"محمد حمیدی، عصر سه شنبه، در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی گفت: ۲۵ درصد بودجه ریزی استان گلستان در شهرستان گنبدکاووس برای تولید مرغ صورت می گیرد و با توجه به بیماری مشترک انسان و طیور نیاز است، نسبت به استقرار و فروش طیور و پرندگان در سطح شهر به صورت زنده به خصوص در جمعه بازار ممانعت بعمل آید.
وی افزود: در خصوص مراکز عرضه محصولات لبنی محلی، با توجه به شیوع تب مالت، لازم است فروشندگانی که مجوز کسب ندارند پلمپ و به سایرین برای عرضه محصولات لبنی خام تذکر و در صورت ادامه کار به تعزیرات معرفی شوند.
وی ادامه داد: برای مبارزه با جوندگان از جمله موش، بخشداری با دهیاری روستاهای اطراف شهر هماهنگ کند تا تلفن تماسی که از طریق مرکز بهداشت و اداره محیط زیست قرار داده می شود به آنان داده شود و آنان را برای جمع آوری زباله به موقع توجیه شوند.
حمیدی افزود: در سطح شهر هم به صورت آموزشی، توسط پیامک و بنر، اطلاع رسانی انجام شود و بودجه آن به شورای شهر و شهرداری اعلام شود تا برنامه های مقطعی و تاثیرگذار صورت گیرد.
غلامرضا کریمی رئیس محیط زیست شهرستان هم گفت: آهک پاشی داری گاز است که باعث تغییر مکان موش ها خواهد شد و به عنوان یک مُسَکِن عمل می کند. موشها در یک سال، پنج بار زاد و ولد می کنند و هر بار هفت تا ۹ بچه بدنیا می آورند. لازم است به غیر از آهک، مبارزه جدی تر به عمل آید که نیاز به مطالعه دارد که پیش بینی می شود مطالعه طرح و اجرای آن به ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.
فرهاد بدیعی سرپرست مرکز بهداشت گفت: جمع آوری زباله های بیمارستانی از سال ۸۳ به صورت پایلوت برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان گنبد اجرا شد. لذا در این جلسه مصوب شود که دانشگاه علوم پزشکی استان نسبت به تعیین تکلیف جمع آوری و دفن زباله های بیمارستانی اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: برای مبارزه با جوندگان برنامه های اجرایی در سطح روستا بهتر انجام می شود زیرا مردم، دهیاری ها و شوراها به کمک مرکز بهداشت خواهند آمد.