به گزارش پایگاه عدالت خواهان ایران" "خطبه 30 فروردین 99 شهرستان عباس آباد استان مازندران خطیب ارزشمند حضرت حجت الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی بخشی از خطبه دوم نمازجمعه بدین شرح میباشد:
خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
بیشتر بخوانید
# عمارها و سلمان ها و ابوذرها و مقدادها سپر بلای ولایت بودند ما باید سپر بلای ولایت باشیم
یکی از راههای کسب تقوا تربیت اسلامی است ، تربیت نفس ، تربیت جامعه، تربیت خانواده، تربیت فرزندان خانواده است.
خداوند در قرآن ارسال انبیاء را با هدف تربیت بیان کرده است که هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ پیغمبر بعنوان اول معلم انسانها مردم را تربیت می کند و دانش می آموزد اما آنچه امروز شغل انبیاء را دارد علمای حوزه های علمیه هستند که العُلَماءَ وَرَثَةُ الأنبِياءِ علما وارثان انبیاء هستند العُلَماءُ امَناءُ الرَّسولِ علما امینان پیامبران هستند ، جانشینان پیامبران هستند اینها کار پیغمبری می کنند چه علمایی از حوزه های علمیه به دنیا تحویل داده شد شیخ طوسی ها ، علامه مجلسی ها، شیخ انصاری ها ،شیخ مفیدها ،علامه حلی ها،علامه بحرالعلوم ها،محدث قمی ها،امام راحل ها،آیت الله بهجت ها،سیدرضی و سیدمرتضی علم الهدی ها شیخ مفید می گوید: شبی در عالم خواب دیدم که در حال تدریس هستم درب محل تدریسم و درب مسجدی که در آن تدریس می کردم باز شد یه وقتی دیدم زهرای مرضیه دست حسن و حسینش را گرفته پای منبر تدریس آمده و صدا کرد یا شیخ علمهما الفقه این فرزندانم فقه بیاموز.
شیخ مفید می گوید : من متحیر و حیران از خواب برخواستم که من کجا و زهرای مرضیه کجا؟ من کجا و حسن و حسین (علیه السلام) کجا؟ من کجا و تعلیم فقه به حسنین کجا؟
می گوید:صبح مثل همه روزها وقتی به محل درس رفتم روی منبر تدریس نشسته بودم یک وقتی دیدم در مسجد باز شد یک بانوی علویه ای وارد شد دست دو پسر سید خودش را گرفت و آورد پا منبر من و صدا زد یا شیخ علمهما الفقه یا شیخ دو فرزندم رضی و مرتضی را فقه بیاموز. فهمیدم که زهرای مرضیه به آنها عنایت دارد. زهرای مرضیه به تعلیم علم فقه عنایت دارد ولذا سیدرضی و سید مرتضی را تربیت کردم و یکی صاحب نهج البلاغه و یکی دیگر را شخصیتی در علم فقه شد که آقا امیرالمومنین به ایشان در عالم رویا لقب علم الهدی را داده است چون علم دین، علم دیانت پرچم دین هستی.
این روزها که حوزه های علمیه برای جذب طلاب ثبت نام می کنند باید برای تربیت فرزندان خودمان و هدایت جامعه یک سری افراد و فرزندان مان را به حوزه های علمیه بفرستیم که علمایی مثل سیدرضی و سیدمرتضی تحویل جامعه بدهند. عالمی مثل امام راحل تحویل بدهد که انقلابی بپا کند و جهانی را به لرزه درآورد.
حوزه های علمیه برای هدایت جامعه است برای تربیت انسان های جامعه است.
فرزندان تان را ،دختران تان را ،پسران تان را به حوزه های علمیه بفرستید که هم دین و دیانت آنها تضمین می شود هم آنها محافظ دین و محافظ دیانت می شوند.
آقای قرائتی می گفت: من اوایل انقلاب و روزهای اول انقلاب به پاکستان بعنوان مدرس و معلم قرآن انقلاب اسلامی دعوت شدم که تازه انقلاب شده بود و هنوز کار قرآنی خوبی تو ایران نکرده بودیم می گوید: یکی از مسولین پاکستانی پیش من آمد گفت آقای قرائتی ما در پاکستان پانصدهزار حافظ قرآن داریم شما در ایران چند حافظ قرآن دارید؟
آقای قرائتی می گفت: تازه انقلاب شده بود حفظ قرآن مطرح نبود فکر کردم چه چیزی بگویم که حفظ آبرو بشود یک خورده مکث کردم و بعد گفتم: شما حافظ قرآن تربیت می کنید ، ما محافظ قرآن تربیت می کنیم.
