به گزارش پایگاه عدالت خواهان" نماز جمعه این هفته عباس آباد شمال کشور ( مورخه 9/7/95 ) توسط حجه الاسلام والمسلمین سیدمصطفی محمدی امام جمعه انقلابی برگزار گردیدمتن کامل خطبه دوم بدین شرح است
خودم و همه نمازگزاران جمعه این هفته را به تقوای الهی به مبارزه با نفس اماره و دوری از گناه و نظم در امورات زندگی دعوت و سفارش می کنم.
یکی از نشانه های ایمان و تقوا ولایتمداری و تبعیت از ولی امر است این مطلب از وجود نازنین امیرالمومنین در کتاب قیّم نهجش این گونه نقل شد:وثقوا بالقائد فاتبعوه" به پیشوایتان به رهبر اسلامی اعتماد داشته باشید و اطاعت کنید وثوق و اعتماد به پیشوا و رهبر اسلامی و تبعیت محض از منویات ولی امر از جمله از ویژگی های اساسی اهل ایمان و وفاداران به ولایت اسلامی و ارزش های مکتبی است که البته این درس کربلاست.
ماه محرم که دانشگاه تربیتی امام حسین و کنگره بزرگ اسلامی است بایستی ما درس هایی کسب کنیم تا به فرهنگ عاشورا و به هدف قیام کربلا نزدیک تر بشویم اینکه در روزهای آینده شور حسینی در میان مردم شیعه موج خواهد زد باید با شعور عاشورایی پیوند بخورد زمانی شعور عاشورایی در دل و روح و جان ما حک می شود که ما به دنبال هدف حسین بن علی و انگیزه قیام آن حضرت باشیم که چرا آقا حسین بن علی به سوی کربلا حرکت کرد ؟ با وجود اینکه می داند جریان کربلا و قرار گرفتن 72 نفر در مقابل انبوه جمعیت لشکر یزید شهادت کشته شدن در راه خدا نتیجه آن خواهد بود اما قیام می کند با وجود اینکه سیاستمداران بزرگ آن عصر امثال ابن عباس و عبدالله بن جعفر و محمدبن حنفیه حضرت را توصیه به مدارا و مصلحت اندیشی و گوشه گیری می کردند و افرادی مثل ام ایمن و ام السلمه حضرت را از رفتن به این سفر منع می کردند اما حضرت بدون هیچ مصلحت اندیشی این سفر را انجام می دهد و بدون مصلحت اندیشی دنیوی و ظاهری قیام می کند و انگیزه قیامش را در وصیت نامه ای برای برادرش مکتوب می کند :
انی لم اخرج اشرا ولابطراءلامفسداولاظالما که قیام من جنبه منفی ندارد من برای شرارت ، برای مفسده، برای ظلم و برای ستم ،برای خونریزی،برای ریاست قیام نمی کنم اینها هیچکدام به قیام من ارتباط ندارد. بلکه قیام امام حسین تماما جنبه مثبت دارد :
و إنما خرجت لطلب الإصلاح فی أمة جدی رسول الله من می روم تا جامعه نبوی را اصلاح کنم مگر چه فسادی در جامعه نبوی آن روز اتفاق افتاده بود که حسین بن علی قیام می کند و جانش را فدا می کند تا آن فساد را ازبین ببرد ؟
آیا مردم آن روز، نماز نمی خواندند ؟ مردم نماز می خواندند نماز درست و حسابی هم می خواندند مردم آن روز اهل نافله هم بودند .
آیا مردم آن روز روزه نمی گرفتند؟ مردم روزه می گرفتند .
آیا مردم آن روز قران نمی خواندند ؟ مردم آن روز قرآن می خواندند و قرآن تلاوت می کردند که خیلی ها حافظ قرآن بودند .
آیا مردم آن روز مکه نمی رفتند ؟ و آیا حج را رها کرده بودند ؟ مردم آن روز حج را رها نکرده بودند ،مردم آن روز حج می رفتند حتی وجودنازنین حسین بن علی از میان حجاج در حال احرام مکه به سوی کربلا حرکت می کند و از آنها جدا می شود .
