به گزارش پایگاه عدالت خواهان" با استشمام بوی ماه مهر، بهار تعلیم و تربیت آغاز شد و فصل جدیدی از همت و تلاش در کشور کلید خورد.
در زمانی که بازگشایی مدارس طراوت و تازگی ویژهای به بوستان علم و دانش بخشیده است و دانشآموزان برای کوشش و رقابت در میدان علم و دانشآموزی آماده شدند شنیدن خاطرات دانشآموزان قدیم خالی از لطف نیست.
بازگشایی بهار تعلیم و تربیت موجب شد تا خبرنگار فارس در کردکوی گفتوگویی را با امام جمعه کردکوی ترتیب دهیم که در ادامه از نظر میگذرانید.
امام جمعه کردکوی در خصوص خاطرات نخستین روز بازگشایی مدرسه، میگوید، از آنجایی که خانوادهام بسیار مذهبی بودند با دبستان و دبیرستان موافق نبودند، از این رو بنده را به ملاخانه (مکتب) میفرستادند.
حجتالاسلام موسی شاعری میافزاید، در یکی از روزها که به مکتب میرفتم ناگهان رژه رفتن دانشآموزان یکی از دبستانها در مراسمی که داشتند نگاهم را به خود جلب کرد، وقتی سطح مدرسه و دانشآموزان را دیدم مشتاق شدم بهجای مکتبخانه به مدرسه بروم برای همین در هفت سالگی به مکتب و در هشت سالگی به مدرسه رفتم.
وی ادامه میدهد، پدرم با تحصیل در مدرسه مخالف بود اما مادرم پیشنهاد دادند که برای تحصیل به مدرسه بروم، وقتی این پیشنهاد را با بنده مطرح کردند از دل و جان پذیرفتم و اینطور شد که در هشت سالگی برای ادامه تحصیل به مدرسه رفتم.
امام جمعه کردکوی میگوید، با توجه به اینکه قبلاً به مکتب رفته بودم درسم خیلی خوب بود و جزو شاگردان ممتاز بودم، البته همیشه هم مبصر کلاس بودم.
شاعری به علاقه و اصرار خانوادهاش برای تحصیل در حوزه اشاره میکند و میگوید، بهدلیل اینکه خانواده ما روحانی بودند تمایلی برای ادامه تحصیل در مدرسه نداشتند.
وی ادامه میدهد، مخالفت خانوادهام با تحصیل در مدرسه و علاقه آنها به پوشیدن لباس سربازی امام زمان (عج) موجب شد وقتی کلاس چهارم را تمام کردم پدرم دیگر اجازه ندهد در مدرسه ادامه تحصیل دهم، از طرفی آن زمان تعداد معلمان دارای دیپلم کم بود معمولاً افرادی که تا کلاس ششم تحصیل میکردند معلم میشدند، برای همین پدرم معتقد بود اگر در مدرسه تحصیل کنم دیگر روحانی نمیشوم، این وضعیت موجب شد به اجبار پدر به حوزه رفتم اما بعد به تحصیل در حوزه علاقهمند شدم و ادامه دادم.
امام جمعه کردکوی در پاسخ به این سؤال که اگر زمان به عقب بر میگشت باز هم تحصیل در حوزه را انتخاب میکردید، بیان میکند، قطعاً همینطور خواهد بود، امروز خوشحالم که روحانی هستم، چراکه توانستم در حدی که یک روحانی باید خدمت کند به شهر و شهروندان خود خدمت کنم.
شاعری با توصیه به معلمان، میگوید، هر کسی در هر کاری که فعالیت میکند باید آن را بهخوبی به انجام دهد، کسی که در کسوت روحانی، معلمی و یا هر شغل دیگری است باید عملکرد خوبی داشته باشد و به کار خود عشق بورزد.
وی ابراز میکند، دانشآموزان آگاه باشند معلمان خوبی دانشآموزان را میخواهند و جای پدر آنها هستند، از این رو باید گوش به فرمان معلم خود باشند./فارس
انتهای پیام/