در روزهای اخیر بعد از اعلام کاندیداتوری حجه الاسلام سیدحسن خمینی برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان و در حالی که هنوز مراحل قانونی صلاحیت ها گذرانده نشده است موجی از شادی و سرور اردوگاه اصلاح طلبان را فرا گرفت و به صورت سراسیمه و عجیبی و به طرق مختلف (از تیترهای با غلو روزنامه هایشان تا سخنان سراسر شعف بزرگانشان) برای این اعلام حضور سوت و کف می زنند.
حال جای بسی تامل است، کسانی که این روزها از فرط خوشحالی در پوست خود نمی گنجند چطور شده است که یک شبه و پس از این اعلام حضور یک فرد، تمامی نظرات پیشین خود و دوستان و هم فکران خود را به باد فراموشی سپرده اند و با سوء استفاده از این نام عزیز سعی در رسیدن به اهداف حزبی و جناحی خود که در ۱۶ سال دولت های متبوع خودشان بدان نرسیده بودند دارند.
حال این سؤال پیش می آید افرادی که امروز دم از بیت امام(ره) و اندیشه هایش می زنند همان هایی نبودند که شیخ شان وقتی به خود امام(ره) و دردانه اش(ولایت فقیه) جسارت شد نه تنها در جبهه ی مدافعان قرار نداشتند بلکه در جبهه ی مهاجمان نیز بودند؟
مگر آنها همانهایی نیستند که با سکوت خود بر نظر یکی از دوستانشان مبنی بر اینکه "جریان اصلاح طلبی [امام] خمینی را به موزه ی تاریخ می برد" مهر تایید زده بودند و حتی در دولت شان به او جایزه هم دادند؟
مگر آنها همانهایی نیستند که با عدم مرزبندی شان نسبت به مواضع عیسی سحر خیز از اعضای موثر در دولت اصلاحات که گفته بود: ((خیلی از اصلاح طلبان هم بر خلاف اول انقلاب دیگر علاقه ای به آقای خمینی ندارند...)) نشان دادند که جریان شان دارای تقابل فکری و بنیادی با تفکر و اندیشه های امام خمینی(ره) است.
حال چطور می شود جریانی که سعی در به موزه بردن گفتمان حضرت امام(ره) دارد و دیگر علاقه ای به او ندارد و در تمامی سال های مدیریت شان سعی در به حاشیه راندن میراث امام(ره) (ولایت فقیه) و درتدارک ساختن جامعه ای سکولار بوده اند این چنین از آمدن سید حسن مصطفوی به عرصه ی انتخابات خبرگان به وجد آمده است؟
به گزارش عصر امروز در باب ماهیت مجلس خبرگان نیز ناگفته نماند که از خاطر نمی رود که بعد از انتخابات پیشین ریاست مجلس خبرگان و عدم رای گزینه ی مورد نظر جریان اصلاحات هم اینان بودند که سطح مجلس خبرگان را پایین دانسته و به نقل سخنانی چون "این مجلس به چه دردی می خورد و اصلا آن ها چه می کنند در آنجا" پرداخته بودند.
اما این روزها باز هم طبق عادت همیشگی شان در تغییر مواضع، این مجلس را در بالاترین سطح ممکن دانسته و حضور پرشور و قاطع در انتخابات آن را خواستار شده اند. البته که پابرهنگان و مستضعفین و انقلابیون باز هم به فرمایش حضرت امام(ره) که فرمود:"ما مامور به انجام وظیفه هستیم نه نتیجه" پا در این عرصه گذاشته و به وظیفه ی دینی و سیاسی خود عمل می کنند که همانا در این ۳۷ سال نیز با برکت وجود این مردم جمهوری اسلامی ایران به قدرت منطقه ای و جهانی تبدیل شده است.
همگان می دانیم که در طی این سال ها اشخاصی بوده اند که هر جا ممکن بوده است بحث هایی راجع به ردای رهبری کرده اند و هر فرصتی را در این رابطه مغتنم شمرده و ضربه هایی را بر پیکره ی این میراث عزیز امام (ولایت فقیه) وارد نموده اند و شاید پررنگ کردن حضور افرادی خاص در این چند روز نیز در همین راستا باشد.عصرامروز