پس چرا امام حسین قیام می کند ؟ چه فسادی در آن روز بود که حسین بن علی می فرماید :من برای اصلاح امت جدم به سوی کربلا می روم .قیام امام حسین برای این بود که امامت از جامعه رخت بر بسته بود ، ولایت ائمه ازبین رفته بود ،حاکمیت جامعه اسلامی به دست یک فرد ظالم ضد دین افتاده بود که امام حسین قیام کرد تا امامت و ولایت را زنده کند و در تاریخ آمده است همه یاران ابی عبدالله با تمام وجود در خدمت ولی حق بودند .
یعنی ما باید درس ولایتمداری را از عاشورا بگیریم که تا زنده بودند اجازه ندادند حضرت امام حسین وارد میدان شود اگر چه می دانستند حتی حسین بن علی هم کشته خواهد شد و خود امام حسین هم در شب عاشورا خبر شهادت خود و همه یارانش را می دهد اما تا زنده بود ولی امر را تنها نگذاشته بودند. همه سفارش ولی حق می کردند .
وجود نازنین امام حسین فرمود: همه فردا کشته می شوید ،هر که می خواهد می تواند برود از تاریکی شب استفاده کنید ،از صحرای کربلا از میدان و معرکه جنگ و کارزار خارج شوید که یک وقت زهیربن قین بلند می شود می گوید بخدا سوگند دوست دارم کشته شوم ،سپس دوباره زنده شوم تا هزار مرتبه اینگونه کشته شوم و خداوند بدین وسیله جان شما و جوانان خاندان شما سلامت بدارد. با حسین بن علی اینگونه بودند.
حبیب بن مظاهر وقتی در آخرین لحظات جان دادن مسلم بن اوسجه بر سر بدن نیمه جان او می رسد مسلم بن اوسجه امامش را نشان می دهد و امامش را اشاره می کند به حبیب می گوید به تو وصیت می کنم تا پای جان از امامت حمایت کنی، حبیب بن مظاهر قسم می خورد که من تا پای جان از امامم از ولی حق حمایت می کنم.
وقتی به میدان می رفتند شعار ولایتمداری می دادند ،رجز می خواندند و می گفتند امیری حسین و نعم الامیر ما سرباز ولی حق حسین هستیم و ظهر عاشورا تقاضا می کنند که نماز را با حسین بن علی بخواندند تا در تاریخ ثبت شود که ما تا آخرین لحظه به امام خود اقتدا کردیم .انقدر وفا دار به حسین بن علی بودند که تا اصحاب و یاران بودند اجازه نمی داند کسی از بنی هاشم وارد میدان شود یعنی تا ما زنده ایم ،تا ما هستیم ولی حق نباید وارد عرصه میدان کارزار شود آیا درس ولایتمداری را از یاران حسین بن علی آموخته ایم؟
ما می بینیم در مسائل مهم همه می خواهند رهبری موضع گیری کند و هزینه شود، بعد خودشان ورود کنند .اول رهبری بیاید حرف بزند درباره FAFT رهبری بیاید موضع بگیرد ،درباره کنوانسیون کودکان که امروز دولت ورود کرده همه باید سکوت کنند تا رهبری موضع بگیرد بعد همه موضع بگیرند.
در بحث مذاکرات هسته ای رهبری معظم از اول فرمودند: من به این مذاکرات خوشبین نیستم ،بارها هم فرمود من خوشبین نیستم ،اگر می خواهید مذاکره کنید من مانع نمی شوم ولی مواظب باشید امریکا بدعهد است و به امریکا اطمینان نکنید و بعد از اینکه رفتند برجام را امضاء کردند همه هزینه ها را به دوش رهبری انداختند و گفتند ما با اجازه رهبری رفتیم .رهبری برجام را امضاء کرده بود .ببینید آقا حسین بن علی در شب عاشورا فرمودند همه شما کشته می شوید حتی آب را بر شما تحریم می کنند من بیعت را از شما برداشته ام اگر می خواهید جان سالم بدر ببرید امشب از تاریکی شب استفاده کنید و بروید ولی اگر سعادت ابدی را می خواهید پای رکاب حسین بن علی بمانید و به سوی حاکمیت یزیدیان نروید یاران حسین بن علی با اعتقاد و اعتماد به امام شان در کنار ولی حق ماندن و جان خود را فدا کردند.