گفتند یعنی چه: من گفتم یعنی شما کسانی را تربیت می کنید که قرآن را حفظ می کند اما ما کسانی را تربیت می کنیم که تکه تکه می شوند اما اجازه نمی دهند قرآن ازبین برود.
ما بچه ها ایمان را اینگونه تربیت می کنیم که محافظ قرآنند، جانشان را می دهند اما از قرآن محافظت می کنند.
شهدای ما اینگونه بودند، حوزه های علمیه ،طلاب و روحانیت ،مراجع عظام ،محافظان دین و دیانت هستند انقلاب از حوزه های علمیه آغاز شده است در بقای انقلاب حوزه های علمیه و علما نقش دارند ما در حوزه های علمیه کم شهید ندادیم، روحانیت ما خیلی شهید دادند اما اسمی از شهدای روحانیت در جامعه خیلی مطرح نیست. شهدای حوزه های علمیه پانزده تا بیست برابر شهدای اقشار دیگر نسبت به جمعیت بوده است.
امروز این امنیت ایران اسلامی و حفظ و حمایت از مقاومت و شیعیان با مدیریت یک شخصیت از حوزه های علمیه است که بعنوان ولایت فقیه دیدبانی است که تمام نقشه های دشمنان را نقش برآب می کند.
امروز عرض کنم خدمت شما که فرزندان خودتان را به حوزه های علمیه بفرستید که هم دین ودیانت آنها تضمین بشود هم جامعه نیاز به مبلغ و روحانیت دارد ، هم فرزندان تان تربیت دینی می شود.
پیغمبر اسلام فرمودند: وای بر پدران و مادران آخرالزمان!
گفتند یا رسول الله کدام پدران و مادران؟
آیا پدران و مادران مشرک و کافر ؟
فرمودند: نه پدران و مادران مسلمان ! وای بر پدران و مادران امت من در آخرالزمان !
گفتند: چرا ؟ فرمودند: چون به فکر دین و دیانت فرزندان خود نیستند،به فکر تکالیف دینی و علوم دینی و معارف دینی بچه های خود نیستند.
ما اینقدر که به فکر درس ریاضی و فیزیک بچه های خودمان هستیم به فکر کنکور شغل بچه های خودمان هستیم به فکر دین بچه هایمان هستیم ؟ نیستیم
به فکر حراست از دین و حفاظت از دین نیستیم که جامعه دینی امروز به عالم دین نیاز دارد از بین دانش آموزان دختر و پسر که باهوشند ،درس خوان هستند انتخاب کنیم به حوزه های علمیه بفرستیم خیلی از جوان ها و فرزندان مان برای حضور در حوزه های علمیه نیاز به یک تلنگرو نیاز به تشویق دارند.
امروز به طلاب قوی نیاز داریم ما در جهان بیش از 400 میلیون شیعه و قریب به نیم میلیارد شیعه داریم اما چقدر روحانی داریم.
آیا بیش از دویست هزار روحانی داریم؟
الانی که من با شما دارم صحبت می کنم نیمی از مساجد کشور بیش از سی و پنج هزار مساجد کشور امام جماعت ندارد.
کسانی که برای طلبه شدن فرزندان شان همت نمی کنند جواب پیغمبر خدا را چه خواهند داد؟
جواب زهرای مرضیه را چه می خواهید بدهید؟
جواب آقا حسین بن علی که برای حفظ دین و دیانت کشته شد را چه می دهید؟
دانشگاه ها اشباع شده است ،دانشگاه آزاد،دانشگاه غیرانتفاعی ،دانشگاه غیر دولتی پیام نور ،علمی کاربردی ،ارزشمند هستند اما این همه فرزندان مان را به دانشگاه می فرستیم آن هم بعد از اینکه فارغ التحصیل شدند پنجاه درصدشان بیکارند ،بعد از 4 یا 8 سال درس خواندن از دانشگاه باید به دنبال شغل بگردند آن هم معضلی است .اما حوزه های علمیه امروز شما ببینید فقط امام جماعت تحویل نمی دهد علاوه بر رشته های اختصاصی که مربوط به حوزه ها هست حوزه های علمیه درس های دانشگاهی را هم به طور قوی تدریس می کنند همین امام جماعت هایی که شما دارید در برخی از رشته ها تخصص دارند حوزه های علمیه ما امروز حقوقدان تحویل می دهد،وکیل تحویل می دهد،سیاستمدار تحویل می دهد،قاضی تحویل می دهد، نویسنده و استاد حوزه و دانشگاه و مفسر قرآن و نهج البلاغه تحویل می دهد ،کارشناس مذهبی و مشاور امور خانواده و روانشناس تحویل می دهد امام جماعت و سخنران و عالم دین تحویل می دهد.
