به گزارش عدالت خواهان گلستان"انتخابات مظهر مردمسالاری در نظام جمهوری اسلامی بوده که در عرصههای مختلف انجام شده و سرنوشت کشور را رقم میزند ازاینرو انتخابات در عرصه سیاسی و قانونگذاری باید با همدلی و همزبانی، وحدت و مشارکت همه آحاد جامعه برگزار شود تا بتوانیم آینده کشور را به سمت پیشرفت و ترقی مدنظر مقام معظم رهبری سوق دهیم.
انتخابات هایی که در کشور ما برگزار می شود همواره مظهر کامل مردمسالاری اسلامی و مایه سکینه و آرامش در جامعه بوده که هرکدام در جایگاه خود با اتخاذ تصمیمات و برنامههای مختلف به سمت رونق و پیشرفت کشور تلاش میکنند.
از این رو مجریان قانون باید زمینه و بستر اعتماد مردم به مجریان انتخابات را با بهکارگیری افراد کم حاشیه و از سلایق و احزاب گوناگون در اجرای انتخابات به اجرا درآورند تا شاهد حضور باشکوه مردم در پای صندوقهای رأی باشیم.
از آن جا که هفتم اسفند ماه سال جاری در کشور عزیزمان ایران اسلامی 2 انتخابات مهم پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورا اسلامی برگزار می شود، عبدالقدیر کریمی رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان گلستان اعضای هیئتهای بازرسی بر انتخابات 14 شهرستان این استان را معرفی کرد.
اما با یک نگاه حتی سطحی و اولیه به اعضاء هیئت بازرسی بر انتخابات شهرستان گالیکش می توان به نکات جالبی رسید ، چه اینکه عبدالقدیر کریمی خود بچه گالیکش است و شاید حاشیه های پیش امده بخشی ناظر به همین موضوع باشد.
در اقدامی تأملبرانگیز عینالله صالحی، حسین خسروی و رضا سبحانی رییس شورای راهبردی اصلاحطلبان شهرستان گالیکش و عضو این شورا در استان گلستان و حزب ندای ایرانیان برای بازرسی بر انتخابات گالیکش برگزیده شدهاند.
عینالله صالحی و حسین خسروی اعضای شوراهای اسلامی دور سوم شهر گالیکش بودند که عبدالقدیر کریمی را به عنوان شهردار این شهر انتخاب کرده بودند و از این روست که برخی ها در گالیکش این انتصاب ها را دوستانه تلقی می کنند.
نفر سوم این مثلث هم رضا سبحانی از دوستان نزدیک فرماندار شهرستان گالیکش است که حضور وی در مراسمات مختلف اصلاح طلبان و گرایشات شدید فکری و تعلق خاطر وی به یک طیف کاملا محرز است .
موضوع آنجا جالب میشود که بدانیم حسین خسروی و رضا سبحانی از افراطیون چپ گرا توسط مراجع انتخاباتی برای حضور در جلسه 30 نفره انتخاب معتمدین هیئت اجرایی شورای شهرستان گالیکش به دلیل گرایشات شدید سیاسی رد صلاحیت شده و علی رغم تلاشهای فرماندار گالیکش نتوانستند در این لیست جای گیرند.
حال چگونه است که رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان گلستان با علم به این موضوع تأکید بر انتخاب این افراد کرده و آنان را ناظر بر انتخاب سرنوشت مردم ولایت مدار گالیکش قرار داده است.
آیا میتوان به کسانی که خود جز فعالین احزاب حاضر در انتخابات هستند و گرایش و سلیقه شدید انتخاباتی دارد بهعنوان بازرس انتخابات اعتماد کرد؟
آیا بهتر نبود از افرادی فاقد مارک و گرایش سیاسی برای این امر در گالیکش استفاده می شد؟
آیا مردم میتوانند باور کنند این افرادی که خود گرایشهای سیاسی و حزبی داشته و بیمحابا و آشکارا در محافل افراطی سیاسی شرکت میکنند بیطرفی را رعایت کرده و از حقوق ملت دفاع کنند؟
آیا میتوان افرادی را ناظر بر انتخابات برگزید که همه یک گرایش سیاسی داشته و یکطور فکر کنند و به یک جریان خاص وابسته هستند؟
چرا مسئولین استانی با رفتار ناصواب سیاسی و انتخاب اعضای پرحاشیه زمینه ایجاد شبهات و گمانهزنیهای مختلف در خصوص انتخابات استان و بخصوص شهر گالیکش را به وجود میآورند؟
آیا لازم نیست استانداری گلستان و شورای نگهبان بر انتخاب این افراد نظارت دقیقتری داشته باشند و جلوی انتخاب این افراد که موجب بروز برخی اختلافات نیز خواهند شد را پیش از پروسه جدی شدن انتخابات را بگیرند تا دچار آسیبها و مشکلات مختلفی نشویم؟
ازآنجاییکه رأی مردم مسیر حرکت کشور را فراهم میکند باید سعی کنیم تا با انتخاب افراد موجه سیاسی و اجتماعی از تمامی طیفهای مردم زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم آوریم تا همه گروهها احساس کنند در برگزاری انتخابات و تعیین سرنوشت خود نقش ایفا میکنند.
انشاءالله مسئولین استانی با ملاک قرار دادن این موارد شاهد رقم خوردن حماسه دیگری در 7 اسفندماه در استان گلستان و شهرستان گالیکش باشیم تا بار دیگر دشمنان اسلام و انقلاب را ناامید و مأیوس کنیم.گلستان ما
نویسنده: جوان انقلابی