در نظام اسلامی باید اینگونه باشیم به رهبری معظم اعتماد کنیم او بیش از همه مصلحت نظام را می داند(تکبیرحضار)
رهبری معظم در این 3 سال گذشته فرمودند: به غرب و امریکا اعتماد نکنید به سوی غرب و امریکا نروید به سوی آنها دست دراز نکنید اقتصاد مقاومتی را اجرا کنید تا خودکفا شوید. اما گفتند تحریم ها کمر ما را شکسته است ما نمی توانیم به راحتی حتی آب بخوریم چون تحریم هستیم باید مذاکره کنیم ،توافق کنیم ،باید کاری کنیم هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم بچرخد اما امروز طوری شده است که نه تحریم ها برداشته شد و نه غرب و امریکا به تعهدات خودشان عمل کردند نه بانک ها با ما معامله می کنند حتی امروز چرخ سانتریفیوژها نمی چرخد و چرخ زندگی مردم هم در رکود مانده است و آن هم نمی چرخد.
با وجود اینکه خودشان هم اعتراف کردند که ما از برجام هیچ دریافت نکردیم اما نمی دانم چگونه است هنوز برجام را بزک می کنند و می گویند در پسابرجام کشور به خوبی اداره شد باید شکر نعمت کرد !
اگر به رهبری اعتماد داریم نگاه ما به برجام باید نگاه رهبری باشد ، که این برجام را بخاطر بدعهدی امریکا خسارت محض دانستند. رهبری می فرمایند: من خواهش می کنم کسانی که دست اندرکارند توجه کنند ،دقت کنند مدام نگویند تحریم ها برداشته شد ،تحریم ها برداشته نشد ،مسئله بانک ها حل نشده است ،بانک ها با ما معامله نمی کنند در تجارت نفت و دریافت درآمدهای نفتی مشکل داریم ،پول ها و سرمایه های بلوکه شده ما آزاد نشده است،در حالی که ما پیش شرط های خودمان را انجام دادیم، غنی سازی 20درصد را تقلیل به 3و نیم درصد تبدیل کردیم،فردو و اراک را تعطیل کردیم ،قلب راکتور اراک رابتن کردیم ،آب سنگین را ازبین را بردیم،اورانیوم غنی شده را دادیم کیک زرد گرفتیم،15 هزار سانتریفیوژ را اکسید کردیم اما آنها به تعهداتشان عمل نکردند و برجام سم مهلک برای کشور است.
آقا می فرماید که این سهم مهلک برای کشور است این نگاه رهبری به برجام است . ما نباید چون برجام اجرا نشده است محدودیت های دیگری مثل FATF را بپذیریم و سپاه قدس و مقاومت و حزب الله لبنان و 200 فرد و نهاد خودمان در کشور خودمان تحریم کنیم حتی هواپیماهایی که از امریکا و غرب خریدیم امروز می گویند نباید سپاه قدس و حزب الله و کسانی که آنها را تحریم کردیم از آنها استفاده کنند یعنی نباید هواپیماهایی که از آنها خریدیم سردار سلیمانی ماو از بچه های سپاه قدس سوار بشوند. اگر این کار را انجام ندادیم و اگر آنها استفاده کردند آمریکا حق دارند هواپیمایی که ما پول دادیم و خریداری کردیم و مصادره کنند و ببرند.
امروز کار ما به اینجا رسیده است حالا چون تحریم برداشته نشد بیاییم کنوانسیون اختیاری کودکان را بپذیریم و جلوی ترویج فرهنگ جهاد و شهادت و ایثار را در بین کودکان مان بگیریم و اجازه ندهیم کودکان مان بسیج دانش آموزی داشته باشند درس شهید حسین فهمیده را از کتاب ششم ابتدایی حذف کنیم چرا چون آنها باید ما را بپذیرند. و امروز درس شهید حسین فهمیده را از کتاب ششم ابتدایی حذف کردند،حسین فهمیده ای که امام راحل(ره) می فرماید: رهبر من آن نوجوان 13 ساله ای است که نارنجک به کمر بسته است و زیر تانک می رود امروز اسم او نباید در کتاب های مان باشد.