امروز حوزه های علمیه در همه رشته ها متخصص تحویل می دهد با همه تبلیغاتی که علیه حوزه های علمیه شده است اما حوزه های علمیه چقدر کار کرده است حوزه های علمیه قم برای همه کشورهایی که دارای شیعه هستند در جهان عالم دین و روحانی تربیت می کند.
اگر امروز در نیجریه میلیون ها شیعه تربیت می شود.
اگر امروز در یمن مقاومت شیعی داریم.
اگر امروز در لبنان شیعیان حرف اول را می زنند.
اگر حزب الله لبنان در جهان دارای قداست و ارزش هستند.
اگر امروز در بحرین و برخی از کشورها پرچم شیعه بلند است.
اگر در مقابله با داعش فاطمیون ،حیدریون،زینبیون از پاکستان و افغانستان بپا می خیزند.
اگر امروز هزاران جوان از کشورهای مختلف و بیش از صد کشور جهان به عنوان جوان جهادی و مقاوم اعلام موجودیت می کنند اینها تربیت شدگان حوزه علیمه قم هستند و حاضر هستند جانشان را فدای انقلاب اسلامی و مقاومت کنند.
اینها خروجی حوزه است.کسی اینها را نمی بینید بعد می گویند حوزه چه کرده است با همه تبلیغاتی که علیه حوزه های علمیه و طلاب شده اما این دین و دیانتی که دست من شما است از حوزه های علمیه است باید قدردان حوزه های علمیه باشیم.باید به حوزه های علمیه افتخار کرد.
یکی از ویروس هایی که در کشور وجود دارد ، ویروس خودتحقیری است که ویروس خطرناکی است که در دوران و ایام کرونا بیشتر خودنمایی می کرد.
ویروس خودتحقیری این است که مرکز علمی جهان عش آل محمد ،شهر مقدس قم را مرکز کرونا اعلام کنند، این خودتحقیری است که پایتخت علمی جهان و پایتخت معنوی جهان را مرکز شیوع کرونا اعلام کنند این جایگاه علمی جهان و پایتخت علم الهی و دینی به آن بی احترامی بشود این برنامه ریزی شده بود این از طرف دشمن برنامه ریزی شده بود که بعد از 70 روز اعلام کردند،اعتراف کردند که همزمان با قم چندین استان هم مبتلا به کرونا داشتیم و کرونای آنها مثبت تشخیص داده شد اما چه کنیم که پزشکان خوش فهم و شجاع قم زودتر اعلام کردند و زودتر فهمیدند.
ما در همین مازندران دوستانی به ما اعلام کردند و حتی در جای جای کشور که دوماه قبل ازاین که کرونا در اول اسفند اعلام بشود ما مبتلا به بیماری شده بودیم که همین علائم را داشت، مزه را تشخیص نمی دادیم،بو را تشخیص نمی دادیم ما کرونا گرفته بودیم اما نمی دانستیم دکترا نمی دانستند اسم بیماری چه هست.
اما قم را مرکز کرونا معرفی می کنند این خودتحقیری است.
خودتحقیری این است که وزیر ارتباطات با نقشه خانم ابتکار به همه خانواده ها پیام می فرستند که اگر در ایام کرونا که مردم ها و شوهرها در خانه هستند اگر همسرآزاری و فرزندآزاری مشاهده کردید به ما اطلاع بدهید.
اینکه چهره ایرانی را همسرآزار و وحشی معرفی می کنند چه معنا دارد؟!
