این تفاوت اظهر من الشمس است اما این تفاوت ها نباید ما را به این نتیجه برساند که دولت کنونی یک دولت جناحی در برابر جناح دیگر کشور است .
نمی دانم چرا برخی از ماها وقتی رئیس جمهور کشورمان چندین بار به صراحت خاطر نشان کرد که دولت یازدهم دولتی فراجناحی است ، خودمان را به نشنیدن می زنیم .
نمی دانم چرا وقتی دکتر روحانی بارها بر استفاده از تمامی ظرفیت و پتانسل های انسانی و فکری ، سوای تعلقات جناحی آنها تاکید می کند ما این حرفها را نشنیده و تلاش می کنیم دولت یازدهم را محدود در یک جریان سیاسی خاص کنیم .
در مقطع کنونی نیز بار دیگر خاطر نشان می کنم که شیوه فعلی طرح و پیگیری برخی از مطالبات جامعه ترکمن توسط برخی از سایت ها ، نشریات و افراد شیوه مناسبی نیست و با تداوم این شیوه بنظر می رسد همان جایگاه های سنتی نیز از دست ترکمن ها خارج گردد .
پس بیایید قدری دوراندیش باشیم .ترکمن سسی
مطالب مربوطه
آقای استاندار ! انتصاب می کنید یا انتصاب می کنند؟
درخواست اصلاح طلبان و اعضاء و هواداران سابق چریک های فدایی خلق سابق از استاندار!
آقای استاندار! شکست نفسی این نماینده را خوب ببنید!
پشت پرده هفته نامه صحرا و سایت اولکامیز چه می گذرد؟