خیلی ها خوابند ،خیلی از نمازجمعه ها بیانیه دادند ،نمازجمعه شهرستان عباس آباد امروز می خواهد بیانیه بخواند ،خیلی ها آمدند و گفتند این بیانیه خوانده نشود،از دیگران عقب مانده تریم بروید ببینید استان های دیگر بیانیه دادند چرا مخالفت می کنید؟ آیا اینجا هم باید رهبری ورود کند؟ خوابیم ما به دشمن اعتماد نکیم ،به رهبری جامعه اعتماد کنیم که براساس و خواست و نظر رهبری حرکت کنیم اعتماد به رهبری نظام بزرگترین سرمایه و ثمره و محصول ایمان و التزام عملی صادقانه و خالصانه به ولایت و امامت امت است. مدعیان اعتقاد به رهبری دینی در عصر غیبت کم نبوده و نیستند که بخاطر ملاحظات سیاسی و کسب موقعیت های اجتماعی ادعای التزام عملی به ولایت فقیه می نمایند و بر آن قسم می خورند اما پای ولایتمداری آنها می لنگد.
امروز مشکل ما نفاق و نفوذ است ،منافقهایی که کف روی آب هستند و هر روز به لباسی در می آیند روزی در صف فتنه گران بودند و امروز می خواهند در نظام مسند و صندلی داشته باشند ،روزی 60 بار کلمه رهبری را استفاده می کنند خود را از ولایی ها ولایی تر نشان دادند اما در عمل کار خودشان را می کنند بر خلاف نظر رهبری هم حرکت می کنند برخی دچار توهم گردیدند که جایگاه خود را در حد رهبری می بینند ،در مقابل منویات و سیاست های ابلاغی از سوی رهبری زاویه می گیرند یا ساکت می مانند یا اقدام موثری از خودشان نشان نمی دهند گویا اعتقاد و التزام به ولایت فقیه شعاری برای رسیدن به قدرت است،اینها در جامعه ما دردی است و درد دیگر بی بصیرتی است. بصیرت داشته باشید.بی بصیرتی مردم بود که حسین بن علی را مسلخ و قربانگاه کشانده است.
اما از آن سو فراوانند خادمان بی ادعایی که از سر صدق و صفا و مطیع مولایشان هستند و بودند که نمونه بارز آن رویش های مدیریتی و فرماندهی و بسیجیان جان برکف دفاع مقدس که با اعتماد صد در صدی به امام و مقتدای جامعه آن همه فداکاری و جانفشانی کردند که امروز بعنوان مدافعان حریم حرم اهلبیت التزام خود را به ولایت نشان دادند و انقلاب اسلامی را بعنوان یک قدرت برتر در جهان معرفی کردند(تکبیرحضار)
مردم ما ولایتمدار هستند چون دین و دیانت ما ،عزت و امنیت به برکت ولایت فقیه است که حتی رهبری معظم برای جلوگیری از برخی از فتنه هایی که در آینده می خواستند ایجاد کنند از حضور یکی از کاندیداها در ریاست جمهوری جلوگیری کردند به مصلحت ندیدند تا بهانه را از دست غرب گرایان داخلی و فتنه گران هرج و مرج طلب خارج کنند و از دو قطبی شدن کشور و اختلاف میان نیروی ها مومن و انقلابی جلوگیری شود که به این برادر مومن فرمودند که من صلاح نمی بینم در انتخابات شرکت کنید که مصلحت نظام و شخص ایشان را درنظر گرفتند این را رهبری یک چیز ساده و طبیعی دانستند که ما به برادر و مومن خود توصیه کردیم که در جمهوری اسلامی سابقه داشت که امام عظیم الشان چنین دستوری صادر می کردند امام به شهید بهشتی اجازه کاندیداتوری در دوره اول ریاست جمهوری را ندادند و حتی به بنی صدر هم اعلام کردند که کاندیدا نشوید ایشان از کاندیداتوری بنی صدر در ریاست جمهوری را نهی کردند که شهید بهشتی به توصیه امام توجه و عمل کردند ولی بنی صدر عمل نکرد. و حتی به وجود نازنین حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در خلوتش امر کردند که کاندیدا بشود که صریحا فرمودند بر شما لازم و متعین است یعنی مثل نماز واجب عینی است که کاندیدا بشوید امام آن روز مصلحت کشور را تشخیص می دادند و افراد را از شرکت در انتخابات نهی یا نسبت به آن امر می کردند رهبری هم اینبار به صورت نصیحت از ورود یک شخصیت که آن را برادر مومن خودش خطاب کرد نهی کرد که البته فتنه گرانی که دیروز کشور را به آشوب کشیدند و کسانی که پشت پرده فتنه بودند و فتنه 88 را حمایت کردند امروز می گویند سخن رهبری فصل الخطاب است همان هایی که در بسیاری از موارد در آزمون ولایتمداری مردود شدند اِنگار آنجایی که نفعشان است سخن رهبری فصل الخطاب است اما بدانند که برای فرزندان انقلابی همیشه سخن رهبری و نصیحت رهبری فصل الخطاب خواهد بود(تکبیرحضار)