اینکه پالس های ضد بشری از کشورما برای جهان مخابره می شود چه معنا دارد؟
این خودزنی کردن و در میدان دشمن بازی کردن چه معنا دارد؟
اینکه امروز در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی قتل یک دختر را در ایران دامن زدن و حاشیه سازی کردن چه معنا دارد؟
خودتحقیری خودرقصی برای غرب و اروپا چه معنا دارد؟
در تحریم مطلق این همه امکانات پزشکی در کشور این همه امکانات بهداشتی در کشور تأمین شده است را نمی بینیم؟
پزشکان ما، پرستاران ما و کادر درمانی ما شبانه روز به درمان بیماران می پردازند و در خط مقدم مبارزه با کرونا مجاهده می کنند چرا اینها را نمی بینیم؟
اینکه ارتش جمهوری اسلامی در ظرف 48 ساعت سالنی را با دوهزار تخت با همه امکانات آماده می کند و قابل ارتقاء تا سه هزار تخت می باشد و تخت های ACU و CCU و اتاق عمل را جدا تعبیه می کند چه اعتبار و افتخار بزرگی است.
اما پذیرفتن چند پزشک عمومی فرامرزی بعنوان پزشکان بدون مرز با یک چادر و تجهیزات تحقیر آمیز چه معنا دارد؟
آیا این بی احترامی و بی حرمتی به تلاش پرستادارن و پزشکان جامعه درمانی کشور نبود؟
اینکه مرغ همسایه همیشه غاز است بد ویروسی است ویروس خطرناکی است ویروس خودتحقیری است.
این کم دیدن خود در مقابل آمریکا و فرانسه و غرب وحشی خودتحقیری است که الحمدالله پزشکان فرامرزی را نپذیرفتیم.
کدام کشور را دیدیم که در تحریم مطلق نیاز پزشکی و بهداشتی و درمانی مردم شان را پاسخگو باشد.
رئیس جمهور امریکا به مردمش گفت: برای اینکه کرونا نگیرید مواد ضدعفونی کننده بخورید.
کدام کشور را دیدید در تحریم مطلق کیت های تشخیصی را تولید کند و در یک مرحله 40 هزار به آلمان صادر می کند به آلمان به بلژیک به برزیل به کره به ترکیه صادر می کند.
کشورهای دیگر که ماسک و وسایل و لوازم بهداشتی و پزشکی یکدیگر را می دزدیدند تبدیل به دزدان دریایی شدند تو فرودگاها می دزدیدند اما کشور ما مردم ماسک تولید می کردند بعضی از شرکت های صنعتی کار اصلی را تعطیل کردند و ماسک و گان تولید می کردند.ما آنقدر ماسک و گان و وسایل پزشکی و دستکش تولید کردیم که مجانی دراختیار مردم و جامعه پزشکی و درمانی قرار می دادند.ماآنقدر تولید کردیم که صادر می کردیم کجای دنیا این حجم ایثارگری و خدمات به مردم را سراغ داردید؟
کشورهای دیگر به فروشگاه ها حمله می کنند اما مردم کشور ما به فرمان رهبری و با لبیک به ولایت از همدیگر دستگیری می کنند ،کمک های مومنانه ، رزمایش همدلی و مواسات داشتند.
کجا دیدید که 300 هزار بسیجی جهادی ،طلاب جوان سازماندهی بشوند که خانواده های آسیب دیده از کرونا را تحت پوشش قرار بدهند؟
ما قدر شما مردم را می دانیم و باید بدانیم.
ما نشان دادیم که تمدن چندهزار ساله داریم.
ما تمدن ایرانی اسلامی خودمان را نشان دادیم.
ما تمدن ایرانی داریم.
ما تمدن اسلامی داریم.
سبقه فرهنگی دینی داریم.
فرهنگ محمدی ،فرهنگ فاطمی،فرهنگ علوی،فرهنگ مهدوی،فرهنگ حسینی داریم.
چنان ممتاز بودیم که رهبری معظم سربلند می کند و به افکار عالم و به مردم دنیا و به ملتهای جهان اعلام می کند که مردم کشورما و امت من رهبر جمهوری اسلامی ممتاز بودند و بهترین کار را انجام دادند.
ان شاءالله که ما بتوانیم همیشه مایه افتخار ولایت فقیه باشیم.