اگر چه رهبری معظم به این برادر مومنش فرمودند : من نمی گویم حتما شرکت نکند ولی صلاح نمی دانم که شرکت کند که الحمدالله فرد مخاطب تکلیف خود را تبیعت از نظر رهبری معظم دانستند و پیام دادند که من بعنوان سرباز نظام و خادم ملت می مانم و درانتخابات اینده شرکت نمی کنم که حتی بیگانگان نمی توانند این ولایتمداری و سربازی ولایت را تحمل کنند و این مطلب را هم زیر سئوال بردند. و ما هم لبیک گوی رهبری هستیم ،گوشمان به صدای و ندای و بیان رهبری و نگاه مان به چشم و اشارت رهبری است همیشه نصیحت و پیام رهبری و توصیه رهبری را به دل و جان پذیراییم و برای انتخابات آینده برنامه دقیقی خواهیم داشت و با حفظ وحدت شخصیتی که انقلابی فکر کند و انقلابی عمل کند و انقلابی باشد را حتما انتخاب خواهیم کرد(تکبیرحضار)
اما درس دیگری است در سخن حسین بن علی بود امربه معروف و نهی ازمنکر بود که فرمودند: وأُرِيدُ أَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ أَنْهَى عَنِ الْمُنْكَر که هفته اول محرم هفته امربه معروف نامیدند چون یکی از اهداف امام حسین زنده کردن امربه معروف و نهی ازمنکر بود که مسئولین ستاد احیای امربه معروف در نهادینه کردن این واجب الهی باید تلاش مضاعفی داشته باشند که اجرای آن به دو صورت است:
اول: از سوی مردم است که آن تذکر لسانی است که بر هر مسلمانی واجب است که منکر و بدی را تذکر بدهند و مردم را به سوی خیر و خوبی دعوت کند.
دوم : مربوط به نیروی انتظامی است که تقارون هفته امربه معروف و هفته نیروی انتظامی به فال نیک می گیریم ،که نیروی انتظامی حافظ امنیت کشور و برقرار کننده امنیت شهر برای مقابله با مفاسد اجتماعی است با توجه به حجم بالا و گستردگی کار نیروی انتظامی و وظایف نیروی انتظامی باید این نیرو دارای امکانات کافی و اقتدار و نیروهای کارآمد باشد که مقام معظم رهبری می فرماید: مجموعه نیروی انتظامی مدافع ارزشهای اسلامی و انقلابی و مظهر اقتدار ملی برای ازبین بردن ناامنی است .
آن چیزی که مردم از نیروی انتظامی انتظار دارند اولا مقوله امنیت که مهمترین وظیفه نیروی انتظامی است ،امنیت کوچه خیابان های شهر و روستا ،امنیت اخلاقی در جامعه،امنیت حیثیتی ،امنیت اجتماعی و دوما مبارزه با فساد و فحشا بدحجابی که از دیگر وظایف نیروی انتظامی است و مبارزه با مواد مخدر که بیشترین دغدغه امروز خانواده هاست و رفع مزاحمت ها و سروصدای موسیقی مبتذل عروسی ها و خودروها و سروصدای و موتورسوارن هاست این که رهبری معظم فرمودند:
روز نیروی انتظامی ،روز توجه مردم به زحمات و تلاش های نیروی انتظامی است از همه گروه های انتظامی ،پلیس و راهور و کادر و فرماندهی و دریابانی و مرزبانی تقدیرو تشکر از حضور نیروی انظامی ،دریایی و پلیس و راهور در نمازجمعه و از سخنرانی فرماندهی نیروی انتظامی هم تقدیرو تشکر می کنم.
روز آتش نشانی را به آتش نشان های این شهر و آتش نشان های همیشه بیدار شهرمان تبریک می گویم و امیدوارم مشکلات این عزیزان هم مرتفع گردد و مسئولین توجه ویژه ای داشته باشند ان شاءالله.